90029
-
#43964 Nos, 2010 február-márciusig bőven van mit változnia a játéknak, és ugye a második negyedévben kerülhet a karmaink közé...
...addigra az 5750/750 - 5850/5870 - és 5870X2 hétköznapi VGA-k lesznek :)
-
#43963 Köszönöm Merlin, köszönöm Imyke!
Azért is kérdeztem, mert letöltöttem a STALKER Call Of Pripyat-ot, ami már DX11-es game lenne.
Távolról sem a végleges verzió a game-ből. A menüjében nincs olyan, hogy DX11-es API használata, hanem a "config" állományában kell engedélyezni a DX11-es sorokat pl. tessellation aztán sokkal több nincs. Benéztem a game topic-jába is, ott is kb. ennyit tudnak róla. :D
Aztán van még a wireframe ami a Unigine DX11-es demóban amolyan vázat rajzol a tárgyakra. Ez is van a config állományában. (mármint a game-nek)
Kb. ilyenek miatt és ezért érdeklődtem csak.
-
#43962 van mind2ő:D Nah majd mingyárt kiprobálom XD -
#43961 Ha kaptál hozzá DVI-HDMI átalakítót vagy van rajta natív HDMI akkor ki. -
#43960 Sapphire Radeon HD 4850-emet kilehet kötni HDTVre? -
#43959 Hardveres tesszelláció. Szoftveres van már régóta.
Továbbá (a csillagozott dolgok felelősek a szebb látványért, + a teljesítményért):
+ Down-level hardware and operating system support
+ Improved multithreaded device
*+ New hardware stages for tessellation
*+ Improved texture compression
* Shader Model 5.0
* Compute shader
Additional features
-
#43958 What's new in DirectX 11?
-
#43957 Szép napot!
Ez most picit hülyén fog hangzani, de a DX11 = tesszelláció?!
(azon kívül, hogy fejlesztési oldalon mit hoz és gyorsabb lesz a kód futtatása)
-
Dobronski #43956 Azt igérték a DX 10.1-es kártyák tudni fogják, nem? :S -
Puhos #43955 Csá!
Én is megcsináltam a tesztet a képek itt láthatóak:
http://kephost.com/view-490_Benchmark1.jpg
http://kephost.com/view-635_Benchmark.jpg -
#43954 Ezt vissza vonom ... valamiert csak a kep felet lehetett latni -
#43953 Azt elfelejtettem hogy a tesztellációval csinaltam . -
#43952 Hardware requirements:
Tessellation feature REQUIRES a GPU with DirectX 11 support!
ATI Radeon HD 2xxx and higher or NVIDIA GeForce 7xxx and higher (recommended: NVIDIA 8800 / AMD 4800 series)
256 Mb of video memory -
#43951 -
#43950 Csak a monitorod felen van kep Good Morning ... -
Dobronski #43949 Kibaszott tesszelláció nem akart kibaszott "domborulatokat hozni", kibaszott ATI... najó visszaszívom, de nem úgy volt, hogy működni fog 3xxx-től? :cry: -
Dobronski #43948 Lol:
-
#43947 elmesélem akk hogyvolt, bedugtuk a fotokészüléket ide a kompjúterbe, majd átnéztük a képeket és ami tetszett azokat átmásoltuk egy mappába, amik rosszul sikerültek maradtak...
a végén mondom letörlöm gépről az egész mappát azok úgysem kelenek, csak valahogy azt sikerült törölnöm amibe beletettük a megtartandó képeket (mi is ki szoktuk írni :)) -
#43946 Én használok lomtárat de mindent Shift+del el törlök:D -
#43945 Nem szoktam összevissza törölgetni. :)
Bekapcsolt lomtárnál sincs funkciója, mindig shifttel törlök. A lomtár csak egy sima copy a C:\Recycle bin\-be aminek semmi értelmét nem látom. -
#43944 Amikor nagyon tudod, hogy mit akarsz idegesítő, hogy a Windows ezerszer rákérdez, de néha jól jön a hülyebiztos akadékoskodása. Volt már párszor félrenyomás, jól jött a mégsem gomb, vagy épp a lomtár.:)) -
#43943 En ezert szoktam lemezre is kiirni !!! -
#43942 ezeket nem lehet csak úgy letölteni...
eszmei értékük van :D
am ilyeneket hogy véletlen kitörlök ilyen családi fotókat tesóm ballagásáról olyan már volt, és jó hogy volt a lomtár mert az nemtudom letölteni :) -
#43941 Vannak dolgok amit hamarabb letoltesz mint kikukazod ...... foleg annyibol ami a te kukadban figyel -
#43940 merthogy? jol jön az ha későn jövök rá hogy nem kelett volna törölni valamit :) -
#43939 -
#43938 Van még valaki aki használja a fos lomtárat?:D -
#43937 off:
ritkán szoktam lomtárat üríteni
-
#43936 Mi az a zárójel?
Jol van na ... ugy felporogtek az esemenyek hogy nemfigyeltem minden reszletre . -
#43935 alatta a zárójeleset olvassad :) -
#43934 Frissítsd pl. a DX-t az aug. havira. -
#43933 Rendben meggyőztél!Végülis. -
#43932 Akkor ajanlom a figyelmedbe az xnview program hasznalatat !!!! Ingyenes es problema nelkul hasznalhato a W7 alatt . -
#43931 Akkor HD4890-nel 2-3 fps-el lassabb very impressive
Amugy a HD4890 is "B" kapott .....
Mondtam ... ez a best buy .... mit fog muvelni ketto CF-ben -
#43930 Ez azert tobb mint 30%-os teljesitmeny eses .... Ugyan ez tortenik a HD5850 eseten is ??? Mar csak azert mert ott mas parameterek vannak . Kivancsi vagyok mennyire lehet kamatoztatni a tobb stream es a szelesebb memoria interface jelenletet ebben az esetben . -
#43929 na guru megcsináltam neked resident evilt is, variable benchet, b-t kaptam rá (ami érthető is :)) és 54 az átlagfps, 30 alá nem esett :)
(printscrent megint elbaszta és egy gecinagy feketeség látszik ha beszúrom paintbe...) -
#43928 En 24" hasznalom a HD4890-et es feb-marc kornyeken fogok HD5770 CF-re valtani .... nem kellenek ide szornyek a "kemény játékokkal full grafikán"
dologhoz . En csak azt mondhatom neked hogy eleg ha csak monitort cserelsz . -
#43927 Gondolom a tesselation csak a képen nem látszik. -
#43926 Éppen azt írtam, hogy addigra rég nem ez a monitorom lesz! -
#43925 Nabazz, fel se tunt... ->