Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha van engen érdekelne. Elõre is köszi.
idén meg így néz ki

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
[IRAM] leader
2.A pénzt fizettessék vissza,ha nem végezték el a munkát,nehogy újabb milliárdokat kelljen a mi pénzünkbõl áldozni rá.
3.Sokat nem fog javulni a helyzet,csakis annyit,hogy nem Jóskapesta vállalkozó gazdagszik meg a pénzbõl,hanem majd a Vezér Igazgató Úr,a Fõosztályvezetõ Úr,stb. amit meg õk nem lopnak el,azt a munkások egy része majd hazahordja-úgy is közös!,mindenki onnan él ahol dolgozik!- felkiáltással.
Az árok meg szép csendben eltûnik,még létezni is...
[IRAM] leader
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
[IRAM] leader
Még azt írták valahol,hogy a sivatagosodás fenyegeti a Kárpát-medencét,a globális felmelegedés miatt.
[IRAM] leader
Küldtem egy e-mailt.
Amugy üdvözlök mindenkit.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tavasszal mit vessek?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mellesleg errõl szó sem esett szó... 😄
forgatósnál még van ugye a dõlés beállítás tehát hogy egyenesen álljon az eke akkor amikor a barázdába vagy de ez akkor is beállítható amikor az eke le van téve sima földre
a többi az apróság de aki nem ért az ekéhez az ne szántson
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Még ha profin beállítod,akkor is ha átállsz egy másik táblába,nem biztos,hogy jól fog menni.
Az eke beállítást "érezni" "látni" kell.Egy váltvaforgatós ekén amúgy sincs nagyon mit állítani,mert ugye,ha beállítod az egyik irányba profin,nagyon jól fut,aztán ha átfordítod megdöbbensz.
[IRAM] leader
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ennyi ami eszembe jut.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life