90029
-
#38914 kecsegtető az a 400 dolláros HD5870, de sztem lesz az 600 is mire ideér -
#38913 A Radeon HD5000-esek várható árazása -
#38912 hdmi-hdmi kábelt célszerű beszerezni adapterrel
10 méterig tuti, hogy zajmentes, árnyékolás szvsz feleslege 10métereset vettem 6 körül -
#38911 zolka78, ProHardver fórum:
"Látom nem sok választ kapni itt. Nem okoskodni akarok csak a tapasztalatom leírni. Nekem is egy Samsung lcd tvm van ami max 1080i felbontásig képes bírni, ezzel szemben remekül nézem rajta az 1080p-s filmeket a Pc-vel összekötve. Mivel szinte minden lcd tv-n van hdmi bemenet célszerű ezt választani a kétirányú forgalom miatt, a pc jobban kommunikál rajta a tv-vel mint a sima vga kábelen keresztül, nem utolsó sorban már elég olcsón hozzá lehet jutni egy hdmi kábelhez, az én 5 méteres erenként árnyékolt kábelem 5000Ft körüli áron volt az Iponnál. Nem szabad beiktatni különböző átalakítókat ezek csak belezavarnak a jelbe egy hosszabb kábelen. A mai videó kártyákon van általában két dvi csatlakozó vagy a szerencsésebbeknek hdmi is. Érdemes tehát beszerezni egy dvi-hdmi vagy egy hdmi-hdmi kábelt. Ezek megfelelő összekötése után Windowsban kell beállítani a paramétereket mégpedig úgy, hogy az alapértelmezett kijelző a monitor a másodlagos pedig a tv. A beállításnál tv felbontása soha ne legyen nagyobb vagy kisebb mint amennyit a tv bír, majd pipáljuk be az asztal kiterjesztése erre a monitorra opciót. Ezek után már átkapcsolhatjuk a tévénket a hdmi-re és van képünk. A tévén a menüben addig kel konfigurálni amíg nem kapjuk a legszebb képet, nekem ez úgy néz ki, hogy a minőség az kiemelt vagyis a legnagyobb. Be kell állítani az aktív szint, és a DNI is be kell legyen kapcsolva, valamint a háttér világítást állítsuk maximumra. Ezek után már mindenki úgy állítja az élességet a fényerőt a kontrasztot ahogy neki tetszik. ATI kártyánál még lehet finomítani a Catalystban, Nvidiánál nem tudom mert már évek óta nem használtam. Ezek a módszerek működtek eddig minden ismerősömnél. A vga-s megoldással és különböző videó kábeles megoldásokkal szívtam én is eleget."
-
#38910 Cifu mestertől [ProHardver fórum, de ide, az SG-re is ír]:
"A DVI kimenetre rakd rá a DVI-D-sub átalakítót, és erre a VGA (D-sub -> D-sub kábelt), az meg bele a TV-be.
Állísd be első körben a TV-nek 1024x768-as felbontást, 60Hz-en. Ennek mindenképpen mennie kell. Utána próbáld meg feljebb húzni, első körben 1280x720@60Hz, utána 1360x768@60Hz, ennek mennie kellene."
-
#38909 milyen kábellel kötöd össze?
hdmi-hdmi
dvi-hdmi
dvi-hdmi adapter+ hdmi-hdmi -
pongi10 #38908 Hali!
Olyan problémám van hogy szeretném összekötni a pc-m a tv-vel.Pc-ben Ati radeon hd 4850 van a tv pedig 37" samsung full hd. vga vga kábellel kötöm össze de az ajánlot 1920x1080 felbontást nem jeleníti meg a tv mert kiírja hogy nincs bejövő jel vagy valami hasonló. 1024x768-at megjeleníti. Mi lehet a baj? Előre is köszi és bocsi ha kicsit off voltam -
#38907 Hoppá :)) -
#38906 #38845 a "nem annyira fontos" recékkel.... -
strebacom #38905 Persze tudom én készitettem...nincs semmi gond.... -
#38904 Valamit nagyon benéztél:
Az NEM AZ ÉN gépemen készült.
A kép készítője állította, hogy MINDEN HIGH (4890-essel), csak élsimítás nincs bekapcsolva - és erről szólt a fáma végig!
Szó sem volt arról, hogy azok az én képeim.
