90029
  • IMYke2.0.0.0
    cégre = végre
    [Sötétben gépelni mégsem olyan jó.]
  • IMYke2.0.0.0
    Ami végül is nem rossz, mert cégre elégedetten ki tudjuk használni a meglévő hardvereket, és nem ácsingózunk nagyjából három havonta egy újabbra...
  • gurubefree
    ha ez igy alakul ( Nagy valoszinusegggel ) akkor az nekunk csak rossz . Az arak nem fognak olyan mertekben csokkenni mint ez elott es varhatunk a kedvezo arakra egy uj generation megjeleneseig.
  • [HUN]FaTaL
    Hm tényleg. Vapor-X-et se veszek. :D

A hűtőn valóban forgatni kell, nekem sem így van. Nekem a ventilátor fele szív, így a hátsó venti kiszívja a meleget a házból.
  • KranaZoli #44769
    OFF:

Van itt vki, aki játszik a legújabb STALKER-el?! (Call of Pripyat)
    És HD 5x-es kártyája van?!

DX11 miatt kérdeném...
  • Blum
    jaja...majd a vadiúj fermi helyett kapnak egy új burkolatos GTX-et..:DD

Vagy a 9800GT-t átnevezik valami másik szarra.
  • KranaZoli #44767
    Elnézést, hogy "kihasználom" az alkalmat, hogy a fotódra hivatkozom!!!

Ezen a képen tökéletesen látszik, hogy miért xar a "pingvines" Vapor-X hűtő. Ezt szerettem volna leírni és ez miatt volt gondja Streba-nak is a 4890 Vapor-X-el.

Kivételek mindig vannak, így elképzelhető, hogy a 4870-esnek elég.

Volt hozzá szerencsém(!), így bizton állítom, hogy a meleg levegő a bordát borító műanyagnál távozik a VGA-ról, hátul a szellőző rácson szinte zéró levegőáramlás van.

PS:

1ébként szép munka. A CPU hűtőn valóban forgatni kellene.
  • deestroy
    amúgy a shapire HD seriába van ilyen hogy VAPOR, meg TOXIC... ez mit jelent? a VAPOR úgytudom a hűtés elnevezése. A TOXIC is?
  • Solten
    Amit eddig leszurtem a sok cikkbol, egesz masfele csoportositjak, csoportositottak az eroforrasokat, GPU piacnak mar jodeje hatat forditottak. Ez a Fermi se egy kifejezetten jatekra tervezett termek lesz, csak azt is tudja, valamifele oszver-szeruseg. Valahogy tul akarnak elni mert eljon a CPU-ba agyazott GPU-k kora, nekik meg nincs x86 liszensz. Szoval ha igy vesszuk nem hulyek, mert a jovobe probalnak tekinteni, ha csak GPU-t fejlesztenek, vege a dalnak. Igy is ugy is sz@rul all a szenajuk, mert sok piacon nagyon az Intel utjaban vannak. Az Intel meg az nvidianal is 5x szemetebb, trogerebb ceg :)
  • [HUN]FaTaL
    XPben is van lemezkezelő.
  • IMYke2.0.0.0
    Operációs függetlenül írtam - Vista/Seven vonalon persze egészen más a helyzet.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát mert büntetik... :)
  • gurubefree
    Ha minden igaz Decemberben kiderul . Senki nem gondolt meg bele abba hogy ezt az egeszet valamiert csinaljak ??? Ott sem idiotak dolgoznak foleg nem piaci szakemberek . Ekkora ceg miert vagna maga alatt a fat .....
    En csak tartok ettol a nagy csendtol .... Csak olyan hihetetlen hogy egy multimillos ceg ekkora balfasz legyen.
  • rvn
    Félsz az uj Feri csipektől?:D
  • [HUN]FaTaL
    Minek külső program? Beteszi lemezkezelő és megformázza.
  • Solten
    Na igen, ezt olvastam eloszor es annyira lefaradtam, hogy elmentem inkabb furodni.
  • Solten
    Ez az nvidia mar olyan mint a kommunista tervgazdasag. Bemutatjuk a nagy semmit... Biztos leckeket vettek Kimdzsong nagyvezirtol.
  • zolee145
    Van sok mókás hozzászólás, de ez mindent üt:

