90029
  • crossy104
    De ez a lap csak pcie 1.0-ás a kártyának meg 2.0 kellene.
  • [HUN]FaTaL
    Az alaplap semennyire, a procit húzd meg egy kicsit 3,2-3,4re és jobb lesz.

#45913: Németo., pfúj :D
  • crossy104
    Sziasztok! Intel Q9400 procim van gigabyte ep35ds3 alaplapban, gigabyte hd5850 kártyával.Mennyire fogja vissza az alaplap a kártyámat?Előre is köszi!
  • Solten
  • MaSzKa
  • Solten
    Ja igen, nem fogalmaztam egyertelmuen...
  • KranaZoli #45911
    1értelmű. Én inkább a karácsonyra gondolnék.
    ;)
  • Solten
  • Solten
    Nyilvan a multi miatt kerult piacra a jatek, de allitolag annyira tulterheltek a szerverek a sok verpisti miatt hogy ihaj.
  • KranaZoli #45908
    Ez így nem teljes mértékben igaz Imyke. Őt máshogyan hívják.

De:

1.) bedobsz ide egy képet, hogy keressük mi a xarért írta le a game Magát előtted.

2.) többen beírnak jobbnál-jobb válaszokat, de Neked az nem tetszik, hogy a nemzeti lobogó szürke árnyalatos és nem matyó hímzés.

Hát baszki ez azért nem semmi.

A game-nek köztudottan az 1ik leggyengébb pontja a 4-5 órás játékidő. De ennek ellenére eladási rekordokat dönt, szal a többség azért vhogyan fölé tud kerekedni az ilyen dolgoknak. Ez a game semmi több, mint jó móka. Ennyi!

Nem szabad egy játékba túl sokat beleképzelni és elvárni... Realitás majd akkor lesz, ha egy háborús játékban a hullák egy kézigránáttól nem rongybaba szerűen odébb röppenek 10m-ert, hanem cafatokra szakadnak. Amíg ez nem így van, addig bármennyire nehéz is, de át kell siklani az apróbb dolgok felett.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mindenbe - de mivel [hál' Istennek!] véleményszabadság és demokrácia van [vagy mifene], azt írok le amit akarok.
    S csak olyat írok le, amit hiszek, gondolok, tudok és tartani tudok.
  • Firerock
    képt
  • Firerock
    miért kell mindenbe belekötni?:(
  • MaSzKa
    ja csak be is kell állítani, hogy jó legyen
    minimális energia gazdálkodás maradjon csak a profilba pl
    meg bios-ba is engedélyezni kell
  • IMYke2.0.0.0
    Ez elfogadható magyarázat. Köszönöm!
  • Gibor
    Direkt nincs szinezve, kommandósoknak sosincsen hogy ne szúrják ki messziről... am a baki hogy f15 ös britteknél...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor veled bármit megetethetnek, csak 1920*1080-ban fusson 60+ FPS-sel...
    Mert nem látsz, csak nézel.

• KranaZoli #45900

Attól, hogy milyen xar?!
  • KranaZoli #45899
    Kit mi zavar ingame alatt. Engem pl. rohadtul nem érdekel, hogy a zászló a bőrszerkón színes, vagy fekete-fehér. 1értelmű, hogy ez nem lehet pl. US lobogó. Vannak sávos lobogók, de amik nem ilyenek amiket ismerek anélkül tudom melyik nemzet zászlaja, hogy színes vagy sem.

Szerintem az ilyen apró dolgokon túl kell tennie Magát az embernek. :)

Ha ez lesz a legnagyobb probléma a játékban, akkor Én elviselem vhogyan. Az már inkább aggasztó, hogy szörnyen rövid a játékidő.
  • kifli
    szerintem kritikaolvasás helyett próbáld ki.
    igen mw más történett, jobb történettel, ami nemtudom miértbaj
  • IMYke2.0.0.0
    Mellesleg:
    - nem multizom
    - Single Player-ről (is) olvasott kritikák MW más történettel, telescriptelt történettel.
    Ergo, rohadtul nem érdekel a játék.
    Ellenben, a kép nem PROMO, hanem "ingame", s így azért már érthető (remélem), miért részemről a felháborodás.
  • IMYke2.0.0.0
    Ki mondta hogy textilből legyen?
    De, és ezt hangsúlyozom: DE nemzeti zászlók színeit nem szokás csak úgy eldobálni, kihagyni...
    Elég furcsa lenne a Piros-Fehér-Zöld zászlónk így: Sötétszürke-Fehér-Sötétszürke...
  • gurubefree
    "Bár a Titanic-ot kihagyhatta volna az életművéből."

Szoktam rajta sirni ... bruuuuhaaaahaaa

Ez a trailer olyan szinten megfogott ... ilyet utoljara akkor ereztem amikor tizenevesen megneztem a Platoon-t a matinen .
  • KranaZoli #45894
    Tökön szúrom Magamat Imyke.

Ha lenne gy ilyen bőrszerkóm lehet a zászlót is bőrből varratnám rá mintsem vmi farmer zubbonyra a textil zászlók. Szal ettől xar a game?!

Guru:

Kúrva jó volt! Jah, hogy James Cameron bácsi keze munkája lesz. Így már érthető.

Bár a Titanic-ot kihagyhatta volna az életművéből.
  • Klemice
    nekem is 2ghz-n jár 3 helyett az intel úgymond üresben.. jó lesz az .9 több mint a semmi :)
  • SeanJRRussel
    Azt tom de cool n quiet nem a legfaszább.Mindig ugrabugráljon a szorzó meg a volt...De ha nem lesz más akkor marad ez
  • pxxl
    cool & quiet-el autómatikusan viszaveszi a szorzó és a feszültséget is -> fogysztást is.
  • SeanJRRussel
    Hogy ne egyen 140wattot.
  • Blum
    és miért akarod lejjebb venni a voltot?
  • SeanJRRussel
    Igaz ez nem AMD topic....
    Van egy Phenom2 965 prockóm aminek ugye a TDP-je 140w 1,4v.Szerintetek lehet egy kicsit lentebb venni a volton hogy a 3400mhz megmaradjon vagy ha vissza veszem a voltot akkor kisebb órajelen fog csak tudni menni?
  • IMYke2.0.0.0
    Na jó, segítek még.
    Emberkénken van szín (fül), és még sincs (zászló):

• IMYke2.0.0.0
    Csak egy képet szúrok be... Ez elárul mindent.

• Kontrakcio
    hát, ez az mw2 jó rövid játék, rovidebb mint az airborn :I
  • gurubefree
    Tudtam hogy lesz .. varok is ra .de a movie trailert most lattam elosszor ... [B]AWESOME[B]

Nalunk a game Dec.4 .... Movie Dec.18
  • Dobronski
    link
  • gurubefree
    Ahol almaimban szeretnek jarni .....

Film es jatek hamarosan .

aki nem ismeri : meglepi ......
  • MaSzKa
    WIDE előnye hátrány

pont ma találtam először wide moncsira optimalizált weboldalt

hát valami kurvaszar sima 5:4-es moncsival nézni

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2529879&page=8
  • w77d
    nekem is furcsa volt először amikor erre a 24" fullHD-ra váltottam, hogy a fórumok hátterét is látom, a szöveg középre szorul XD
  • kifli
    mármint az ahogy a falról csorog :)
  • kifli
    egész jó az effekt, mondjuk néha tud gagyi hatása lenni