90029
  • solo
    Szép is lenne.: C

Megkérdezi haver milyen VGA-t vettél? Hát google radeont: CCC
  • n3whous3
    Google?
  • solo
    Amúgymeg, kÍváncsivagyok kifogja felvásrolni az atit / amd-t...
  • solo
    Hát, kéne...
    De most az lesz, hogy az nv is bekeményÍt, és...Hát, nemtudni, hogy bÍrják e az iramot..Monnyuk a 2-3-4 es széria gorsaságából elnézve ebből nem lesz probelm...De igaz, hogy nem is új architechtura az egész.
  • n3whous3
    AMD tönkremenős akar lassan lenni, mert nagyon befájt neki az ATI felvásárlása, szal most mindent bele kell adniuk.
  • n3whous3
    Sztem alap lenne a memóriák hűtése is, de az is lemaradt pl a gef 7600-nál alapból. És meg is járta sok ilyen kártya ezért.
  • ffxi
    Én is ezen filóztam. Pl. hogy csökkentsék a gyártási költséget stb... mert így is van benne bukta. Vegyük konzol fronton a PS3-mat, veszteséges a gyártása. Csa, hogy Sony nagy társaság, de hogy Radeon? Mennyi mínuszt könyveéték el legutóbb?
  • solo
    Ahamm, most mondtad meg amit kellett...
    Innen tudni, hogy ez egy hibás kari..Vidd vissza.
  • Quki
    hát ezaz......gyári hűtéssel szarul megy? a gépház jól van szellőztetve....de az a furcsa az egészben, hogy ha felrakom a ventit 65% ra akkor lemegy 45 fokra...alapjáratban...csak ugyebár játék közben felmegy totál...
  • BiG G
    végülis be kell látni, hogy tényleg nem a legszerencsésebb a 4800-asok hűtése, mert baromira le vannak szabályozva (ha pedig nem akkor hangosak, cserébe hűtenek...) mondjuk ez már tényleg durva, hogy megemelt fordulatszámmal is levágja a gépet, itt tényleg komoly gebasz van, vissza kell vinnie gariban

(lehet ezért volt ingyen )
  • Solten
    Ilyen nincs hogy nem megfelelő. Azt hiszed nem tesztelik 500× mire kiadják a kártyát?
  • BiG G
    általában elég szokott lenni, de egy rosszul szellőző házban nem ritkaság, hogy ezek a csúcson járatott gpu-k befűtenek mindent. a középkategóriában ilyen nem fordul elő, csak a felsőházban, aki meg olyan kártyát vesz az valamennyire csak ért az ilyen jellegű problémákhoz. ha pedig nem, akkor gyárilag jobb hűtéssel szerelt kártyát kell vennie (HIS Iceq, Sapphire Toxic, stb)
  • Solten
    Akkor valami geb@sz van a kártyával. A gyári coolerral is tökéletesen működnie kell.
  • BiG G
    így van... csak a sünikkel kell kicsit babrálni, de egy kis házibarkács sosem árt :D én a gyári hűtés aljáról vettem le a hővezető-gumikat és azok tökéletesen a helyükön tartják a süniket :)
  • n3whous3
    Gondoljatok bele milyen az már, hogy a gyári hűtése nem megfelelő egy kártyának? :-| Mi az, hogy kifizetek x pénzt egy cuccért, ami egy dolog önmagában és még hűtőt is vegyek hozzá, hogy ne szarjon be? Pofátlanság.
  • ffxi
    Aha értem. THX all!
  • solo
    Teljesen jó....
    CSAk kell venni zalmanféle remsüniket, hogy biztosan a helyén maradjon...És abból 2 darabot meg kell reszelni,vagy ki kell törni, vagy el kell hajlÍtani , mert a HP-tól nem fér el ...
    De megoldható...
    Ha lesz mostanság pénzem megcsinálom...
  • Quki
    néztem az accelero s1-es artic cooling hűtést is...az is jó lenne csak még két ventit rá kéne pakolni...meg állítólag majd kiadnak a chillához hasonló hűtést twin turbo néven...
  • Quki
    nekem eleve le van véve a gép oldala h véletlenül se süljön meg semmi sem...a ventit járathatom 100% on de olyan mint egy porszívó kb...gfx chillára meg az van írva h nem jó a 4870hez...megjegyzéshez meg ez van írva: Only compatible if proper cooling of the VRM parts is ensured. Using the supplied coolers won't be sufficient!

• solo
    Vedd le a gép oldalát, és tegyél oda egy háztartási ventit..
    TEdd fel 100 % ra...
    Ha Így se, akkor vagy veszel egy csillát, és még egy pár ramsünit, vagy gariba viszed.
  • Jimanszky
    Az igaz,hogy XP-n szebben mennek a játékok,mint Vista-n?
  • Quki
    van valakinek 4870-ese rajtam kívül? mert szívom a faszt ezzel a kártyával :( pls help...hiába rakom fel a ventit 65% ra...akkor is 1 perc után ko, felmelegszik annyira h a kártya kikapcsolja magát...
  • solo
    Gyári cooler?
    Ha igen akkor negyon jó: D
    Ha aztvesszük nekem csillával ~52°volt eddÍg a max: O
    Gyárival meg nemtudomm..
  • Jimanszky
    Jó az he:)
  • ffxi
    terhelt állapot 65fok az sok egy 4850-nek?
  • Jimanszky
    Crysis teszt:

1360X768-as felbontás,2xAA,minden high

min fps:21
    max fps:46
    átlag:32,5

De nem igaz,hogy nincs a konfigomban több
  • BiG G
    teljesen jó :) frankó kis kártya a 2600-os, anno volt nálam egy full passzív két hétig, szerettem ^^
  • BiG G
    ez már ultralight kiadás lehet :D de a kártya a lényeg az meg csak benne van csak nehogy lespórolják róla a tranyókat
  • Solten
  • n3whous3
    Nálam Sapphire 2600XT van, gyári hűtéssel alapból 42-3, terheléssel 52. Jó-e? Egyébként nekem is volt már 1-2x kékhalál :-| Meg előző kártyával is, de az elszállt a fenébe rég...
  • kulabácsi
    ez gecijó ár
  • Quki
    vááá f**kivan már ezzel...
  • Quki
    hát megcsináltam az átírás a hűtésszabályozásnál...el is indítottam a crysist...10 másodperccel tovább bírta...és megint ko... ennyire szar nem lehet a hűtés...
  • norbi56
    GAINWARD 9382-BLISS HD4850 512MB PCIE
  • solo
    Fazzság!
  • norbi56
    Iponon 31k a Gainward 4850:)
  • norbi56
    Sapphire Radeon HD 4850 1GB
  • BiG G
    ha már újonnan 35k akkor nem kizárt h valamelyik bazárban vagy használtan megkapja 31k-ért... :) amúgy nem drága egyáltalán ^^
  • Solten
    31k?? :O Merre is?
  • norbi56
    Értem egyébként a Gainward 4850 31k ért megéri vagy inkább a pár ezerrel drágább Sapphire?