90029
-
#9846 ez a képen milyan AA-van? Jézusom! -
Szerinted szukseges ??? -
palm pilot #9844 Az húzódott rá az agyadra? -
palm pilot #9843 A dio2 az már nem lesz sehány dé, már 8 éves. ~~ De a 3 az nem néz ki rosszul, hozza a Titan Quest színvonalát. Reméljük nem 2080-ban jelenik meg, mert akkor már karcsú lesz. -
#9842 Ne vitatkozz virslikével guru mert nem lát a Zöld hályogtól!!!! -
#9841 Anyway ... You are hopeless .
Olvass baratom aztan fenyre derulsz. HD4850 vs. 280GTX -
#9840 Hát ez igaz, de ebből a tesztből tűnik ki hogy jobb MOST ATI mint NV. (nem biztos hogy SAJNOS)
bár ma sziven ütött a hír hogy DIABLO2 DX10.1 lesz
-
palm pilot #9839 Nehogy már én keressek játékot a videokártyámhoz... Azt veszem ami jobban kiszolgál. -
palm pilot #9838 A COJ meg ATI demó. És? Ezekkel játszunk. -
palm pilot #9837 Amúgy meg ha veszek ATI-t 4870 X2 alatt meg se állok. Feltéve ha nem alázza le azt is az aktuális Nvidia kari. -
#9836 jut eszembe amit linkeltél teszten , No AA-van. ki játszik igy manapság? Szerintem senki ...
főleg úgy hogy a crysis egy optimalizálatnak NV demostráció, annyit ér mint a 3DMARK!
SEMMIT! -
palm pilot #9835 Fele teljesítmény - fele ár. Ez így van rendjén. ^^ -
#9834 pénzre 50 és 70 külömbözet -
#9833 Akkor nincs mire varnod mert az en CF konfigom fingik a 280GTX-re fele aron. -
#9832 azt [email protected] ilyen esetben , nekem pénztárcám van nem efpéesem
olcsóbban jobbat ATIval! -
#9831 Mire gondolsz ??? 3Dmark06 ??? Az nem szamit .Mit muzsikal jatekokban . Az egyik hd4850-em ki merem kapcsolni ha a GTX-el kell versenyezni. -
palm pilot #9830 Hát nem is a kiskerárakat mutatja a táblázat, hanem az fps-eket. ^^ -
palm pilot #9829 Nekem meg crossmotorom van, ha belinkelek pár képet az hány fps-t dob a játékokon? :D
Ilyen techdemók a 38xx-nél is voltak, csak épp semmit se segítettek a létező játékokon.
Az FX suxx volt, akkor vettem 9800 Prot. Akkor az volt jobb. De most ez nem mondható el a jelenlegi ATI kártyákról. Talán a 4870 X2. Vagy az se. Majd ha kijön, és a találgatások helyett a valóságban is le lesz tesztelve a 280 GTX ellen. -
#9828 max 13ezer -
#9827 nem látok semmit, csak hogy ár arányban ATI aláz -
palm pilot #9826 Csak te tehetsz róla hogy ezt látod a tükörben. ^^ -
#9825 Akkor teszteld le a GTX-ed .... Hajra . Most bebizonyithatod az igazad.
-
Abu85 #9824 Hát pont az a baj, hogy ez nem ígérgetés, hanem valóság.
Ott van az első Full DX10 motor kiszivárgott teljesítménye: katt
Azért eléggé értetlenül nézem, hogy az emberek mennyire hisznek a cég kijelentésinek, míg azok szavát figyelmen kívül hagyják akiknek semmi, de tényleg semmi hasznuk sincs egy termék ajnározásából.
Most nézd sorba, a magyar fórumokon, hogy miket írtam annó...
- Az FX-ről az elején leírtam, hogy hót nudli lesz DX9-ben (a miértet szintén megtalálod a Hardver Laboron), erre megvették egy csomóan. Mi lett végül -> Hót nudli DX9-ben ... és nemt a sírás
- Az SM3.0-ra mondtam már az elején, hogy fontos fícsöröket tartalmaz, és használni fogják a fejlesztők. Erre sokan X800-at vettek, aztán lestek amikor jöttek az SM3 játékok
- Az Radeon x1000-nél mondtam, hogy hiányos az SM3 támogatás... Persze jóval jobb volt az architektúra Dynamic Branchingban, de manapság találok pár elégedetlenkedő x1900 tulajt, hogy miért pixeles a Mass Effect és hasonlók
- A GF8-9-ről leírtam, hogy gáz a Geometry Shader sebessége. Oltári szopás lesz amikor majd jön egy olyan PipeGS program jáékon belül ami egy csomó Stream output adatot táról... Az szép diavetítés lesz a GF cuccokon...
- A GTX2xx-nál meg a Dx10.1 támogatás hiánya öngyilkosság, mert nem fog tudni élsimítást a kártya az év végén érkező programokban... -
palm pilot #9823 Adj egy 280GTX-et, letesztelem neked. -
#9822 Ezt a "poént" mindig elsütöd, de már kurvára nem vicces, hogy már 10-edszerre látom leírva. -
palm pilot #9821 1680x1050 monitorom van, nyilván nem igazán érdekelnek az ez alatti felbontáson mért eredmények. -
#9820 Vagy akar a GTX-ed. -
Megkoszonnem ha felmutatnal egy teszt eredmenyt a 280GTX-rol hasonlo beallitasok mellett.
Koszi -
palm pilot #9818 8800 GTX-en is minden akadás nélkül megy, nem ez volt a téma. Nyilván ha pénzt adok ki valamiért, akkor elvárom hogy jobbat kapjak, ne csak max ugyanazt. -
palm pilot #9817 -
palm pilot #9816 sok dologhoz nem ért, csak a hülyeséget nyomja).
Igen, rád ismertünk. -
#9815 "de mint látom abban is ott az Nvidia logo, tehát nem kell túl sokat várni ott se az ATI-tól."
ATI-val is ugyanúgy maxon megy. Te most komolyan arra vered, hogy egy játék 60FPS helyett 70-el megy? -
#9814 -
#9813 Miert tan a 280GTX SLI kazan 80 fokot termel ??? -
#9812 De értsd már meg, hogy a 4870 a GTX 280 közelében van és csak feleannyiba kerül. Ja és 4870-el is minden maxon megy akadás nélkül.
De ha te a pénzed ellensége vagy akkor vegyél egy drága kártyát. Pont ilyen lámáknak gyártja az Nvidia, mint te vagy. -
#9811 Mire gondolsz azzal , hogy "ATI féle DX10" ??? -
#9810 "46.28 > 66.81?"
4870 Crossfire (100k) vs GTX 280 SLI (260k)
Tényleg megéri a Geforce.
(palm pilot(virs lee) már a laptop topicban is elárulta, hogy sok dologhoz nem ért, csak a hülyeséget nyomja). -
BIZ0906 #9809 Akkor nyugodtan pazaróld a pénzed ha van, miért ne mi? -
palm pilot #9808 Nem az ígérgetés érdekel, hanem a valóság. Ezért volt csalódás a 38xx is. Vennék ATI-t ha nem mindig csak az Nvidia mögött kullogna. -
palm pilot #9807 46.28 > 66.81? Ez tipikus ATI fanboy hülye duma. ^^
4x annyi hot termel a fogyaztasrol nem is beszelve
Arra gondolsz amelyik idleben is 80 fokot produkál? ^^ Fogyasztásban az ATI se spórol, szal...
Olyan dolgokkal ne dobalozz amihez h... vagy.
Te se!