-
#38903 az jó kis cucc! nekünk is volt. aztán egyszer bekapcsolta az utánégetőt, fél napig szellőztettük a port meg a füstöt -
strebacom #38902 Van rá gomb....
faxán fut..húúú unreal....dee nagyon faxa:
Full,full:1920*1200mindent very ki neki....
Ja és lányoknak hogy a deszka nem tökéletesen van csiszolva ezért végigsimitása, illetve nézegetése, nem felel meg a valógságnak, de a szálka kurvára a "kezetekbe" megy....
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
-
#38901 mijazazenvidia? -
#38900 nvidia fail -
#38899 nvidia fail... :) -
strebacom #38898 Erre Gomb van????
veszek nv-t megint a faxom ki van... -
#38897 én a zafírt venném, nemtom ennek a kártyájának vannak-e gondjai -
#38896 De mégis melyik a jobb gyártó? -
#38895 amelyik olcsóbb -
#38894 ATI 4730 vga.Melyik gyártótol vegyem PowerColor vagy Sapphire? -
strebacom #38893 Pontosan.....te nyerted a hangszórót......
ez valami LG csoda de tud fújni is és faxán, tolja a levegöt rendesen.......
kevés ilyen van, meg jó feleség is de az enyém a legjobb( I have the best wife)......
-
#38892 Post processing egy gyűjtőfogalom. Azaz a kép kirajzolása után felkerülő effektrétegek. Lehet akármennyi és akármilyen belőle. Ahogy írtad blur is beletartozik, különböző fényeffektek, AA és társai.
Ha te is így értetted, nem szóltam:) -
#38891 Ilyen esetekre lett megtartva a remek kis Orosz, izé, Szovjet Raketa porszívó. Igaz, hogy olyan hangja van mint egy Mig-nek, cserébe viszont az ereje is olyan.:D Az egész utca tudja, ha gépet takarítok.:)) -
BIZ0906 #38890 Az a jó nem az a kis fos sűrített levegő ami 2nyomás után elfogy :) -
strebacom #38889 Én soha nem veszem le,van ,illetve csináltam egy kifújót(szükitet csö), meg olyan porszívót vetettem az asszonnyal, amin átszerelhetö a kifújásra is...és nagyon faxa....
-
#38888 ugyan még nem néztem meg, de azért megkérdem. hogy kell levenni a vga-ról a hűtő borítását? persze úgy hogy utána vissza is tudjam rakni. ki kellene takarítanom a 7végén. elég porosnak tűnik -
strebacom #38887 No nektek semmisem jóóóó....
-
#38886 -
#38885 Inkább a nagyker, ha mindenhol ennyibe kerül. Vegyetek 1gigásat az olcsóbb. -
#38884 eddig meg amúgy az volt, hogy nem a krájzisz meg a gétéanégy a mérce -
#38883 Tehát az ipon nem tudja eladni,vagyis eltudja,csak akkor nagyot bukik rajta? Jól értem? -
#38882 Mert beragadt készlet... -
strebacom #38881 "nézd csak mega fehéres recéket a deszkákon, az összesen"
"Nekem sem fontos, mert én játszom és nem a recéket nézem"
Dehogyisnem fontos kedves MONK.....
-
#38880 -
#38879 Én úgy vettem észre, hogy 1920x1080 mellett sem nagyon lehet No AA és No AF nélkül game-elni. Vagy a textúrák lesznek nagyon csúnyák (pl. talaj, utak, sziklák, stb...) vagy recés, ahogyan a képen is látszik. Kell legalább 2x-es AA és AF-ből amit elbír. Bár ez utóbbit úgy vettem észre jobban tolerálja a kártya. Ez lehet max is. A 8x-os AA már nehezebben.
Vagy vannak a post processing-et (ha jól tudom?!) blur(?!) effekteket használó game-ek. Pl. ARMA 2, Riddick 2.
Én(!) recés game-el nem tudok játszani. Számomra kiábrándító. Inkább visszaveszek a grafikai beállításokon, hogy fel tudjam tolni az AA-t. 4x-esnél szép minden, Én így vettem észre. -
BIZ0906 #38878 őő Win7en -
#38877 -
#38876 Az az 5 dvd nem érhet annyit....VÁGY ÁRÁNYBUL VAN DEZSVÍÍREM??? -
BIZ0906 #38875 Hogy lehet beállítani a CCC-t, hogy 75Hz-n futtasson mindent? Az asztal és a játékok is 75Hz-n menjen?