90029
  • tmisi
    Simán jó a TN. Ez olyan mint anno volt a 30 ezres CRT összevetése a 100 ezressel.
    Nem egy kategória. Persze 30 ezresbe vagy domború képcső volt vagy síkképcső, aminek inkább trapéz képe volt semmint téglalap. Persze átlagembert nem érdekelte. Viszont TN is jobb mint a CRT (kivéve talán a régi 100 ezres kategóriát).
  • Klemice
  • Dobronski
    Jó,de attól még Klemice-nek nem kéne lehordania a Tn paneleket.Tudom,hogy közel sincs a képminősége az övéhez képest,de volt rá példa,hogy idejött valaki 40-es kerettel,erre lehurrogta a Tn panel miatt,holott 80-nál kezdődik a nem TN paneles monitor.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és közel sem olyan szép a képe - nem játékra veszem.
    [Teszteket néztem - ajánlott is.]
  • [HUN]FaTaL
    samsung 2243BW kb fele ennyi xD
  • Solten
    "ez 960 Mhzon megy, az meg 870en"

Tudom en azt, ezt is figyelembe vettem mikor velemenyt alkottam :)
  • MerlinW
    Itt SG-n meg én segítettem, ha nem emlékeznél:) Egyébként nem kell védekezned, nem támadtalak.
  • CroftManor
    egyébként meg a tuning előtt kb 50 embert kérdeztm meg, hogy mit mire érdemes beállítani. PH-n segítettek.
    Úgyhogy nem hasra ütés szerűen állítottam be.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is volt nem egyszer részem ilyesmiben :)
  • CroftManor
    Nyugi, én se akarom. csak gondoltam megkérdem mi újság köcsögfalván. itt olyan jókat lehet vitatkozni a 100 egy ellen felállásban.
    :D Izgis
  • IMYke2.0.0.0
    De ő nem is akarja eladni a VGA-ját :)
  • CroftManor
    Te beszélsz amikor neked is ugyanolyan procid van mint nekem és annyira van húzva mint nekem?
  • CroftManor
    Mi az hogy és úgy hogy nem értek hozzá?
    Mit tudod hogy én mihez értek?
  • MerlinW
    "Nem káposztát hasogattam rajta, elhiheted, csak a gépben volt"
    Csak tuningoltad alatta a rendszert, úgy hogy nem értesz hozzá. Nekem például ennyi pont elég ok, hogy ne vegyem meg:)

Persze ezt csak mi SG-sek és PH-sok tudjuk:)
  • CroftManor
    egy uj 4890 Vapor-X 55 ropi (54.5). Ennek fenyeben mar nem tul kecsegtető az ajánlatod.
    Miért? épphogy kecsegtető! Ez egy jobb kártya mint a vaporX, ez 960 Mhzon megy, az meg 870en és 5 ezerrel olcsóbb.
    Jó oké hogy az vadiuj, ez meg három hetes. nagy ügy. Nem káposztát hasogattam rajta, elhiheted, csak a gépben volt.
  • MerlinW
    Én elfogadom az árat amit kérsz érte, azonban nem sok esélyt látok arra, hogy bárki aki kicsit is képben van a témában megvenné tőled.

1. Használt, és magas az ára (mármint maga a kártya értéke, nem a te árigényed)
    2. Nyakunkon az új generáció, hónapokon belül még lejjebb esnek az árak.
    3. Nyaralási csúcsszezon van, kevés ember vesz ilyen árú alkatrészt, másra költi a pénzét.

