90029
-
#38955 XD még jó hogy nem tűnt fel senkinek "far cray 2" :D
lehet kicsit álmost voltam...
IMYke2.0.0.0: patch még nincs fent, elkezdte letölteni de nem volt kedvem kivárni :) -
#38954 És máshol miért lehet szerkeszteni? Ott ingyen adják a proci-időt?:D -
#38953 egyetértek, én csak azt írtam le, hogy miért van így a rendszer :) -
#38952 Igen,de azt a példát nem magamra írtam. Valóban ez lenne a megoldás,de a sok okoskodó,floodoló júzer,gondolkodás és visszaolvasás nélkül szinte tolják ki magukból a bődületes hülyeségeket... -
#38951 Hmmmm. Érdekes. Filmvetítés... Most nem játszanak, hanem filmet vetítenek.
Hiányolom a popcorn zacsik és az üdítő szürcsölés hangját. -
#38950 Elolvasom amit beírok, mielőtt megnyomom a mehet gombot...
szerinted a szerveren a proci idő meg tárhely ingyen van?
egy ideje bóklászok erre, és meg vagyok vip jogok nélkül. -
#38949 Mert akkor népszerű(bb)ek lennének...talán....tudom,ezt ők jóformán lesz@rják. :D (legalábbis Én tudnám értékelni) Az tuti,hogy 1 nagyobb logóért,szerkesztésért,meg 1-2 csillagért+pár apróságért nem fogok pénzt fizetni...ráadásul ha "rossz fát teszel a tűzre",akkor elveszik,és vissza sem kapod. ROHATTAK!! -
#38948 Na igen. Normális fórumon alap a HSZ szerkesztés. -
#38947 Most ha folyik be nekik a pénz, miért szüntetnék meg a pénzbefolyás legfőbb okát? -
#38946 Már sokan jelezték,hogy kéne a VIP-n kívül is szerkesztő funkció,de ba**nak rá....pedig egy csomó vitát meg lehetne előzni. Rengeteg eset van,amikor xy elront 3 betűt a HSZ-ben,ír még1-et,hogy bocs,és akkor kijavítja a hibáit. Erre a többi elkezdi anyázni,hogy "miafa**nak floodolsz köcsöggyerek?",aztán puff...kész a vita. -
#38945 A szerkesztés szerintem alap lenne, én biztos nem fogok érte fizetni. -
#38944 így van :) -
#38943 nem gané ez a fórum, csak meg kell találni a normális topikokat, a többivel meg nem foglalkozni :) -
Dobronski #38942 Fasz se fizet egy ilyen gané forumért :)
Mindenhol csak az "EPIC FAIL" kép beszúrogatás megy, meg az értelmetlen topic nyitás, mint az "Elakadtam a wolfeinsteinben"... bazz.
De azért van néhány jó topic, társaság. -
#38941 Áááá pénzt rá! :)
-
Dobronski #38940 Áááá vipet -
#38939 áááá szerkesztést!!!
-
#38938 Minden VGA-n.
-
#38937 Ezt már az 1. Patch óta tudja.
-
Dobronski #38936 Szép! -
#38935 ui.: fasznak sem kell 1gb a fullhd-hoz :D -
#38934 hmm ez meglepett:
far cray 2 dx10-ben 1920x1080-ban minden maxon 4xaa(!) vsync és átlag 40 fps -
#38933 de kézikönyvben sincs benne, semelyik ország leírásánál :/ -
#38932 kesz vicc hogy ezen sporolnak... A Samsung oldalan is olvashato hogy egyes orszagokban opcionalis tartozek a DVI kabel. -
#38931 köcsögök -
#38930 amnmkaptam a monitorhoz dvi-d kábelt csak d-subot :(
-
#38929 Hi. Ide plz: link -
#38927 Miért lenne pofátlanság?
1. el kell adni az eddig legyártott kártyákat
2. a belépő ára mindig magas egy új terméknek, hogy a sznoboktól bezsebeljék a pénzt.
3. presztízs, nekik van egyedül 40nm-es DX11-es kártyájuk. (ezért is lenne gáz ha Nvidia nem lenne)
Karácsonyig szerintem tartani fogja az árát a HD5, januártól eshet, mikor NV is jön az új generációs kártyáival.
(A 100 centis LCD/plazma tévéket is 1-3millióért árulták 5-6 évvel ezelőtt.) -
#38926 Jogos... -
#38925 az alkotás presszóba ki ugrik le megkérdezni Almát, nem hallott-e valamit?
pestiek jelentkezését várom -
#38924 Most,hogy mondod,valamit muterom is hallott az új HD-kről..küldjük el az Ő infóját is az ipon-nak,szerintem simán beletennék... -
#38923 Úgy értettem, hogy azoknál a game-eknél amelyeknél be lehet kapcsolni pl. az utófeldolgozást nem annyira szembetűnőek pl. a NO AA miatti recék. Cserébe van akinek tetszik, van akinek nem.
Vmi ilyesmire gondoltam.
-
#38922 "Ezúttal is a Bright Side Of News munkatársai szerezték be a friss, ám túlzottan meglepőnek semmiképpen sem nevezhető információkat."
Ok.. Blikk munkatarsainak infoja lesz a kovetkezo... -
#38921 Hát, ezek a geforce okat is túlszárnyalják árban:CCCCCCCC
Ez már kicsit pofátlanság. -
#38920 na ma este már itt lesz a monitorom
már faternál van őmeg nemsoká hazaér :) -
Dobronski #38919 Bazzeg' itt is ugyanaz van -
#38918 4870 is kb 130ról indult, aztán nemrég kezdett el rohamosan esni az ára. gondolom a 4890 nyomta le, meg a zenvidija. -
#38917 a számból vetted ki a szót
emlékszem, a 4850 debütáláskor is elég drága volt de vették mint a cukrot :) -
#38916 na ja. valamiért mindig 1-2 lépés lemaradással követik az ATI-t. talán ha kb egyszerre lépnének, olcsóbb lenne mind2 kártya. -
#38915 Amíg ki nem fogynak a 4800-asok, szerintem ez reális is.
S mire nVidia méltóztatik ellenlábasokkal előállni, addigra ezek az 5000-esk olyan olcsó(bb)ak lesznek, hogy nVidia megint mélyítheti a sírját...