90029
-
#45957 Jaa, nem szim állványban van a g25? ejjejj -
#45956 Én nem látok belőle semmit, mert balomon az asztali lámpa, jobbomon a gép háza... és ugye, a háznak a jobb oldali élén vannak a LED-ek :)
-
#45955 a g25 lerázná onnan :D nekem -
#45954 Nekem is a földön van, nem az asztalon. (Gépet asztalra? WTF?:D Maximum fekvő ház való oda) -
#45953 csak nekem lent van a földön
egyszer egyik hawer a zipzáros szabadidőjével szép nagy csíkot húzott rá
le se tudtam róla polírozni :( -
#45952 Nekem is ez van, jóféle ház. :) -
nekem ez van
lényegében a belsejele teljesen egyforma
csak az előlap más
én szeretem mérsékelten ezeket a ledeket
de néha este zavaró
pl ez tetszik:
élőbe még szebb
viszont a plexi karcolódó házak nekem se jönnek be
-
#45950 Az a baj hogy s-video kábellel is próbálkoztam de ugyanaz az eredmény. Igazából ezt a 4et próbáltam(mindet a karihoz kapott átalakítóval; 7pines Svid az egyik vége és van egy RCA és egy 4pines Svid ága): RCA-RCA, RCA-Svid, Svid-Svid, RCA-Scart. Mindig ugyanaz. 1024, 25Hz interlaced. Más kábelem meg nincs(nem is tudom mit lehetne még rádugni mondjuk :). A Tv régi képcsöves cucc, 3 scart van rajta, RCA, és Svidi.
Ami fura nekem hogy a régi GF 7900GS-em simán vitte a 60 Hz-et ugyanezen a tv-n 1024ben. Szóval nem a tv a ludas itt. Az is fura hogy nem tudom átrakni clone-ban sem, és extendben sem a képet, mert csak villog egyet a kép és visszaáll. A tv-t is csak force-olva látja. Az egyetlen ami működik hogy a tv-re rakom a primary-t. -
#45949 http://vgaspeed.hu/article3.php?article=t058
A HD5750, mint kategória
-
Apocalipto #45948 Azért azzal a szolid kékkel vitatkoznék. Olyan erős, hogy bevilágítja az egész szobámat, így ha este bekapcsolva hagyom a gépet, le kell takarni a ledet. -
#45947 RCA csatlakozóval maxx VHS minőségű képet vihetsz át. A tv-d pedig biztos nem bírna 100Hz-es jelet. Ha tusz felbontást állítani, valahol a 720*520 és a 768*576 körül tudhatsz variálni, a frissítés meg lehet 50Hz váltott soros.
Mondjuk a zaj meg vibrálás, az nem normális.
Keress más fajta csatlakozást, mert sose lesz jó képed. HDMI, vagy ha régi képcsöves, akkor S-Video.
Illetve milyen csatlakozók vannak a tévén ? -
Blum #45946 Ezért kell úgycsinálni,mint unokatesóm. Az asztalon van az egész gép,azt jólvan..:D (bár ő pont nem az igényesebb fajta állat...:P) -
#45945 nekem a vapor tette be a kulcsot mikor megláttam hogy led van rajta amúgy :D -
#45944 Direkt olyan házat vettem - és érdekes mód, ezért csak olcsóbbakat kellett nézzek! - amiben NINCS LED, és a helyzetledje is barátságos helyen, szolid kékben világít. [[URL=http://www.google.hu/search?source=ig&hl=hu&rlz=&=&q=cooler+master+elite+331&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=lr%3D&aq=7&oq=Cooler]CM 331 Elite[/URL]]
Vehettem volna 25 ezerért színes-bines szart, amiben még az oldalkávák is világítottak, meg belül is farsang volt.
Vagy 35-ért Ferrari pirosat [ASUS], ami már a giccs kategória.
Azokat a házakat is utálom, amelyeknek AJTAJA VAN...
