90029
  • dragon11
    Értem, köszönöm.Ezt fogom megvenni!:) Viszont nem neten veszem, mert ha megszűnik a bolt, akkor nem tudom visszavinni gariba.Van itt egy jó bolt erre felé Miskolcon ott majd megveszem.Köszi még1x.

Még annyit kérnék:
    Szerintetek melyik gyártótól vegyem?:)) Asus, Sapphire, vagy MSI? Vagy egyéb?(Amelyiken jó a hűtő, megbízható, nem romlik el hamar, etc.)
  • The Norberto
    100% hogy legjobb PCX.hu itt rendeld szerintem shappire-t 42k én is azt rendelte:)
    Eddigi minde Ge Forcot lepipál kivéve az uj generációt azt scak ár/értékbe pipálja le:)
  • [HUN]FaTaL
    szerintem igen
  • dragon11
    Aham, a legjobb megoldás, szted ?
  • [HUN]FaTaL
    Ha 45k-t szánsz VGAra vegyél 1db HD4850et.
  • dragon11
    De nekem abból nincs pénzem, hogy kettőt vegyek h Crossfire-be menjen.. az mennyi is? 90k ^^nagyon drága nekem egy videókártyához..max 45ot adok.

Az alaplapom MSI 915P Combo 2, cserélni fogom erre:
    Gigabyte Ga-P35C-DS3

Mert nekem azt mondták, hogy szó szerint ratyi ha 2 videókártya van a rendszerbe mert minden hibát ír.Haverom szerint (neki ilyen van) beállította h SLi-be menjen a panelba +biosba és kész, semmi gondja velük. Help plz^^

Nem tudom h CrossFiret támogat vagy SLI-t^^ a kézikönyve elég sz** megpróbálom megnézni a neten..
  • ajem kisa
    Ahhoz, hogy lehülyézzek valakit több kell, de ha akarod, akkor kérd Maszkát, ö szeret lámázni, meg elhordani csak ugy...;)

Az attol is függ, hogy milyen az alaplapod, mit támogat (sli/cf?), és szerintem attol is, hogy milyen felbontásban játszol, a monitorod mit bir...
    De mindent egybevéve a 4850 most best buy!!!
  • dragon11
    Azt láttam, visszaolvastam már azelőtt mielőtt kérdeztem.(mindig ezt teszem!)

De én nem értek ehhez annyira, azért merem megkérdezni..:) remélem segítessz^^

Most az lenne a kérdésem, hogy szerinted jobb lenne ha
    -Két Atit(Nem tudom milyet) CrossFire-be összekötnék?
    -Vagy 2 Nvidia-t SLI-be?

Ha jobb lenne, mint az említett 4850, akkor ajánlj mind a kettőböl egy olyan szériát, ami megbízható és úgy tudom kötni SLI/Crossfire-be.:)))) köszönöm.Ha lehet akkor a 2db kártya maximum kijöjjön 45ezer forintból.(Amit összekötni akarok^^)

Köszi, de ha hülyeség amit akarok, akkor mondd nyugodtan hülye vagyok és magába vegyem a 4850et, mert látom aláz^^
  • ajem kisa
    Olvasgass vissza, bevannak linkelve tesztek...
    Az ati 48xx-as széria most mindent aláz (ár/teljesitmény...CF meg K.O.-ra ver!)!
  • dragon11
    Hali.Most veszek videókarit.Gondolkodtam Nvidian, (most Ati X550-m van asus gyártótól), de jobbnak mondja mindenki az Atit.Amiben én gondolkodom, az a HD4850.Ezek között mi a különbség?(Garin kívül, Asus-é 3év, Sapphire,MSI.)

Asus-ról rosszabbak az emlékeim, a hűtő megadta magát az X550ösömnél 1 fél év alatt..cserélni kellett.. aztán kifagyott vele 1játék folyamaotsan.(Lehet ez a hiba csak annál a szériánál volt!)

Viszont kékhalál sosem volt, ez jó jel nála.

Köszi a segítséget!Ha jobb az Nvidia Geforce 9600GT plz mondjátok meg, nem akarok még1x videókarit cserélni.Thanks.
  • norbi56
    MaSzka hol volál?Hiányoztál nekünk.:)
  • strebacom
    Jaj bocsánat most látom a nevet összekevertelek, az elözök nem neked kartak menni... Sorry...
  • barmi
    Gút teszt lett :)

A memóriával akkor mi is a helyzet? Dualban gyengébb mint szingülben??
    ne már
  • MaSzKa
  • strebacom
    Mi a faszért fogyaszt 170W-ot idlében a 4870-n...aaaz GXT280 meg 131 W-ot
  • Solten
    Intel Core 2 Quad QX9770, Gigabyte X38-DQ6, 4GB Corsair PC2-9136C5, Western Digital SATA RaptorX, Corsair Nautilus 500, Corsair HX620W,
    Windows Vista Ultimate

• Solten
  • Solten
  • Solten
  • strebacom
    Let nobody say it abroad that he Hungarian, Hungarian exists at home only.
  • Solten
  • strebacom
    Ja faxa az ár veszek is egy X2-t...Jó kari...
  • strebacom
    Nobody will give a thought to you at home in that manner if you die outside there than onto a Hungarian.
  • norbi56
    nagy olcsó a cuccos és szinte az összes Nvidia-t elveri CF-ben és még úgy is "csak" 100k
  • strebacom
    Sapphire HD 4870 512 DDR5: 48.500 FT.....
    gurubefree You are not Hungarian, and you will never be it.
    Solten
  • norbi56
    és add nekem:)
  • Solten
    kapd ki az egyiket ;)
  • gurubefree
    Azt irom olyan tulajdonkeppen nincs mert hiaba van kikapcsolva a CF a kartya benne van.
  • gurubefree
    Annyit meg hogy ez nem igazi egy karty mert csak a CF volt kikapcsolva ... szoval nagy vloszinuseggel joval 200W alatt lenne ha tenylegesen csak 1 kartya lenne a gepban. uffff
  • Solten
    és az idle? (1 kártya)?
  • Solten
    Jóccakát
  • gurubefree
    1 kartyanal terheles alatt 217W !!!
  • mrzoltan
    jócakát,lassan én is mert holnap 7kor kelek nem úgy mint ma 21:30kor
  • mrzoltan
    akkor graf.ba és kép feltöltése.
  • gurubefree
    Jocakat mindenkinek ... megyek bubbantani . Holnap ugyan itt
  • gurubefree
    Mondom Viccet felre teve ( vicces ekezet nelkul ) azt vedd amit Soltem irt.
  • Solten
    Nos a fogyasztásról van adatunk emberek... A hőről még nincs.
  • Solten
    GIGABYTE GA-MA78G-DS3H: 17.052Ft
  • gurubefree
    Hosszu story ... egyszer elmeselem.
  • mrzoltan
    b+,hát hülye vok ,de nem értem.Annyit felfogtam hogy az MSI szar,meg meg halt egy 700W-s táp.

PM-be írjátok már le,plz