24942
  • El Ray
    Mivel a keret 2.5 millió Ft 2000es évjáratnál fiatalabb és viszonylag jó állapotú gépet 2500 üó-ig nem kapok ilyen árban, ezért csakis MTZ-ben gondolkodom. Majd idővel veszek egy nagyobb gépet is, de ahhoz előbb fel kell még fejlesztenem a gazdaságom min 100ha-ra.
    Mire gondoltál amúgy? :)
  • case666
    Szia igazából semmi közöm hozzá de milyen idős gépet keresel? és mennyi a max összeg amit kiadnál? meg csak mtz-ben gondolkodsz?
  • El Ray
    ez mind igaz a régi MTZ-kre. Viszont mivel az újabb típusokba nem látok bele, és a környezetünkben sem láttam vagy próbáltam még, ezért halvány fogalmam sincs róla... Ennyi legyen a legkisebb problémája :)
  • eugabesz
    Mutass még egy olyan gépet,amiből valahonnan állandóan csepeg/folyik/ázalog az olaj,s esélyed sincs hogy megállítsd...
  • El Ray
    Kíváncsi volnék miért gondoljátok így... :)
  • Micsu
    én az egész mtzvel vagyok így :), a régi 82esek még jók de utána :S
  • vidu01
    820.2est vegyetek egyenes első híddal, lemezkasznival, ilyent:
  • eugabesz
    Mindenre :) Nem egy sikeres széria,konkrétan én a portám közelébe sem engedném.
  • El Ray
    Sziasztok!
    Sikeresen eladtuk a 80as MTZ-t 4080 üó-val 1 millió Ft-ért. Pénteken megyünk megnézni egy MTZ 952-est. Mire figyeljek a vásárlásnál?
    Előre is köszi a segítséget! :)
  • nandorb
    Hali!

Nincs vmi. web oldal ahol van rengeted permetszer leiras hasznalata egyebbek mik a legujabbak meg hasonlo dolgok?
  • raptorjesus
    csodás körülmények:)
  • pickány
    az ám
  • robi11
    ez ám a kombájn:DDD kurva jó!
  • nandorb
    Hali!

Volt vmi. txt-s dokument mezogazdasagi permetszerek voltak benne hogy milyen rovarra milyen permetszer/betegsegre ugyanugy. Az nincs meg vkinek?

Reggebben volt ilyenem csak nemtom hova lett...
  • serggy97

John Deere 6600 intro
  • SHADOWEYES7
  • saslaca
    Üdv mindenkinek!

Nem műanyag csapágyas, legalább is a miénk nem az volt. Vettem két henger csapágyat mert elég sok be volt rohadva. Hozzáteszem a miénk zöld sárga lajta 32-es. A pirosak már lehet hogy műanyag csapágyasak.
  • SHADOWEYES7
    Bár már így látnánk a permetezőnyomban a csajokat! :)

• eugabesz
    szedjél szét egyet...emlékeim szerint.de tévedhetetlen én sem vagyok.
  • El Ray
    mióta vannak műanyag csapágyak a csoroszlyákban? :)
  • eugabesz
    Műanyag csapágyasnál?...gratula.
  • El Ray
    be van rohadva mind, olyan szinten, hogy meg se lehet mozdítani. Oxigénes melegítésen gondolkoztam, hogy kitáguljon...
  • eugabesz
    1.nincs rajta zsírzó,2.nem csavaros hanem szegecselt...mondjuk attól szét lehet szedni.
    Első körben 1 vagy 2 kilós kalapáccsal megnevelném őket,csak úgy óvéjtosan,ha megindul csavarlazító spray,ha nem,akkor szétszed.
  • pickány
    szétszeded őket olaj meg zsír! ha tárcsás akkor meg még csapágyakat kell meglesni de azt is szét kell szedni, ha kopott kidob ha jó akkor zsír!
  • pickány
    google ba beírod mit akarsz metszeni ott találsz leírást vagy könyveket nézz meg!
  • nandorb
    Metszéshez van vmi. segédlet hogy hogyan mire kell figyelni meg ilyenek?
  • serggy97

Grimme 260 -270
  • El Ray
    Vettünk egy 32 soros Lajtát is, igaz a csoroszlyák be vannak rohadva rajta, meg új magadagolók kellenek rá, mert szét vannak rohadva. Tud nekem vk segíteni benne mit kéne csinálnom a csoroszlyákkal, hogy forogjanak?
  • El Ray
    Hali mindenki hosszú idő után!
    Fejlesztjük a gazdaságot, tárcsát már eladtuk, a 80as MTZ is eladó, érdekel valakit?
    820-as MTZ lesz helyette valszeg. Meg ahogy Dabas környékén földet tudok szerezni megyünk felfelé 50ha-ig.
    Teszek fel képeket, amint szerzek egy fényképezőt :)

• serggy97
    John Deere 6600

• Scamp
    Ezek tetszenek. Kipróbálnék egyet szívesen, lehet hogy a munka nem menne vele, de vezetni sem lehet utolsó élmény :D
  • apiii
    Teker a csávó!Nálunk leszabályozták 20-ra a végsebességét.Na jó, némi csalással elmegy 27-ig is.Viszont ezeket a gépeket lehet jobbra, balra törni.Amivel voltam, azt csak balra.Amúgy jó gépek,de azért kell gyakorlat hozzájuk.
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • apiii
    Raknák fel képet, de ide nem egyszerű!Rakjon fel, aki megtervezte ezt a ....
  • apiii
    Hol van itt Holmer?
  • serggy97
    Fendt 924!
  • serggy97
  • serggy97
    {Intro} 2011 Seeding {2 part}
    http://www.youtube.com/watch?v=c_C-k1JWvqE
  • vidu01
    A vetéshez feltétlenül szükséges villogót használni? Nagyon el vagyok maradva.:D Ja meg ilyen gépen szerintem nem szabad ablakot nyitni, csak tele megy porral a fülke plusz lehet a motorzúgást hallgatni egész nap. A digit klíma nem csak dísznek van benn hanem azért hogy használják.