Tehát hacsak nincs szerencséd, max egy laikus pupáknak tudod elpasszolni 40 fölött. Rossz az időzítés:)
  • CroftManor
    Most nem feltétlen rád gondoltam, de ha visszaolvasod a hszkat, láthatod miről beszélek.
    Hunfatal? "de én 50et biztosan nem adnék egy használt kártyáért, ha újat kapok 55ért."
    Hát 55é Te toxicot nemigen kapsz még
  • Klemice
    én a 4870 vapor-t 62ért vettem szóval ne sírjatok
  • belisz
    Én nem okoskodtam,ha észrevetted hozzá sem szóltam a témához...csak annyit,hogy tényleg csökken az ára. Na mind1,ezen nem fogunk összeveszni.
  • Solten
    Realis arat kersz erte szvsz. Ahogy ravilagitott Hunfatal, egy uj 4890 Vapor-X 55 ropi (54.5). Ennek fenyeben mar nem tul kecsegteto az ajanlatod.
  • Klemice
    nézegettem a nagyobb 24 colos testvérét, nagyobb felbontással amiről letettem mert kurvadrága és azért 32 colos fullhd tv-t veszek :\
    meg én még mindig azt gondolom hogy 1680as felbontással nem kell aggódnom, futnak-e majd a jövő játékai high-on egy darabig
  • CroftManor
    "Sajnos igen. Ha nem is 20k-t,de csökken az ára."
    de okosok vagytok! Én megmondtam h 50é adom, akkor? Nem 63é, amennyiért vettem! Ti meg egyből itt fikáztok hogy újonnan a 4890 45 ezer. És kit érdekel? Az a sima ref. ez meg a Toxic. ennyi.
    Okoskodni azt nagyon tudtok.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez mind kecsegtető - jövő hónapban lesz a beinvesztálás, s akkor a telefonálás is.

[Jelenleg nincs rá forrásom.]
  • Klemice
    hívd fel őket mindenképpen
    ha akarod csinálhatok képeket még vagy valami, meg szólj ha kell még info
    ja az usb portjait nem teszteltem le, nincs szükségem rá ezért be sem üzemeltem
    a csomagban a minotorba alapból be van dugva a d-sub kábel azzal vigyázni kell, adnak hozzá még dvi kábelt usb kábelt meg tápkábelt
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a képet.
    Engem sem zavarna, mert hát az ember nem a peremet, hanem a képtartalmat nézi :)
  • Solten
    No problem, itt nem leszel leb@szva emiatt, ez nem a PH!...
  • Klemice
    http://www.youtube.com/watch?v=QiBxe3RhYXU
    Dell 2209WA Stand Demonstration
  • Klemice
    bocs Solten a tripla post miatt
    itt egy kép az általam említett tükröződésről:
    http://data.hu/get/1632296/IMG_0488.JPG.html
    ratyi lett és életlen bocsi, de a lényeg látszik, amúgy nem zavaró
  • IMYke2.0.0.0
    Házhoz szállítás nincs náluk?
    [Baranya megye, déli része. Budapesttől 220 km.]
  • KranaZoli #37741
    Miért akarod eladni a 4890-esed Croft?!?!?!

Mi nem vált be?!

Őszintén!
  • IMYke2.0.0.0
    Engem ez pont kielégít. Pivot mód mindenképp kell nekem.
    Szuper!
  • Klemice
    http://www.oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23/dell-ultrasharp-2209wa
    akcióban 80k rohadtul megéri
  • Klemice
    meg vagyok vele elégedve maximálisan, hibaként írták hogy tükröződős a monitor pereme a képernyő mentén, tehát maga a monitor matt fekete, de a bemélyedés ahol a panel van, na ode fényes fekete perem vezet, remélem érthető
    színei gyönyörűek, betekintési szögei fantasztikusak, nem tudom mire vagy még kíváncsi, ja és szinte bárhogy forgatható, magassága állítható pivot mód is van
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, elkattintottam...Klemice-nek van ilyenje: Dell 2209WA

Szóval, neki ment a kérdés voltaképp.
  • MaSzKa
    Hdd cooler
    Scythe
  • MaSzKa
    Dell?
  • IMYke2.0.0.0
    S a Dell hogy muzsikál? Erősségei, gyengéi?
  • pxxl
    a 2 rack felett az a bordás micsoda az micsoda?
  • MaSzKa
    a ph-n vettem Nyugdíjastól németországból hozták 1300ft/db
  • MaSzKa