90029
-
#44733 :D Külső HDD bullshit. :D -
#44732 -
#44731 te is voltál 14? :) dejó. üdv a klubban -
#44730 14 évesen nekünk is ekkora volt... nem? :)
-
#44729 a másik 2 terra külső biztos -
#44728 cool :)
De fura hogy csak 1 vinyó van benne :D Nekem már tiszta zsúfolt a házam.
De nem baj, a zseni átlátja a káoszt. -
#44727 -
#44726 de pici kezed van CXXDdddddd -
#44725 jah kicsit butus elrendezés. táp -> cpu -> vga. szegény végéa nem elég hogy termeli de még kapja is a meleget :) -
#44724 aha télleg
majd elnintézem:D
kösz -
#44723 Veri najsz. A CPU kuler van kicsit butan, marmint hogy lefele nez. A Tapegyseg szivja magaba a "CPU meleget". Szvsz forditsd el hogy a hatulja a hatso venti fele nezzen. -
#44722 találtam néhány képet a gépem összerakásáról:)
megosztom veletek ha nembaj:)
-
#44721 Igen, a kancso ipon halajuk jeleul most mar kuldhetne nekem gratiszba pl. egy 5770-et...
#44715: "Én is szeretem saját, érintetlen, ép dobozából és csomagolásából kivenni"
Igy van, en meg foleg. Igy tudom hogy nem nyult hozza avatlan kancso kez. -
#44720 sapphire 4890 toxic -
#44719 Hali! Most 4870- em van. De van vele egy olyan gondom, hogy sípol 1 kondi. Garba nem lehet ezért még cseréltetni, emrt megfelelően működik. De van lehetőségem kicserélni... Vagy ugyanilyenre, vagy 4890? Szerintetek? a kártyám amúgy Gigabyte zallman hűtővel. Vagy tegyek bele 4870 shappire-t? vagy 4890 Gigabyte? Vagy shaphire? esetleg HIS? -
#44718 í* -
#44717 Szerintem meg a CS a szarság. De mindenkinek szave joga.:) -
#44716 Miért is? -
#44715 Én is szeretem saját, érintetlen, ép dobozából és csomagolásából kivenni, ha olyan termékről van szó, amit nem lehet rögvest kipróbálni.
Jobb félni, mint megijedni.
Az összerakatott gépekkel kapcsolatban vannak urban legendek, és valós sztorik is - utóbbiak közül egyet magam is ismerek, Pécs City-ből.
5-6 évvel ezelőtt, minőségi alkatrészekből összeválogatott gépet vett évfolyamtársam. Pár nap múlva mehetett is érte.
A cuccost a gépházzal, és pár papírdobozzal, a bennük lévő segédanyagokkal együtt bevittük kollégiumba.
Gép bekapcsolva, frankón ment, mint a karikacsapás.
Pár nap múlva, miért is ne, a srác játszani akart, és bizony kiderült a turpisság: a VGA 3D alatt megadta magát...
Nálam hozzáértőbbek, értelemszerűen infósok, kijelentették, szinte egymásnak adva át a kilincset, hogy a VGA-nak kapáltak... valaki szénné hajtotta!
Hoppá, de hisz' a srác nem tuningolta...
NNnnaa...
-
#44714 Nincs ezzel semmi gond. Majd az idő eldönti, hogy van-e rá igény. Végülis mindegy mekkora baromságot talál ki az ember (nem erre gondoltam, ez nem baromság), ha talál rá vevőt akkor okés.
Az meg, hogy iskola időben csak egy dolog. Nemcsak általános iskola van a világon, ráadásul amilyen kockák manapság simán érthet hozzá egy általános iskolába járó is.
Nekem is itt pihent a sarokban egy hétig a gép dobozokban, mert csak később ért rá az informatikus haverom. Persze nem pénzért rakta össze, mondtam neki, hogy örüljön, hogy a benzint kifizetem neki.:D Persze másabb egy haver vagy egy idegen.
Az Ipon-nál is összerakják, meg az összes webáruházban, de az emberek nagy többsége még mindig fél az ilyentől. Szeretik látni azt akitől vesznek valamit, még akkor is, ha mondjuk az a valaki is webáruházból rendel.:) -
#44713 jó, Solten úr meg belinkeli az iponos árakat a kiscsávóknak meg össze is rakják ott 1800ért, nem hinném, hogy a srác nem rak rá hasznot -
Blum #44712 Hajajj Solten,itt a nagy biznisz,hajrá! -
#44711 "iskolaidőben..." --- na, innen felejtős az egész: -
#44710 nem, mert a forma össze is rakja, beszerzi az alkatrészeket :) -
#44709 http://hardverapro.hu/apro/geposszerako/friss.html
Solten & Co. nem kb ugyanezt csinálja a milyen gépet vegyek topicban?
mindegy, érdekes hirdetés -
#44708 Amúgy, meg steam-en fog először megjelenni, és 2009/11/12 től lehet elkezdeni előrendelni:/ -
#44707 Szaros cod kinek kell?Most komolyan?: DDDD Aki télleg játszani akar annak ott a CS, a mostani cod már mind ilyen bohóckodós szarság. -
#44706 Halkabb; hűvösebb; újabb; DX11; kevesebbet fogyaszt; profi 2D-s órajel profil alapból.
Sebességben még szerintem pár Cata és verni is fogja a 4870-es VGA-kat. A ref. órajeles 4870-eseket biztos. -
#44705 Felejtsd el!
-
Gibor #44704 Teljesítményben egyenlőre kb mind2 ugyanaz csak az 5770 dx11 es 4870 meg dx10.1 -
#44703 Hali!
Tegnap ráakadtam egy hirdetésre, hogy vannak Modern Warfare 2-k 8300-ért postaköltséggel együtt! Érdekel valakit? Külföldről vannak behozva, tehát nem kell rá a megjelenésig várni. -
Norbeex #44702 koszi!kaphatnek egy kis magyarazatot?koszonom elore is! -
#44701 HD5770 -
Norbeex #44700 Sziasztok!velemenyetek szerint melyik videokartyat erdemesebb megvenni, HD4870, vagy HD5770? -
#44699 az még odébb van :D -
Gibor #44698 Még sok igen... de hidd el egykét év és kevés lesz :D -
#44697 Nesze ... az uj generacio ...... cseszealjal fognak botba jarni . -
#44696 vga-nál meg tökre sok az 1 giga is. szval nem értem mit pattogsz itt kora reggel -
#44695 és ki a faszt érdekel, már bocs, ha a kurva alaplapba 16 gigát tusz belepréselni bazzeg. leszarom hogy 18 exagigaterra bájt memóriát is tud kezelni. -
#44694 de meg mindig nem tudjuk mirol beszelsz. Mire gondolsz a 64bit-el kapcsolatban zzzzzzzz ????? Turos batyu?