90029
  • Firerock
    áhh
    szarom le az egészet,nemérdekel
  • Solten
    Akko vegye' vagy kenj ra cipopasztat...

(btw: az hogy igy is szuperal rendesen a CPU-d, az az AMD mernokeinek a nagyszeruseget bizonyitjak... )
  • Firerock
    nincs pasztám...
  • berczely
    Azért a logója tetszik?

Én csináltam!
  • Solten
    Csinald ugy ahogy leirtam eloszor meg tanacsoltuk, ne szerencsetlenkedj mar ennyit.

Bazzeg, most latom hogy alapbol is forditva van a venti a CPU huton OMFG... Epic Fail.

#44810: aham, frenetikus...
  • Firerock
    ??
  • Solten
    Ja, ugyes marketing :) Bar annak tenyleg segitseg aki total el van veszve a temaban.
  • Dobronski
    Vagy fecótol.
  • Firerock
    most akkor nemjó?
  • Solten
    lol
  • Firerock
    hát
    most úgy van hogy meg lett fordítva hogy ne fújjo na ventillátor hanem szívjon,így most csak jó lessz
    ugyanott van mint eddig
  • deestroy
    Most Sapphire Vaport nem érdemes venni? olvastam itt hogy valami nem tettszik a hűtésnél a Vapor tulajoknak. Toxic- al mia helyzet? Az jobb??
  • gurubefree
    Na ez nem hulyeseg ....
  • berczely
    Csináld úgy hogy ne emeld le csak forgasd el
  • Solten
  • berczely
    Úgy rakd hogy a ventilátor kifelé nézzen a bekapcsoló gombok felé!
  • Firerock
    ki,vagy eltűnt
  • Firerock
    és ha a táp felöli oldalra raknám?
    a tápé is szív
    és akkor le se kéne szedni
  • berczely
    Amit adtak a hűtőhöz azzal miújság?Kinyomkodtad?
  • gurubefree
    Szerintem nem art lepucolni es ujra pasztazni .
  • Firerock
    skacok!
    ha megcserélem a hűtőt akkor újra kéne pasztázni
    ,de nincs pasztám
    már kihúzogatttam a gépet már csak arra várok hoyg válaszoljatok
  • item
    Nem nagy dolog,azok már úgyis matuzsálem kategória! 4xxx kártyát már kapsz 10e ft alatt is!
  • Klemice
    x1300-mas gépemre tettem windows 7-et xp kékhalál miatt egy hónapja kb, ezek szerint vista driver jött le rá hiába volt 7es odaírva... nice
  • berczely
    Nuku támogatás a régieknek!
  • BIZ0906
    Ebben még semmi kül nem lenne de AMD Powered Graphics Cards ez igaz lehet? Gondolom nem viccből tették ezt ide. jó kis segítség lehet :)
  • Klemice
    és tegyük hozzá az árfolyamok mostani állását, meg azt hogy áfaemelés is volt
  • gurubefree
    a 9800xt-m kozel 60.000- volt. Nem is a 38k-rol beszelek harem a magasabb kategoriarol .......... Nincs es nem lesz ami megszoritsa meddig lesz ez azert egy GPUs kartyaert 100k egy kicsit pofatlansag a mellett hogy az eloallitasi koltsegei talan meg a hd4890-et sem erik el . Na en errol beszelek :-)
  • Barcelona009
    Köszi a választ.xD
  • duracellmumus
    érdekes felvetés, szerintem ahhoz nagyon pelenka házat kell venni hogy magától összedűljön.

a garancia a csatlakozókra és elektromos kötésre vonatkozik, esetleg a vele adott ventilátorokra.
  • duracellmumus
    bocsánatot kérek a kitörésemért. de ha az ember megvásárolja a legújabb technológiát akkor idegesé válik ha a szoftver válik szűk keresztmetszetté...
  • Barcelona009
    8??16??32?????
  • Barcelona009
    Srácok!
    Arra tud nekem valaki választ adni, hogy egy számítógép házban mire van a garancia??CSak elgondolkodtam ezen és....
  • duracellmumus
    észrevettem

fejlesztik a jobbnál jobb cuccokat, csak a szoftverek nincsenek fasorban sem(itt vinpista és sevenre gondolok, hiába van alatta 8 mag szarik rá!, mindjá itt vannak a 16 meg 32-magos cpu-k és az operációs rendszer egyszerűen nem használja/nem engedi használni az erőforrásokat.
  • duracellmumus
    én is a verseny mellet vagyok,az az érdekem, én lennék a vásárló!
  • kifli
    a mostani procik képesek lennének kihajtani csak épp a szoftverek nem úgy vannak megcsinálva :/
  • Solten
    Btw azert most se allitanam hogy katasztrofa a helyzet, 5770 38k HUF, nvidia sehol. Emlekszem, hogy a 3850 volt kb 50k HUF, akkor meg az nvidia csucson.
  • gurubefree
    Ezt te Semmi gondolod komolyan ??? A verseny hianya nem csak penztarcat de a fejlodest is nagyban befolyasolja . Ez Nagyon osszetett dolog nem csak a harder piaci folyik verseny jatek szoftver teren ugyan csak . A jatek ipar mindig egy lepessel a hardver elott jar es ez ad jo izt a dolognak sarkalja a fejlesztoket a gyosabb GPU-k kifejlesztesere .
  • [HUN]FaTaL
    VGA-t egy pöppet egyszerűbb fejleszteni mint CPU-t szerintem.
  • duracellmumus
    Üdv!
    reméljük nagyot újít nv, lejjebb mennek az árak, majd mindenkinek lehet olcsó dx11-es vgaja(persze ati).

ha esetleg sikerül 5870-nél erősebb vga-t összehozniuk akkor az már legalább 500w-ot fog fogyasztani, és olyan hatalmas lesz a gpu hogy le fog lógni a nyákrol, egy 300mm-es szilícium szeleten csak 8 darab fognak tudni legyártani belőle.

ha meg a g200-as csippeket teszik energiatakarékosabbá és dx11 "redy"-vé és kiadják 300-asként akkor meg körberöhögi őket a nép.

ui. hamár ilyen hiper-szuper vgak vannak/lesznek akkor összedobhatna intel/amd valami olyan procit ami azt ki is hajtja...(teljesen mindegy milyen felbontásban bencsmárkolok mindig ua. az fps...:)
  • Solten
    Meg az nvidia fanonknal (hihh) is jobban varom a Fermi megjeleneset. Kivancsi vagyok mit tud. Ez a megjelenes hercehurca kesz vicc. Az mar hab a tortan hogy eloalltak egy makettel... Kesz vicc, egy komoly ceg ilyet nem csinal, ezert nem is varok mar sokat, marketingre meg hulye nyilatkozatokra kepesek csak (pl.: "az nvidia valojaban szoftverceg").