90029
-
Apocalipto #37860 A mélynyomónak a földön a helye -
#37858 Nekem a mélynyomó a polcon tetszik:)) Mert az odavaló..:) -
#37856 kórájhét, jesz ic trú! -
#37854 Teljesen -
#37853 Tirexi fanoknak -
strebacom #37845 Ha a kártya "alá" teszed akkor nem számit, de ha a hütö alá akkor igen..... -
EK1TEP #37844 Még jóhogy! -
tonyo9 #37843 mégeccer megkérdem:számit ha van hőpaszta a kártya alatt? -
strebacom #37842 Elmehet mindenki a faxba a mostani megjelent játékok közül mind Nv-s akkor most mi a fax csináljak mindnek kell a physX...na még szerencs hogy van egy Ageia PhsyX karim pci-os oszt menjen a nv a faxomba....eddig király az toxic+ageia páros..nincs ami verje......de jó hogy eltettem anno a pincébe, most meg lementem és még ittam is egy kis bort...wazee... -
#37841 akkor marad az nvidiának -
#37840 Az nem lenne jó, nem osztható 4-el:) -
#37839 remélem igazad lesz és 687 bites lesz -
#37838 PhysX miatt nvidia kell mert az a trendi -
#37837 Naja. Mintha nem lenne tökmindegy, úgyis kiderül, ha megjelenik. :) -
#37836 Apa kezdődik. Minden széria elött pletyi ezerrel: 512 bit, 128 bit, 256 bit, 687 bit?? :) -
#37835 Kommt ATis RV870 mit 384-Bit-Interface? -
#37834 Igenigen, a júniusit ha jól emlékszem. -
#37833 Atinál egész friss drivert pakol fel, használható a gép meg minden, csak épp CCC nincs :) Mármint noti esetében. -
#37832 - Intel Chipset-ből a legfrisebbeket tartalmazza, a többit nem tudom
- Creative driverből azt teszi fel ami probléma nélkül működik. Új W7-es Creative driver szokás szerint kaki.
- Ati/Nvidia és a többi meghajtót frissíteni/telepíteni kell
Egyébként amiből van friss, W7 kompatibilis verzió, abból a 2009 júliusi van a rendszerben. -
#37831 meg a vindóz amúgy sem naprakész a friss drájverek terén. -
#37830 Jobb hogyha letöltöd a drivereket és te rakod fel őket, ki tudja mit szed le a Win7 és hogy az mire lesz jó, Vistában is volt ilyen próbálkozás, de nem igazán volt jó... -
Dobronski #37829 -
#37828 a win7 valami alap szarokat rak fel. mindenképpen kell a csipszet drájver cd-ről, vga-nak a legfrissebb, stb stb. ez az alap szar arra jó, hogy a noob juzerek örüljenek hogy semmit nem kell csinálni és megy a gép. -
#37827 Hol olvastad ezt? Bárki mondta, felejtsd el.
-
#37826 ha valaki elmondja nekem hogy tudom átvinni a képet lcd tv-re kurvaegyszerűen minden macera nélkül att-ben már váltok is :D -
#37825 Kérdés:
A Win 7 ugye automatikusan fel tesz minden driver -t amit csak tartalmaz a telepítő illetve ami netről le tud húzni, ebbe beletartozik a VGA driver is (CCC nélkül hál' istennek). Ezek után nekem elég csak feltennem az Ati Tray Tools -t ugye? :) -
T O M #37824 Na sikerült megcsinálni, de csak kiterjesztett asztalban de jól van az. HDTV beállításánál teljesre kellett húzni a méretezést, tv-ben beállítani a csak pásztázást és így már eltűnt a fekete keret, kép is tűéles. -
#37823 akkor már toxic
utálom a 4870 vapor bios-át hogy nem engedi húzni magát katalisztből -
ToM1113 #37822 Üdv!
én egyiket sem venném mivel mind2 referencia hűtős....
Esetleg nézd meg a SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE, ez nem ref, Bár a pingvines hűtésről hallottam jót is rosszat is..... de a referenciánál biztosan jobb. De majd az okosabbak megmondják. -
#37821 Csá szeretnék venni egy új videó kártyát és még nem döntöttem el milyet de találtam 2 ő jó és a véleményetek kérném melyik a jobb? ez Asus Radeon HD4890 1GB 256bit DDR5 PCI-E EAH4890/HTDI/1GD5/A Videokártya Vagy Powercolor HD4890 256 Bit 1GB DDR5 PCIE -
#37820 Windows 7-nél keresd. Az Vistára is jó. XP-hez asszem nincs új driver, de majd Solten kijavít. -
T O M #37819 mobility radeon hd4570-hez melyik catalyst lehet a legújabb? amd oldalán nem tudom kiválasztani ezt a karit -
#37818 nem nézlek hülyének nyugi, csak nehogy az alapoknál legyen gond
amúgy az új katalisztben van egy jobbklikk és replace valahol -
T O M #37817 persze, anélkül érdekes lenne :)
de most megcsináltam valahogy a catalyst-ben, hogy csak a TV menjen, de hiába írta azt köze nem volt az 1080p hez és még fekete keret is volt körbe a TV-n -
#37816 tv-t bekapcsoltad és átállítottad hdmi csatornára? -
T O M #37815 Újraindítottam mindent, tv-ben átdugtam másik hdmi-be, de akkor is szürkeség. amúgy alapból a kiterjesztett asztalt állította be, a tv felismeri 1080p-nek, de körbe fekete keret van. Tv vel biztos nincs baj mert az asztali gépemen tökéletesen megy natívban a geforce al a cucc, de az baszik menni. majd holnap kipróbálom a PC kábeljával, de nemhiszem , hogy kábelbaj mert felismeri a laptop a tv-t meg kép és hang is van, csak nemtudom rendesen beállítani. -
#37814 Akkor a ket vas kapcsolata nem megfelelo (gond van a kabellel pl). Nezd meg a csatlakozasokat es inditsd ujra a notit. -
T O M #37813 ki van szürkülve az a lehetőség, de driverben nemlehet átrakni simán valahogy? -
#37812 Hello. Az op.rendszer megjelenitesi beallitasainal kijelolod a TV kijelzojet elsodlegesnek, a notiet meg kilovod. -
#37811 Letoltod a Desktop drivert, es a Mobility Modderrel atalakitod (Banner -> letoltesek). Ha Vistad van, ki kell loni elotte az UAC-ot. A fooldalon lepesenkent le van irva mit hogy csinalj.