24942
  • saslaca
    Nem probléma! A direktlinket használd
  • boyocska
    Már nekem is sikerült :D De azt meg mondhatjátok hogy melyik az a link amelyik a nagy képed adja be. És bocs hogy bénáztam de most használom először a kép feltöltőt azt nem nagyon vágom még. Majd ha már rendesen tudom használni akkor még teszek képeket.
  • saslaca

Ezek boyocska képei.
  • boyocska
    [/url][/IMG][/url][/IMG]
  • boyocska

• boyocska
    Az elmúlt 2 nap

• JD4650
    először vezértömb csere, egy ideig jó volt, aztán ugyanúgy mind 3 karra a padot emelte. Késöbb erőkart szedtük szét, az se sokat változtatott rajta. Holnap szivattyú jön. Az olaj is tiszta volt, nem rég lett lecserélve. Permetező jó, mert a JD szétnyitotta.
  • pickány
    ja én is csatlakozom a jo kiváságokhoz és sok locsolót :D:D:D mindenkinek
  • SHADOWEYES7
    kúposszelep felakad,alákerül valami kosz és már alszökik a nyomás
  • Miky90
    Mi volt a baja?
  • saslaca
    Nem csak a szivattyú lehet a bűnös.
  • MTZ fan
    szia jd!!
    ha nem emel szolj
    mert nekünk ezt eljátszotta és nem is kellett uj szivattyu
  • saslaca
    Elég brutális a permetező. nandorb neked meg azt kívánom hogy legyen szép idő reátok.
  • JD4650
    eljött az ideje a hidraulika javításnak:D
  • nandorb
    ne kerjed mert en hetfon megyek satorozni a haverrokkal a hegyekbe es nem szeretnek ott azni...
  • saslaca
    Kellemes húsvétot mindenkinek! De így ünnep alkalmából jöhetne egy kis locsolás odafentről.
  • Scamp
    Kellemes nyulat és boldog karácsonyfát mindenkinek :D

Egyébként meg kellemes húsvétot nektek :)
  • nandorb
    viszont...
  • SHADOWEYES7
    Kellemes húsvétot mindenkinek :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ne vitázzatok...
  • gabor 892
    te vagy a topic ügyeletes balfasza erröl ennyit! amit ACKRO irt nincs semmi bánto szerintem, és a többiek is igy vannak. szerintem gondolkozz el, kinek hiszed itt magad aztán kussolj be
  • nandorb
    Jolvan hagyjuk itt az unnep mi meg veszekszunk egy forumon..ami lenyegtelen dolog...es nincs koze a vilaghoz....
  • hencike7745
    komoly vetögep ha jol tom török gyartmany,ien van az egyik ismerösnek is, ö is talan magyarbol vette mivel mi Szlovakiaban lakunk
  • pickány
    inkább locsoló verseken gondolkodnátok
    ejnye má !

• saslaca
    És itt rosszabbul is járhatnak mert SHADOW moderátor is és könnyű szívvel osztogathat bannt.
  • Ackro
    kettőnk közül nem én leszek az, aki felhagy a válaszolgatással azért ezt had tegyem hozzá. :)
    és ezért elnézést a többi fórumozótól, de úgyérzem, rendet kell tennem végülis valamilyen szinten én lettem itt lehülyézve meg le városi szarozva, meg mostmár le 'magyarozva' szóval sajna vagy te hagyod abba, vagy fórumzárásba felveheted ezt a topicot. mivel szerinted úgyis én vagyok a szamarabb neked kell engedni! :P
    a timbuktut értsd úgy, hogy akárhol is csinálsz akármit. semmi köze nincs ahoz a dologhoz amit írtam ahogy te értetted. ezt hívják félreértésnek nálunk és ez a többi hsz-omra is vonatkozik.
    ha nem volt elég a többszöri bocsánatkérés annak ellenére, hogy egyik hozzászólásommal sem bántottalak és te továbbra is sértegetsz akkor csak a fórumozókkal és magaddal tolsz ki meg egy moderátorral akinek megint közbe kell avatkoznia az óvodások vitájába és ki kell osztani valakinek egy piroslapot.
    inkább tedd el a csatabárdot és ne is foglalkozz velem hidd el jobban jársz.
  • Scamp
    Most már jó lenne abba hagyni. De mán jelleggel. Egyrészt ha Ackro mondott is valami sértőt akkor sztem már mindannyian megszoktuk hogy ebben a topicban előferdül az ilyen. Másrészt ahogy elnézem Ackronak is van némi köze a topic témájához, de ebben lehet tévedek. Harmadrészt nandorb, túl hamar felkapod a vizet az ilyeneken és elkezded tele gányolni a topicot. Ackro valamelyest elnézést is kért.

És ha mind nem lenne elég, az igazságszolgáltatás itt Shadow asztala. Úgy hogy gyerekek álljatok a sarokba...
  • nandorb
    mien teve vazze...jobb a megelhetoseg szerbiaban mint magyarorszagon es te mondasz vmit.? ugyanmar rosszabb a politikatok mint nalunk...az nem jelent semmit sem hogy nem vagyunk eu-ban nato-ban...
  • Ackro
    attól még, hogy timbuktuban hajtod a tevéket magyar vagy, de azért örülj neki, hogy nem itt élsz, ahogy én is örülök neki! :)
  • nandorb
    hat akkor elegge hulye lehetsz mert en nem vagyok raszista,nacionalista...es nem MO-n elek mint te...
  • Ackro
    ok akkor bocs hogy belegázoltam a lelkedbe!
    mindenesetre én nem tartalak alantasabbnak magamnál és ha te engem tartassz el kajával akkor én meg pénzzel ez ilyen egyszerű. ebben az országban elég jellemző az a felfogás, hogy mindegy, hogy milyen okból csak utálkozzunk. ez magyar mentalitás, hogy szeparálódjunk valamilyen csoportba és utáljuk azokat akik szerintünk más csoportba tartoznak. pedig mindannyian ugyanazt a szart nyeljük nap mint nap akár fradista akár újpesti szurkoló akár fideszes akár mszp-s akár városi akár falusi...
    na jó nem offolom szét a topicotokat elnézést mégegyszer a közjátékért és a hülye humoromért :)
  • nandorb
    olvasd el de figyelmesen a szoveget hogy mit irt le,es majd meglatod...
  • gabor 892
    szerintem ebbe semmi bánto nincs, nemtom mit rinyáltok
  • nandorb
    az ilyen felepessel azt teszed...
  • Ackro
    ne okádj, én sem bántottalak!
  • nandorb
    a hulyesegedet az ovodaba is bevettek?
  • Scamp
    "további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! :)"
  • nandorb
    az a baj hogy most o jot rohog mert baszogattja azokat az embereket akik a varosi szarokat eltartja...remelem kilesz bannolva a hulye viccje miatt...
  • Scamp
    Nem tom a képen lévő gépnek mi köze a kombájnhoz...:D
  • Scamp
    Műtrágya kint, most fater ment kombinátorozni, holnap reggel ha minden igaz folytatom amit ma elkezd, akkor lesznek képek is. Holnap érkezik a gyomírtó is.
  • Ackro
    neem ez ilyen hülye városi humor amit vidékiek nem értenek...
    mea culpa!
    :D