90029
-
#40366 Osztrákiában és Svájciában jártam - még az út mellett is vakítóan (képeslap) szép a gyep, rét.
Persze, ott is vannak ám gyárak. :) -
#40365 én olyan város széli vagyok
de itt a főút
nagyon zavarnak az elszáguldó autók
meg itt vannak a qrva a gyárak ontják magukból a füstöt :(
valami szép zöld helyre mennék
pl osztrákok németek svájciak -
#40364 vetődtek = vetődtem -
#40363 Hát igen, ezt tudom, hiszen falura születtem.
Csak időközben vetődtek városba, és éltem ott több mint 10 évet.
Városiaknak a falu porfészek - egyesek fejében az a kép, hogy falun még út sincs...
Falusiaknak a város porfészek - rengeteg jármű, kosz, por.
Nézőpont kérdése :)
-
#40362 pont hogy a városok a porfészkek
a falun szép tiszta a levegő -
#40361 Pécsről költöztem falura...
[Szerintem, mindenki értette, hogy városból falura történt az elmozdulás.]
-
Dobronski #40360 Pécs mióta porfészek, és mióta nem város? -
#40359 Hát, ha ilyen jól menne / ment volna nekem, akkor nem kellett volna városból visszaköltöznöm Porfészekbe.
Hát meg aztán, sok mindent meg(v)tennék.
-
#40358 Rendben - küldöm fénypostán őket :)
-
#40357 ok! túl van tárgyalva! -
#40356 ilyen jól megy neked? -
#40355 jaja ki van csukva iponon a hír amúgy, de szerintem el fog bukni -
#40354 Ha jól értem, akkor Seven alá tetted fel az Aug.-i DX-et?!
Azt tudom, hogy sok game-nek kell akár a DX9 distrib is, mert indításkor panaszkodik pár állományra. De akkor "nyugodtan" fel lehet tenni már az Aug.-i dxwebsetup-ot is?!
(Ami Nekem ebben fúrcsa egy kicsit, hogy a Seven-ben DX11 van. Xar, hogy fel kell pakolni akár a március havi DX-t is, mert szükség van rá, de nem írnak ezek felül pl. újabb fájlokat?! Ui. amikor márciusi DX-t telepítek azért nem csak 3-4db fájlt másol fel.)
Addig értem, hogy Okés "megoldja, hogy legyen majd DX11 Vista-ra) és ott még létjogosultsága is van, hiszen egy 2009.03. havi DX csomag is frissebb, mint a Vista-ban lévő. De a Seven-el szállított DX az meg frissebb, nem?!
(az RTM verzió és az augusztusi DX kb. azonos időben történhettek)
-
#40353 Hát, ha kettőt odaadok neked, akkor ugye 10 darab Dell FullHD-m marad...
Na mármost, akkor hol is van a 2 x 6 darab monitor a 2 db 5870-hez?
Így aztán, ha nagy a szívem - márpedig tényleg jószívű vagyok - és átpasszintok 2 darab 24"-es Dell-t neked ingyé', akkor az egyik HD5870-est is vinned kell, mert mit csinálok 4 monitorral vele?
A másik 5870 + 6 monitort azt nem viheted!
-
#40352 lapasszolhatnál 2-t nekem, úgyis marad neked 4 feleslegben -
#40351 egyik haver írta nekem...
"Első körben a Lucid által kiadott driver csak egyetlen gyártó bármelyik videokártyájának "összekapcsolását" teszi majd lehetővé, de a későbbiekben akár két különböző gyártó, azaz az ATI és az NVIDIA termékei is gond nélkül együttműködhetnek. Ez utóbbi, vagyis a gyártófüggetlen kapcsolat kialakítására a Windows 7 felhasználók számára 2010 első negyedévétől kezdve nyílik lehetőség a friss driver segítségével"
most kössem össze az ATI-t egy izéval? kivan csukva... -
#40350 Épp a minap vettem 12 db Dell-t... most már ideje volt kifejleszteniük AMD-éknak a 6 monitor támogatását... most basszus, az elköltött 3,6 millió Ft mellé vennem kell 2 darab HD5870-est... basszus, az is lesz 230.000 pénz... rohadt drága!
-
#40349 kell is a 6 monitor támogatása, az otthonodban -
#40348 Meg is kaptuk, amit ígértek - 6 monitor támogatása, az otthonodban - nem tudományos és katonai munkahelyeken stb.