-
#45943 ez a ledes marhaság tipikusan a buta emberek szakterülete
azzal kezdtem hogy kikötöttem, lematricáztam vagy lefestettem a ledeket a házamban -
Blum #45942 az tényleg undorító... -
#45941 elhányom magam azoktól a ledes szaroktól a gépében -
#45940 http://prohardver.hu/tema/ati_radeon_hd_4850_4870_ii/hsz_9538-9538.html
-
#45939 JA és ráadásul 25Hz-es interlaced :S -
#45938 Helló. Egy szakember tudna segíteni? MSI R4830-am van, és rá akarnám dugni a tv-re a gépet, de az istenért nem akar jó képet adni. A tv-hez RCA véggel csatlakozik másik vége egy 4 pines kerek dugó(nem tudom mi a neve) ami egy átalakítón át megy a gépbe. Na most az a gond, hogy alapból nem ismeri fel a tv-t a CCC. Úgy tudom átrakni a képet, hogy basic beállításokba lefuttatom a varázslót és elsődleges monitorként beállítom a tv-t. Kép az van, de 25 Hz a képfrissítés és nem hagyja feljebb rakni, pedig a tv 100 Hz-et is tud elvben. És a kép is tiszta zajos, csíkos és vibrál. Ötlet hogy hogyan tudnám megoldani? Van sok kábelem, itthon amivel össze tudnám dugni őket, de valamiért még ez a megoldás adja a legjobb minőséget. -
#45937 -
#45936 A biosba a vga-nál ezt a sp/dif át állítottam hdmi re és így se.A leírásban is a srác a gyári átalakítóval csinálta meg.Csak azt nem értem,h a dvi-t érzékeli és ezt az átalakítót ami a dvi alakítja hdmi re meg nem.Pedig az ati audio device driver fel van rakva
Lehet h csak én vagyok nagyon hülye hozzá -
#45935 Nem csak az van, hogy van egy SP/DIF bemenete, amire a hangkártyádat rácsatlakoztathatod, hogy 1 hdmi kábel felvigye a képet+hangot? -
#45934 Morning!
Olvastam tegnap h lehet a vga-t hangkártyának használni.A 3870 nemet kéne vhogy életre kelteni ilyen téren.Leszedtem már egy rakat drivert de azt írja ki a vezérlőpultban a hangnál h nincs csatlakoztatva.A hdmi átalakítő rá van dugva a kártyára de vmiért nem érzékeli.Tudja valaki h hol lehet a gond?? -
#45933 és milyen ramok?
de hogy hogy van még Gainward
mikor a Palit- megvette és kivonja a piacról? -
#45932 2 gainward videókari, egy valszeg giga alaplap, 6 db ram -
#45931 -
#45930 nem
de elírtam egy két betűt tényleg
amúgy van direkt erről szóló magazinom
csak én nem tudok olyan jól fogalmazni -
#45929 "amúgy Magyarország pont az Osztrák Magya monarchia miatt fejlődött a legjobban"
Ugye berúgva írtad ezt?:D -
#45928 "amúgy Magyarország pont az Osztrák Magya monarchia miatt fejlődött a legjobban"
Gyorsan olvass utana .... Becsulom a szamitastechnikaval kapcs. tudasod de tortenelemmel kapcsolatos kijelenteseket csak akkor tegyel ha legalabb 3x atgondoltad !!!! -
#45927 Az Osztrák-Magyar Monarchia erősödése veszélyeztette a nagyhatalmakat, ezért szét is zúzták, mikor lehetőségük adódott rá sajnos :\ -
#45926 amúgy Magyarország pont az Osztrák Magya monarchia miatt fejlődött a legjobban
alig voltunk elmaradva az osztrákoktól
és nagy nevek jöttek hozzánk külföldről
svájból németországból osztrákoktól ide jöttek dolgozni, mert szerettek itt lenni
most meg mi van - hát elmondom nagy lószar van itt :( -
#45925 Magyarok mi szövetségesei voltunk a németeknek
azért mert szerettük volna vissza kapni a Trianon miatt elcsatolt részeket ami országunkhoz tartozik
az 1. világháború az oka mindennek
sajnos nem sikerült visszakapni :( -
#45924 Magyar topicban pedig én vagyok allergiás ilyenekre. -
strebacom #45923 Na de csak miattad... -
#45922 Ugyan már. AMD topikba német zászlót minden további nélkül:) -
strebacom #45921 Magyar topicba ilyen szint erre allergiás wagyok maszat.... -
#45920 http://www.ipon.hu/hir/csendes_radeon_hd_5770_a_powercolor_tol/9631
-
crossy104 #45919 Köszi! -
#45918 Semennyire nem fogja vissza, pcie 2.0 több wattot tud leadni, tökmindegy mert ígyis-úgyis plusz tápellátás kell a kártyának.