90029
-
#9246 Es meg nem is beszeltunk a HD4870X2-rol ugye ....... -
#9245 szóval ha eladom az én videókártyámat akkor majdnem took venni rajta egy 4850-et ami jobb?:D -
#9244 a HD 4850 nek forradalmi dolgai vannak és a gyártástechnológia is ujj és így olcsóbb és emellet az Ati uj árpolitikát vezetett be hogy egszivassa az nV-t:):) Szóval törődj bele jelenleg ez a kártya elpicsázza az öszes nV-t kivéve a 3 nagyfút:) azokat csak CF be ami még ígyis olcsóbb mint a "nagyfiúk" -
#9243 Na megy a GTX a levesbe -
#9242 itt mert sz@arok a kepek. -
#9241 De ha nem hiszel nekünk nesze ezt maygarok csinálták :) -
#9240 Lost Planet kozismerten az nVidia-s jatek.
-
#9239 de most 1 valamit nem értek ... az én 8800 GTS 320 mb 320 bites videókártyám sokkal többe kerül mint ez a HD 4850 ami álitólag jobb is mint az enyém? -
#9238 figyu kb van 5 db játék ami dx10-s szal -
El vagy te tévedve öcsibogyó Amugy látszik a teszten nv pártiak csinálták de magas felbontásba semmi az nV:) -
#9236 Nézzétek már meg itt a teszteket ... itt a GTX nincs elverve ... a HD 4850 a lista alján wan :P -
#9235 jaja semmi eséje az nV nek naygon elkellene kezdenie fejleszteni és avalamiteljesen ujj teljesen más technológiát kifejlesztenie:) Mert az Ati most nagyon epicsázta:) -
#9234 CF-em elpicsazza a GX2-est. Mi lesz a GTX-el a HD4870 mellett ? -
#9233 az lehet hogy jobb de a HD 4850 az jobb int 9800 GTX éés fele annyiba kóstál. A 9800GTX+ na az meg nem olcsó az 100% szóval ezért a 35-40 ér nem kapsz jobbat mont a 4850sőt csak szarabbatkapsz:)Ráadásul bizonyos körülmények között jelenleg elveria GTX 280 at is:) -
#9232 na egy kicsit walaki elmagyarázá mik történtek, mert mióta megvettem a GeForce 8800 GTS 320 mb videókarimat azóta nem követtem a videókártyákat ... szóval azóta mi ez a shock megjelent videókártya ... ez a GeForce 9800 GTX + úgy láttom azért jobb mint ez a HD 4850 .... mit szóltok ..? -
#9231 Tudod mikor engednem hogy mas rakja ossze a gepem -
#9230 kicsit eltértünk a témától:):) Éjen a HD 4000 series:):):) -
#9229 XDXD az jóóó:)Kíváncsi vagyok hogy rakták össze a PCX es fiuk?:) -
#9228 Egyébként a kitek pont a DC miatt lettek kitalálva, de ha külön veszel két db egyforma ramot akkor az is megy DCben. Nekem érdekes a lapom mert 3 egyforma meg egy negyedik teljesen különböző (órajel, időzítés) memória van benne és mégis működik a dual. -
#9227 Nyílván támogatja, már nem lehet lapot kapni ami ne támogatná. Ha két ramod van akkor rakd a sárgába őket. -
#9226 Akkor az Dual Channel. -
#9225 jaj Utánnaolvastam a Geil black Dragon Kit is megy Dualchanelbe. Márcsak azt nem tudom hogy a Neo3 FR alaplapo támogatni fogja e a dualchanelt?? mert ugyan van 2 fekete slot meg 2 sárga aszthiszem és felváltva:) -
#9224 Ha két színű akkor igen. Memóriából nincs dual channeles meg sima. Van a memória, ha egyforma az órajele meg a késleltetése akkor mennke dualban, de akkor ha két modulod van úgy kell berakni őket hogy az 1esbe meg a 3asba (Az én lapomon ez a kék slotok). -
#9223 A memoriaknal az a lenyeg hogy ha lehet egyformak legyenek ( a legjobb ha valogatott vannak ilyen kit-ek ) Abban nem vagyok bitos de az sem igazan jo ha a meretuk eltero. A 2GB OCZ REAPER HPC 1066MHz es ugyan az a csak 1GB modulban eltero az idozitesuk. Tehat nagy valoszinuseggel ( de ugy is kijavitanak ) nem fog Dual Channel-ben menni.Vannak olyan lapok amik erre igen erzekenyek. -
#9222 Dual chanelbe gyorsabb biztos:):) Azért lett kitalálva a Dual chanele lpaok drágábak is valószínűleg mert az a jobb:) Amugy az én alaplapomon is 2 féle színű a DDR" slot akkr az is dualcaneles?? De a memóriának is annak kell lennie ugye??:) -
#9221 De amugy tudom hogy 128 a 2x64 anyway ... mar kicsereltem. -
#9220 kulon kezeli 64bit-en a ket modult -
#9219 és 2x64bit az szerinted mennyi? Ha egy modul van nincs Dual Channel. -
#9218 Na varjatok ... hazamegyek azt ahany fele keppen bele lehet rakni ugy fogom letesztelni -
#9217 Melyik a gyorsabb a 64it vagy 128bit ??? A masik ... mi van akkor ha csak egy modul van benne ?? -
#9216 Az everestben gyorsabb lett az eredmeny , de a rendszer ugyan ugy csinal mindent semmi kulonbseget nem vettem eszre. -
#9215 A DUAL jobb ne fárasszatok már. 2x64 bit jobb lesz mint 1x128, mivel hogy egy órajel ciklus alatt 2 utasítást fog a memória végrehajtani. -
#9214 Mar megtortent .... es gyorsabb ( az Everestben !!!!! ) Olvass utanna ennek a 128bit , 64bit temanak. -
barmi #9213 Ez érdekelne! A legjobb az lenne ha Te csinálnál először 1-2 szlotban egy memory benchmarkot majd ezt követően átpakolnád őket 1-3-ba vagy 2-4-be és úgy is csinálnál egyet! -
#9212 Elnezest nem azt mondtam hogy jobb , hanem hogy van kulonbseg a memoria 1x128bit-es es a 2x64bit-es kezelese kozott.
-
#9211 Ne ennél részletesebb nV oltogató lekicsinyítő és persze tanulságosabb szöveget se láttam még:) Aki GeForce-kártyát akar venni olvassa el 2-3 szor és megérti hogy miért ne azt vegye meg merte gy ratyi és le van maradva csak azér ne látjuk mert azzal hogy em támogatja DX10.1 et lehetetlené tesz hogy öszehasonlítsuk őket:) -
#9210 Funny ... jot egtem. Annyit tudok mondani hogy gyorsabb ( par dologban ) L2 joval , a tobbi csak olyan 10% korul. -
barmi #9209 Multkor azt mondtad szingül jobb mint duál. -
barmi #9208 Összehasonlítás miatt kell. szingül vs. duál :) -
#9207 Este megcsinalom ujra neked , mert laptoprol nyomom a munkaba. Miert olyan fontos ???