24942
  • saslaca
    Részeg vagy?
  • lippet
    Mi egy hét múlva tervezzük a kukorica vetést! Nálunk most trágyát hordanak a teherautók, de ez még elmenne, ha nem a tegnapi, tegnapelőtti termést vinnék, ami szinte még lötyög a platón! Ilyen bűzben nem tudom ki merjek-e menni füvet nyírni=)
  • Ackro
  • Ackro

ezen a képen még a klíma belső egysége kívül volt (szériahiba ennél a típusnál) de azt azóta már megcsinálták garba :)
  • nandorb
    kepet...
  • Ackro
    eladó egy metál kék john deer kombájn háromajtós (a motorháztetővel együtt), 15000cm3 v24 biturbo, fáradtolaj/bélgáz/lótrágya/cefre üzemű keveset futott, a.b.s. ,e.s.p. ,g.á.z., f.é.k.,vezető oldali, utasoldali légzsák, digit klíma, tempomat, könnyűfémfelni plussz egy ajándék téligumi szett caterpillar acél felniken szögesdrótbeágyazású jégcsákány-tüskés badweather gumikkal. tárcsafékek elől hátul, légterelő spoilerek és sok optikai tunning, blueray/divx/dvd/mp3 hifi 5000W-os mélynyomó és 7.1-es hangrendszer. kevest fogyaszt, bevásárlóautónak kiváló! ország és bicikliúton három-négy autót és 10-12 biciklistát eszik. első tulajdonostól, garázsban tartott, nemdohányzó, szervízkönyv, nő tulajdonostól irányár 45m ft.

a család kedvence volt, de én is most kezdtem elvetni az ötletet, hogy őstermelő legyek ezért és persze a szokásos családi okokból sürgősen eladó.

ugyanitt esőtánc rendelhető akciósan 3milla/cm hektáronként elővételben, garanciát nem vállalok.
    további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! :)
  • saslaca
    Nemsokára húsvét! Hátha az isteneknek is locsolkodni támad kedvük.
  • Dénes15
    Mi is elkezdtük a vetést. :D

• case666
    Sziasztok régóta olvasgatom a fórumot gondoltam írok,látom páran még nem is vetettek,itt mi felénk a napraforgót szinte mindenki elvetette és a kukoricát is elég sokan,legtöbben vegyszereznek,gyűrűshengereznek
  • hencike7745
    mi is ma fogasoltunk, jövö heten kombinatorozas, utana majd valamikor vetes, de elotte el kel kesziteni az SPC vetögepet
  • MTZ fan
    holnap rakok képeket