"SzocsA - 2009-10-30 16:36:32

na és az ati kariknál tényleg nagy a hiány? a gyártósor miatt? vagy csak egyszerűen nem akar annyit legyártani mert nem tudja milyen teljesítményűek az ellenfél kártyái is és nem akarja magát kellemetlen helyzetbe hozni"

Ha valaki ilyen szinten hülye azt miért nem lehet egyszerűen lelőni?:)
  • Gibor
    Ez azér már szánalmas szerintem... mondhatni 1hónap van ehet hátra... és a nagyoskodáson hogy milyenk irály lesz nincs semmi.... de semmi... meg a másik mikor felmutatták a fermit ami nem fermi...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát amilyen kinézem belőle...
  • Klemice
    nvidia kártyákhoz hozzászólva, tirexi úgyis vesz kettőt, majd rajta behajtják a profitot
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan eljő majd az idő, amikor ezen kapod:

• IMYke2.0.0.0
    Egyáltalán nem baj az - a jövő úgyis a technikáé...

• Blum
    Jönnek valami forradalmival,már szinte látom,2015:

500 VGA-ból a teszten már jó lesz 10...

• pxxl
    amilyen hülye apja van bazzeg tuti már kockulva született.
  • pxxl
  • gurubefree
    Jo van na ... en nem vedeni akarom az nv-t csak en nem hiszek el minden szart amit probalnak elhitetni az emberrel a hirekben . Ha veletlenul az nv villantana valamit akkor is ATI kertyat vennek .....
    De ez az fikazas szerintem mar tulzas ... es eppen ezert irtam hogy nehogy valaki is pofara essen ezzel a tamaval kapcsolatban !!!

Ki tudja lehet jonnek valami forradalmival . ( bar en 100% lesz...om (
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a lassan felnövekvő Ákoska nap produktumai tökéletesen lefedik a (s)zen(nny)vidia mostanábani tevékenységét: pisi(x) & kaki.
  • Blum
    Nvidia?? hajajj. Amikor a fiad abba a korba csöppen,amikor elkezdene kockulni,addigra az a név,hogy Nvidia,már csak egy emlék lesz...:)

[Há' vagy nem :|]

• IMYke2.0.0.0
    Ajajaj:

• pxxl
    próbálom amjd úgy nevelni a gyerekemet, hogy vigyázzon a zenvidiával. sosem tudni mikor rukkol elő vlami hatalmasal. vagy kamu kártyával :) esetleg átcimkézett dolgokkal :) vagy pisix...áhh bele sem merek gondolni
  • gurubefree
    Vigyazz !!!!! Alamuszi nyuszi ... nagyot ugrik
  • pxxl
    ne viccelj én már kezdek befosni a zenvidia támadásától
  • gurubefree
    Jo estet jo szurkolast kollegat...szerintem a Penteket is utalom
  • Blum
    Ú bazz,ez ütött . :DDDD
  • pxxl
    csak nehogy túl sok jelentkező legyen arra a 20 darabra amit talán sikerül addigra legyártani :)
  • Blum
    December elején támad az Nvidia Fermi?

"A külföldi források szerint az Nvidia már olyannyira nyeregben érzi magát, hogy elkezdett előrendeléseket jegyezni az új videokártyákra, amelyek még sehol sincsenek."

Ezek teljesen megkergültek.
  • Solten
    SAPPHIRE HD5750 1GB HDMI PCIE: 33.654 Ft

XFX HD5770 1GB DDR5 HDMI PCIE: 38.494 Ft

Alakul.. alakul...
  • IMYke2.0.0.0
    1. beteszed
    2. Acronis / Partition Magic
    3. leformázod a HDD-t velük
    4. gép újraindít [biztos, ami ziher]
    5. kész - ott a 250/500 GB-s HDD.
  • zolee145
    Nekem is kéne mégegy vinyó. Az előző gépben egy 40 gigás volt. Szűken voltam rajta, de azért elfértek a dolgok. Gondoltam most veszek egy 250 gigásat, mert ugye azon aztán...na most kb ott tartok mint a 40 gigással, néha megnézem, hogy mi az ami nem kell.:D
    Asszem veszek egy 500-ast, aztán majd az is megtelik.:D
    Tényleg, ha kap egy vinyót a gép azt beszerelem, rádugom az alaplapra és kész, elvileg látni fog mégegy meghajtót? Vagy újra kell rakni az oprendszert? Hogy megy ez?