90029
-
#40406 Az már nekem magas lenne... -
Apocalipto #40405 Én csak a 3. ig jutottam. -
#40404 jobban mondva anyámnak van lakása ott :D -
#40403 mi is laktunk ott pár évig, most is van egy lakásunk ott :) -
#40402 merre laksz? -
Dobronski #40401 Lool, azért ez egy kicsit durvább! -
#40400 én is odavalósi vok -
#40399 Húbasszameg!
-
#40398 Ajaj... ugye tudod? -
#40397 cirka 35 méter magasan van -
#40396 haveromék meg a veszprémi Viadukt-ra másztak fel a pilléreken. Leültek aztán lógatták a lábukat...10 évesek voltak kb
-
#40395 jó de amerikában nem 20-25 emeletes házakra raknak ilyet, hanem 200 emeletesre. attól meg nem kell félni, hogy kileng a 20 emeletes. esélytelen. szél van, de nem hinném hogy himbálózna. Amilyen technolódiábal épültek ezek a dögök, már rég összedőlt volna -
Dobronski #40394 Omg. IMYke-nek...asdasdasdasdasdasdasd -
Dobronski #40393 Elég lol... én is féle a magasságtól...
Egyszerhaverokkal felmásztunk egy ilyen 1méter átmérőjű oszlopra (fent már csak vagy 30cm az átmérője), és kb fél métert lengett ki... akkor eldöntöttem, hogy többet nem megyek fel semmi ilyen magas, instabill szarra. -
TomBond #40392 Ez egy hatalmas betontömb! Esélye sincs nagyon mozogni! Bár az igaz, hogy nagyon erős szélben megmozdul a csillár, de nem lehet észrevenni (csak látni).
-
#40391 én félek a magas sok emeletes házak a nagy lökéstől kilengenek
pl amerikában kiegyensúlyozó kilengőt szerelnek a tetejére
elsősorban iroda épületek
én biztos nem tudnék ott nyugodtam aludni -
Dobronski #40390 Figyelj, én még a szomszéd utca nevét se tudom.
Pedig haverokkal kerózni járunk minden fele. (BMX ftw.!) -
#40389 Kerepesen. Pest mellett van 15 km-re Gödöllő felé. -
Dobronski #40388 Hol laksz te, Rózsadomb? -
#40387 mégis rengeteg építkezlst látni. nálunk is sokan fejezték be idén a hátukat, vagy húztak fel új szintet, tetőt cseréltek, beépítették a tetőteret... -
#40386 Főképp, hogy lassan azt sem tudni, mennyi lesz az építkezés végösszege - árak, sarc, adózás...
-
#40385 Ne is mondd!
A városban megszokott, tényleg nem hangos háttérzajok (autók, néha mentő, néha a focipálya fűnyírása stb.) helyett rettentő furcsa volt - és azóta sem tudom megszokni, igaz 1,5 éva vagyok itthon - a kutyák ugatása, a fűnyírás, a házi kopácsolások stb. zajai.
Falun az egész valahogy hangosabbnak, idegesítőbbnek tűnik.
Mondom mindezt úgy, hogy örök falusi voltam, és maradok.
-
Dobronski #40384 Az a baj gyerekek, hogy már egyjó ideje nem nagyon szabad belekezdeni az építkezésbe... még a narancs időkben lehetett, de mióta bepirosodott MO. azóta...
De ne offoljunk -
Dobronski #40383 Kva annyát miért recycle bin-be rakja. -
#40382 Én Ajkán-a 4.emeleten lakom. De ugy néz ki hogy már jövöre beköltözhetunk a kertes házunkba:D -
TomBond #40381 oké! -
Dobronski #40380 Cseréljünk 1 hónapra... nem bírnád azt a kibaszott fűnyírást. -
TomBond #40379 Szolnokon lakom! Van itt egy 23 emeletes ház! 30 évig éltem a 22.-en, aztán egy kicsit a 7.-en (másik házban) de visszahúzott a szívem ide. Egyébként jó itt lakni, szeretem is, de egy kertes lenne az igazi ahol mindig "csend" van. -
Dobronski #40378 OFF:
Torrenten töltöttem, de ugy döntöttem megszakítom, rányomtam, hogy "Torrent és adat törlése" erre nem szabadította fel a helyet ahol volt, és nem is találom... -
#40377 Pécsett van 25 emeletes is - igaz, lakhatatlan (és lakatlan) lassan 20 éve :)
-
#40376 hol laksz? eddig csak Veszprémben láttam 20 emeletes házat :) -
Dobronski #40375 Én azt hittem a 20.-on fasza lakni. -
#40374 Hú, basszus - a legmagasabb, ahol eddig laktam az a 2. emelet volt :)
-
TomBond #40373 Ha már itt ez a divat: én egy 80.000-es város közepén élek 20 emelet magasan. Vágyok néha a nyugalomra! -
Blum #40372 "valamikor 120-140-el mennek itt el menő krossz és gyorsasági motorosok"
Ne is mondd....anyukámat tavaly ütötte el 1 motoros a zebrán....bokatörés+agyrázkódás.... -
#40371 itt nálunk 3-ad annyian laknak
de kibaxittnagygyárak
meg itt a főút -
#40370 nekem mindig bezavar a tunerembe egy autó nem lehet nézni normálisan tv-t
air-al
rezeg az ablak, mert 20méterre van a főút :(
valamikor 120-140-el mennek itt el menő krossz és gyorsasági motorosok
volt már olyan, hogy egy kavics berepült az ablakomon :(
pedig a felső szinten vagyok -
Blum #40369 Én meg a 80ezer fős város kellős közepén..:D -
Dobronski #40368 Én egy 32 ezer fős városkának a kertvárosában lakok, itt nincs nagy forgalom... -
Blum #40367 Én meg a város kellős közepén vagyok. Ami kamion megy a TESCO,Praktiker,OBI,LIDL,SPAR...az összes itt megy el az ablakunk alatt.Buszmegálló távolsági/helyi is ittvan... Sokan azt hiszik,hogy kicsit magasabban már nem hallani annyira....francokat. 2.-on lakom,sokkal erőebben hallatszik,mintha lemegyek. Este 11 óra után már nyugi van azért...