• MTZ fan
    hátt a tartály szét rohadt a csávátől meg a nagycsoroszja ugy elkopott hogy a földre tudta dobni csak a szemet
    de 150-ből kijött
  • saslaca
    És az a 6 soros spc jó állapotban van? Úgyértem nincs szétrohadva a tartály,a csúszócsoroszlyák nincsenek elkopva? Mert 100 ezerért nem volt drága
  • gibic
    UMM - 2009.04.12
  • MTZ fan
    szia saslaca!!
    látom nektek is volt egy-két alkalmi vétel!!
    hát mi is tavaly vettünk egy spc 6-ost 100 ezeré
    !!!!!!!!!
    egy rába 15-öt meg 300 ezeré
    !!
    huhh végre kész a málnás
    kihordtam a vezzsőt tz4k-val
    jövöhéten énis meek kombinátorozni és utána spcvel tököt ültetni
  • ZTM
    Én még ma is suliba voltam,de a jövőhét végig szabad
  • saslaca
    Örömmel mondhatom hogy beindult a szezon! Nekem is ki kéne menni tárcsázni vagy 3 hektárt. Meg üzembe kéne helyeznem az spc-t,mert hétfőn vagy kedden vetünk mi is. Csak adjon az isten esőt de bőven mert minden száraz.
  • Scamp
    Vetőgép tuning :D Épp most fejeztük be, körbezsíroztuk meg lezártuk az ablakokat, visszahegesztettük a nyomjelzőt... , holnap műtrágya, kedden pedig vetés, mégsem várunk 20-ig...
  • Miky90
    Hűha:O:O:O:O
    Hol vagytok emberek?:)Ma még nem is írt senki.Talán mindenki kint dolgozik a határba?Én élvezem itthon a jól megérdemelt tavaszi szünetet.Ami nem mellékesen jó rövid is.:S:(Kedden mehetek is vissza mert szerdán már suli.
  • Miky90
    Szép jó estét mindenkinek!Már jó rég írtam ide.Azért néha ha van időm felnézek.Csak sajna mostanába nem nagyon jutok net közelbe:(
    Lassan elkészül a pótkocsi és mehet műszakira.Már csak az oldalakat kéne lefesteni meg felrakni a világítást.Nekiálltunk összerakni a szártépő hajtását is.Ma voltunk leellenőrizni a permetezőt is.Jövő héten vszínű elkezdik azt is + jövő héten idáig úgy van hogy megyünk műtrágyát szórni.Meg neki akarnak állni a szotyi vetésnek is.
    Hát röviden ennyi.:)Munka az lesz bőven.(végre)
  • El Ray
    mi már elvettetük a burgonyánk. 5,5 ha lett végül ebből 1,5ha korai és 4ha desiree. kukoricát meg jövő 7re tervezzük. Tegnap szórtam el 3ha ammónium-nitrátot és akkor néztem a talaj nedvességtartalmát. 2 cm mélységig száraz, de alatta még elég nedves volt a talaj. De tény és való, kéne már az eső...
  • MTZ fan
    sziasztok !!
    remélem jön az eső mert kéne az uj eperpalántákra
    csináltam képetkep majd felrakom
  • Scamp
    Ezeknek nem lehet hinni, tegnap özönvizet mondtak, Pioneer is olyan időjárásjelentést küldött hogy hétvégén lesz, de TV meg nem mond esőt hétvégére megint...Marad az hogy lesz ami lesz.
  • saslaca
    De három napig meg se áljon!
  • JD4650
    én azt hallottam hogy jövőhét közepéig marad ez az idő. De ha holnap meghozzák a vetőmagot, mi elvetjük a naprát
  • Scamp
    Hétvégére ígéri. Nem kicsit.
  • ZTM
    Bár nem nagy vmi fúj a szél meg dörög az ég de eső csak ilyen futózápor szerű,nagyon ritkás sztem nem tudja feláztatni a talajt:(
  • ZTM
    Itt esik az eső!
  • SHADOWEYES7
    eső kéne DE nagyon!
  • tomi9000
    Szép napot! néha ezentúl írok majd ha tudok hozzászolni... Ez olyan mtz ami az utasoknak van olyan jumz féle, Eo szerűség...tudomásom szerint elég erős..ültem már benne...Tiszzta mtz xd
  • pista89
    Na húztam fényképezni...leghamarabb mire visszaérek kedd
  • saslaca
    Az ősszel egy lajta 32-es vetőgépet, tavaly azt a kombit amiről raktam képet, 2-3 hete a 303-as fortschrittot, és most a kombájnt.
  • El Ray
    az sem drága, mi annó még 10 éve vettük a mienket 150ért :)
    mit vettetek még ezeken kívül?
  • saslaca
    Szerencsénk volt. De nem tervezzük eladni. Éppen ma mondtam faternak hopgy mi ősz óta anyi szart idehordtunk a tanyára. Még most veszünk egy szántóföldi permetezőt de azt újat. 12 méteres keret 600 literes tartály kézmosótartály 285-ezer+áfa.
  • El Ray
    ti aztán jó vásárt csináltatok, ha szépen felújítjátok, lefestitek, akár 1,5 millióért is eladhatjátok.
  • ZTM
    Az már biztos hogy az ajtó fordítva nyílik:D
  • ZTM
    OK!
    De ezt nem tudtam:D
  • saslaca
    bocs így akartam írni: Olyan mint az MTZ, koppintás csak minden fordítva van rajta.
  • saslaca
    Azthiszem Jumz. Olyan mint az MTZ koppintás csak minden fordítva van rajta. amúgy nem tákolmány hanem gyári.
  • saslaca
    Ja. Vettünk egy 303-ast motor és kerekek nélkül 220 e.-ért. És minden ugyan olyan csak a 323-asba 3 sebesség+4 fokozatvan a 303-asba pedig 3 seb.+3 fokozat.és ha áttesszük a cuccokat akkor a 323-asban is 3seb+3fokozaz lesz. De nem baj megvagyunk a 4. fokozat nélkül. Ja! vettünk egy 512-est is motor nélkül 420-as asztallal újj szijjakkal ferdefelhordólánc is új csak egy szezont ment. majd a fickó elhozza jővő vasárnap majd akkor dobok képet is. De előre szólok nem számítsatok valami űrteknikára. Azmondta fater hogy 10 kiló festék majd nem árt rá de azonkívül egyben van. nem láttam még. De szerintem nem drága, asztallal motor nélkül 400 ezer ft. + 60 ezer egy komplett motor.