90029
-
T O M #37810 Sziasztok!
Van egy laptopom ami HDMI-n keresztül össze van kötve a TV-vel. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne megcsinálni, hogy csak simán átrakom a képet 1080p-be a TV-re és a notebookról eltűnjön a kép. Most ilyen buzi kiterjesztett asztalt akar csinálni vagy csak klónozza a képet de az nem jó mert a laptop képernyője 1366*768 as a TV-jé meg 1080p. Szal egy szeretném megcsinálni, hogy egyszerre csak az egyik képernyő menjen, de az pixelhelyesen. Asztali gépemen is így van de abban geforce van, tök egyszerűen csak átkell nyomni azt működik, valahogy úgy kéne. Amúgy HD4570 van a laptopban ha számít. Köszönöm a segítséget előre is. -
#37809 Ja. Diakmunka. Ha nem lehet, akkor feketen -
wright #37808 Sziasztok.
Itt is megkérdezem.....3870x2-m van és megannyi driver telepítés,op telepítés után sem hajlandó a 2. mag megnyikkanni.
Hibaüzenet vista,win7 error 43,xp:Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Tudna vki segíteni hogyan oldjam meg? -
#37807 Nagyjából igen, de azért majd kap egy kis tuningot is szerintem. :) Csak félek hogy úgy hangos lesz. :D -
#37806 jaaa szval csak a hang volt most a lényeg :) -
#37805 Nem gyári hűtőm volt, valami rézmagos, 65nm-s procikhoz való intel gyári hűtőhöz hasonlító CM volt eddig is. Silent módban a hőmérséklet sokat nem javult, de nem is ez volt a cél. Idle 50-53 fok (a magok 43 fokosak), terhelve asszem CPU 62-65, a magok 50-55 fok körüliek. -
#37804 és mit tud? javult a hőmérséklet rendesen? -
#37803 Kis off.
Nah beraktam a TX3-at. :D Hát először marhára meglepődtem mert a BIOSban nem volt bekapcsolva a vezérlés, bekapcsoltam a gépet és maxon sűvített, olyan hangja volt, hogy elnyomta még az atomhangos 1 slotos VGAmat is.
Beállítottam, BIOSban most silenten van és így tényleg nagyon csöndes. :) -
#37802 Ettől függetlenül még lehet jól beállítva a Bios. Prime95, IntelBurn Test, Orthos több órás teszt és stabil.
-
#37801 A Haverod idióta! ;) -
gregtom6 #37800 Csak az egyik ismerősöm nem ajánlotta, neki 2db 9 series-es 1 gigás karija van, de nemtom azon belül milyen. Azért mondta az nvidia-t, mert minden játék előtt nvidia logó van, és h biztos lehetek benne, azokon tesztelték, h jól mennek:D
Na de a WDM az a graf. driverre von.? -
Dobronski #37799 " Meg mert mindenki azt ajánlotta a fontosabb helyeken."
Miért,volt olyan hely ahol nem ajánlották az ATI-t?DriverSweeper-t megpróbálhatod,és jah,ameddig nem játszol,addig nem kell winreinstall. -
gregtom6 #37798 driver cleaner volt az amit használtam anno.
az nvidia WDM az a grafikus driver? -
gregtom6 #37797 Jó, mi? :D
nfos-t nem tudom visszarakni, mivel elhalálozott, ezért vettem atit:D Meg mert mindenki azt ajánlotta a fontosabb helyeken. -
Dobronski #37796 Ha még megvan az nfos,akkor rakd vissza addig.Jó választás volt;) -
#37795 DriverSweeper. De ha újrarakod a rendszert és nem játszol akkor simán felteheted a catalystot, a kártya működni fog csak nem lesz olyan gyors mint tiszta winreinstall esetében. -
#37794 tudtommal mobility-ra másfajta driver kell, a hivatalos driver-hez van valami mod cucc, ami olyanná csinálja ami már jó hozzá -
gregtom6 #37793 Volt erre vmi progi, ami letörölte teljesen a régi nvidia drivert...csak addig kéne, amíg ki nem írok mindent a gépből. -
gregtom6 #37792 Lesz is, csak még ki akarnék cuccokat irogatni a gépből+win7-et leszedni...Ami ma már úgyse történik meg, mivel azt se tudom, honnan szedjem le a vírusmentes win7-et... -
#37791 win reinstall ajánlott -
gregtom6 #37790 Üdv. nVidia karim volt, és most vettem 4670-et. Hogy tudom teljesen letörölni a régi drivert? -
Dobronski #37789 14 évesen? -
#37788 és milyent vegyek rá?? -
#37787 passzív hűtéssel használod? rakjál rá egy ventillátort. -
#37786 Ez a neked való!
-
#37785 -
#37784 szó szimpöl -
#37783 A legújabb. -
#37782 ATI Mobility RADEON™ HD 4670 – 1GB - ehhez milyen driver javasolt? -
#37781 Szevasztok, most léptem ki a Call of Duty 5-ből és nagyon meleg lett a vga-m 90C° Sapphire HD4550 Passzív,ez már nagyon sok(k)szerintem vegyek rá hűtést?
-
#37780 Nem hajigálnám a pénzt az ablakon akkor sem. :) -
#37779 Azért ha ku*va gazdag lennél te is lecserélnéd valami expert cuccra az egészet... -
#37778 Én meg nem költök 80k-t monitorra mert tök felesleges, semmi gond a mostani monitorom képével. -
#37777 Egyszeru: elmesz dolgozni. -
Dobronski #37776 És az is gányadék volt?Nem tudom,mind1,nekem nincs több pénzem jobb monitorra,nem akarom ezzel terhelni a szüleim. -
#37775 ez előtt 19 colos 5:4-es samsung tn-es monitorom volt (dvi) -
Dobronski #37774 "laptopos" -
#37773 hát ha már monitorra költöttem a pénzt nem akartam még egy tn paneleset
ips-ről laptopos tn-re ránézegetni meg förtelem :) -
Dobronski #37772 IPS?Még jóó:D Tn panel-t régen azért szerették nagyon,mert kevés volt a képfrissítés ideje (5ms),és a drágább kat. hiába volt szebb,nagy volt a képfrissítés (16ms). -
#37771 Teljesen érthető a hozzáállásod.
[Csak így, halkan: az IPS panelek is alkalmasak játékra]