90029
-
#40326 én értem, és szerintem télleg szerencsétlen neve van. Kicsit olyan marketing szagú, szal a teleshopba szoktak ilyenek lenni hogy power meg pro meg magic meg hasonlók, amik arra irányulnak hogy mennyire kiemelkedik a többi közül, autóknál nemnagyon van ilyen túlzó név szerintem. Jó mundjuk a lexus ilyen de elég rövid név mert ha az lenne a neve hogy superlexus az már elég hülyén hangzana :) -
#40325 Neeeszaardleeee! Hokizzzzz rááá! -
Gibor #40324 Oltsatok mégjobban... szeretem, de nemértitek mit mondtam vagy próbáltam... leszarom nem folytatom. -
#40323 Nah, végre valahogy kinéznek ezek a kártyák is:]
Karácsonykor megint költhetek xD egy új videokari, meg egy quad proci kell:] -
#40322 A Lexus szerintem egy igencsak szerencsétlen márkanév, az IS-F típusnév is minden, csak nem kreatív, de nézd meg, hogy ezek mögött milyen autó van.
Ilyen az amikor egy cégnél nem a marketingesek dolgoznak igazán, hanem a mérnökök.:) -
#40320 Szerintem rohadtul nem számít a név. Se az ASUSnak se a Gigabytenak nincs szép neve, aztán tudsz e valami normális alaplapot ezeken kívül. :D -
#40319 ;)
AMD Radeon HD 5870 CrossFire
-
Dobronski #40318 Kösz!
Hátha még a 9.7-t sem fogja szeretni a Settlers 6... -
#40317 link -
Dobronski #40316 De! Google ftw. -
Dobronski #40315 De filehippo-n csak 9.9 van fent. Csak azért kéne, mert egy játék akadzik', és gondoltam nem szeresse' a 9.9 drivert. -
Gibor #40314 Név alapján annyit hogy én dzsiforsz gecit semimkép lehet neve jobb de nemérdekel mert régebben már csalódtam bennük, itt azt nézem hogy mondjuk egy sapphire rohadt szép neve van szerintem ezaz xfx is tetszik HIS ezis jó de hogy powercoor, nem olyan szép hangzással rendelkezik. -
#40313 Mindenki nem de van még rengeteg olyan láma hidd el... -
#40312 ha gondolod írj privit mennyi kell, én vagyok az ő dealerük is, a legjobb vevők :) -
#40311 NVIDIA: Nem számít mit vesznek a felhasználók.
NVIDIA: Nem számít semmi csak ez a profi anyag amit kapunk.
;D Vicc. -
Blum #40310 Név alapján??? :O Hol élsz Te? Ennyi erőből mindenki DZSÍÍFORSZ-ot venne,nem pedig egy férfinév becésével ellátott terméket....(ATi) Ez a "név alapján döntök arról,hogy jó-e" dolog iszonyat nagy marhaság.... -
#40309 -
Gibor #40308 Hát nemtudom.... azért írtam mert így név alapján nekem nem tetszik, bár lehet jó kártyáik vannak nemtudom. -
#40307 Olyat lehet, hogy kapjak a hétvégére abból az anyagból amit mostanában tolnak az nV-s pr managerek? -
#40306 lehet valahol kapni ??? mert akkor eladom a 2 HD4850X2-t es veszek 1 ilyet. -
#40305 Jobbak hát, ugyanis az ATi mobilityk megegyeznek a desktopokkal kivéve hogy az órajelük alacsonyabb. A zöldeknél csak a név azonos, kevesebb az SP meg egyéb komponens. Valami Tegra nevezetű bizbasszal támadnak notebook/mobil szegmens fronton ezért a rizsa. -
#40304 nemhiszem, tudják miről beszélnek, legalábbis látszik hogy megint terelik a szót a desktop karijukról, mondjuk ugytudom notiban is ati jobb :) -
#40303 aha, csak me valahol úgyolvastam hogy egyes játékoknál volt valami liveupdate és akk nemjó a kulcs, de ne legyen igazam :) -
#40302 "Az NVIDIA ugyanis azt állítja, hogy a desktop PC-kre és drága vasakra épülő piac minden korábbi elképzelésnél is gyorsabban zsugorodik, és ahogy a játékra használt PC-hardver piac növekszik, gyökeresen átalakul, és a hangsúly a notebookokra helyeződik át."
érdekes elgondolás, megint begombázhattak... -
#40301 Flatout Ultimate Carnage. (Ez a Batman és a Rsi 5 is jó vele :D eddig csak ezeket néztem)
Hát elolvasva ezt az nvidás cikket lehet hogy tényleg lószar lesz már az nvidia ha ennyire más felé koncentrál :( -
#40300 van :) van sima nagyítás széles nagyítás autó széles 16:9 meg 4:3-as mod -
#40299 na megtaláltam van wide zoom, thx -
#40298 mi van meg neked? :)
meg akkr én gow kulcsom is jó lesz? :O -
Blum #40297 Ezt inkább tartottad volna magadban.... -
#40296 Igazad van. Tényleg elég rossz dolog, hogy viszonylag olcsón kapsz egy Radeont, általában valami jóféle nem ref hűtéssel.:) -
#40295 széles nagyítás mód nincs rajta mint a samsung lcd tv-ken? -
zoltang #40294 NVIDIA: nem számít, mit tud az új Radeon
http://www.hwsw.hu/ -
#40293 filehippo.com-ról -
#40292 Miért lenne érdemes? Ezt hívják fejlődésnek, az 5870 árát a 4870éhez kell viszonyítani. Tekintve, hogy lesz 5870x2. Különben ha a szimpla mindig annyiba kerülne mint az előző x2, akkor bizony nagyon drága lenne már az 5870, mert akkor a 4870nek kellene 3870x2 árban lennie stb. :D
#40287: Pedig jó kártyái vannak. -
#40291 Elvileg a Dirt 2 is LIVE-os lesz ha jól láttam.És akkor nekem már nem is kell :D Hálisten a csodás live-nak! -
Dobronski #40290 Régebbi drivereket honnan tudok letölteni? -
#40289 dirt 2-ös 5850 jöhet :) -
#40288 Amugy kb mennyi veszteség van akkor ha a pci expressz 2.0-ás VGA-t csak 1,x-esbe teszek bele??
Mert itt van egy teszt erről. De nem értem hol itt a pci expressz 1,x benne :( Mert csak 2,0 van végig. -
Gibor #40287 Nemtudom miért de már névből adódóan nem venném meg a powercolort. Lehet hogy nem rossz de viszont elég olcsó a többihez képest... -
#40286 PowerColor 5870-es VGA-i