Megkaptuk a KIEMELKEDŐEN jó teljesítményt, 1 magos VGA-val.
-
#40347 persze
mert nagy volt a beharangozás marketing
:D -
#40346 hát legyen xD csak vga-m nem lesz hozzá :D -
#40345 Lesz DX11 Vista alá, semmi gondot nem okoz. -
#40344 dx11 vista alá? úgy mint dx10 xp alá? -
#40343 Nekem az van fent, DX11 passz, win7et használok. Egy probléma van vele: Kell hozzá a márciusi is, mert hiányzik egy DX9 dll, asszem a 32es de nem tudom már. A következőket csinálta win7 alatt (vista alatt nem volt probléma ha nem raktam fel a márciusit):
- ha futott az ATi Tray Tools nem működött semmilyen windows live program (messenger, mail stb.), nem indultak el a játékok, mind kidobott szabálytalan művelettel. Illetve nem is az ATT okozta ezt, csak a 3D felismerője, tehát, hogy magától váltson profilt. A Trackmania hiányzó dll hibával indult, így jöttem rá. :D Felraktam a márciusit és úgy rá az augusztusit és jó lett. BSOD-dal nem találkoztam. -
#40342 Hi!
Olvasgatom itt az 5850-5870-es HSZ hegyeket, de lenne egy VGA-khoz közvetetten kapcsolódó kérdésem:
Vki próbálta már game-ek alatt is a 2009.08. havi DX-et?! Volt topic ahol azt olvastam, hogy ebben van a DX11 pl. Vista alá de olvastam Google-ban sok olyan HSZ-t, hogy sokaknak vmi dxgmms1.sys fájl BSOD képernyőt generál. Főképp Seven alatt. Csak úgy érdekelne...
-
#40341 5850 vagy 5870 X2 mikor lesz? -
Dobronski #40340 -
#40339 Az én 4850-esem kemény 3-4 FPS-t tudna... a leendő VGA-m pedig ennek négyszeresét! (CF-ben 6x)
-
#40338 Csak egy szép, veretes magyar kiszólás juthat erről eszembe: 'Asztakurva'!
-
Dobronski #40337 5850 Crossfire büntet!
-
Dobronski #40336 Többet vártál? Single gpu-tól? -
#40335 kúl az új raderoncs de többet vártam tőle sebességben
mondjuk az nekem 3-ad lagos
remélem lesz passzív is belőle
a Powercolorból még se jelent meg 1év alatt a Hd4850 passzív
:(
a Gigabyte meg egy fos amit cimbinek vettünk, mert serceg ciripel és marha meleg
és a ram órajele is kevesebb mint a ref
de azért meg van vele elégedve ezenkívűl -
ZÓÓÓcsi #40334 Ezzel már fűtöm a lakást télen :) -
#40333 Csak hogy nincs olyan márka hogy Luxus, ráadásul a Lexus japán, nem kínai:D
#40331: Nem hiszem, már a 4890ből sincs. -
#40332 Valami olyasmi, bár én inkább úgygondolomcsak nem annyira "megszokott" mert talán nemegy mindennap hallott ASUS vagy Gigabyte, szerintem ennyi, nem ismert annyira, bár ettől még simán lehet jó. -
#40331 Nem tom de nekem még van olyan érzésem h ezek a tesztek nem a tuttit mutatják. Nincs normális driver még sztem és dx11 es alkalmazás se ami kiforottnak mondható. Apropó a 5850ből esz 512-es? Lehet benevezek egy olyanra, ha ugy alakul, de akkor már procicsere is kellene. -
#40330 Nekem meg a kínai márkanévferdítés jut eszembe róla. Luxus az alap szó, ez meg Lexus, hogy ne lehessen perelni.:D
Honda -> Hongda
Chevy -> Chery
Rover -> Roewe
stb...
-
#40329 Nekem a Lexus pl. tetszik. :) A luxus jut róla eszembe, és valóban luxusautó:) -
Gibor #40328 Nekem a Lexus tetszik :D nemtudom valahogy nem olyan buta neve van szerintem, mondjuk igen IS- stb... nem a legjobb de külön a lexus maga az jó. -
#40327 Meggondoltam magam csak veszek 1 HD5850-et kezdesnek. Az a XFX meg is teszi egynek.
Ha tenyleg elpicsazza a GTX285 akkor 1 eleg lesz ( persze jon majd a teso is )