Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy szerencsétlenkedtem egy 15percet hogy kitaláljam , hogy merre lehet kiemnni , mert sehol nem volt kiírva.
Újságot,prospektust meg hoztam vagy 5 kilót 😄

1perc alatt bentvoltam 😄 bár nagyon korán ott voltam már

pickány
amugy sokat kellett sorba állni hogy bejussál ? azt hallottam hosszusorok vannak mi majd holnap megyünk

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

pickány
az ám gyiiigyííí cowboooyyyyyyy 😄😄😄

Jó párosítás a JD trakik meg azaz álomszép csaj 😄

pickány
azért a traktorok sem rosszak 😄<#szeret>😄😄

Idei A+M

<#szeret>

www.zemfotofoto.estranky.cz

a zetorok kozul egyik se azok a haveromei, a JD meg a tobbi az meg az egyik ismerose,en kepeim a XERION,A GABONAARATAS.Meg majd kesobb a tobbi.A Zetorossak
Heló mindenkinek! Az oldal az enyém és csak az egyik zetor az enyém a pótok az eke
ezek közül melyek voltak a saját gépeid? gondolom a 2 kis zetor meg a pótok,3as eke...
de kié volt az aa sok ócskavas meg a JD-k azon a telepen, meg atöbbi gép?
Majd valamelyik nap megprobalom lehet sikerul,ha nem akkor feltoltom a kozos oldalra
Na végre hazaértem! 106km 2h 30m alatt!

Nekem most lesz a 2. félévem itt, Környezetgazdálkodási agrármérnöki szakon.😊

pickány
hát elöszöris amikor megnyomod az upload ot akkor ki jön egy oldal amin megadod a video utvonalát tehát hogy honnan töltöd aztán megin feltöltés gomb és utána kiad egy olyan részt ahol a cimet meg egyéb dolgot kell beirni itt szokott olyan hiba lenni hogy valamit ki hagytál de kötelezö pl cim és itt alul is ott van a feltöltés gomb de utána csak várni kell töltödik az csak lassan attol füg mekkora vidit akarsz felrakni méretre de szerintem töltödik az csak nem látod ilyenkor kell megnézni a netet mert nálam mutatja hogy mennyit tölt föl és mennyit le a netröl igy látod aha felfelé tölt 😄

EZT a mepar böngészõt kicsit hamarabb is megnyithatták volna 😄 Lehet gyorsabban haladtam volna a papírmunkával 😄
Most mondta anyám hogy nem tom mióta lehet használni magánembereknek is, nem csak falugazdászoknak. Ha ezt megcsinálják 1 éve akkor már boldog lettem volna.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Én is oda jártam agrármérnökire, utána meg levelezõn növ.véd.szakmérnökire.😊

Hó-Hó és mégtöbb Hó😛, Fasza hazautam lesz Móvárról.😄

meg anyyi kerdesem lenne h a feltoltesnel rakattintok az uploadra es nem birja tolteni. mitol lehet ez???
pickány
szivesen és várjuk a vidit 😄😄

kosz pickany,csak azert mert fel akarom tenni a zetor driftes videot, amit en keszitettem
pickány
uhhhh nagyon köszi 😄

Motoroj
De jó az a felsõ kép 😄

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Hátulról 😄

SHADOWEYES7
átszerkesztettem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pickány
hát ez nekem nem megy csak igy linkbe rakom tanulás helyett inkább egy kis videot állitottam össze 😄 video

pickány

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
kis FAO számút mindenképp szerintem

45AK földek elég kötöttek, nem is csodálkozom, max hagymát lehetne termeszkeni.Gyökérzöldségek és a burgonya is a lazább,homokos,vályogos talajokat kedvelik. Még a paradicsom is jobban szereti a lazább, könnyebben melegedõ talajokat. Esetleg még káposztaféléket,céklát,zellert lehetne arra felétek termelni, vagy gyümölcsöst telepíteni, de ahhoz meg túl jó minõségûek...
itt max a holt sióból meg dunából tudnál locsolni. Semmi csatorna nincs kiépítve, ezek a földek még életükben nem láttak mesterséges öntözõ rendszert, ezért csemege kukorica sem volt soha, zöldség is alig.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

45 AK-nás 3 hektáros földben volt jó termése...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

öntözni kell, ha lehet. NAgyon fontos ak az öntözésfejlesztések
Én legallábbis arra fogok ráálni. mondjuk nemtom hogy fogom megoldani, helyenként 50 m mélységig kell lefúrni biztonság kedvéért, hogy biztosan legyen víz, de van olyan földem ahol van 2 kút, közel a sóderbánya, máik oldalon meg ha sikerül megoldanom, és földet venni, akkor ott meg végig csatorna van. remélem ott tudok még bõvíteni legalább 18ha, hogy meglegyen a 25ha tag...
40 AK elég hozzá😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Nálunk a Dekalb jobb volt mint a Pioneer, olcsóbb is.
Napránk még nem volt, arra kiváncsi leszek.
Mind1 mit vetünk El Ray, mert felsül és már szeptemberben aratunk mint az elmúlt 2 évben 😄

A decalb az nagyon földigényes sztem, nállunk csak a nagyon jó földben volt jó termése. A Furiot 15-ös vízzel arattuk, csak nem tom meik fajtát. Ha 18-as a vize az nagyon sok...

Mi Martonvásár pártiak vagyunk, 1részt mivel közel van, másrészt elég jól bevált fajták. Ha rám hallgatsz inkább vm koraibb fajtát vetsz FAO 300-400 közöttit, vm olyat ami könnyen és gyorsan leadja a vizét(aratáskori 15-18as víztartalom) kb 6-8 t közötti átlagtermése van, szeptember közepe-október elején lehet aratni. Hogy legyen idõd elvetni az õszi kalászosokat 😄
Nekünk volt Dekalbunk, de az nállunk nem jött be annyira. Tavaly a Furio vitte a prímet, abból is lesz vetve idén, nah meg némi pioneer is. Hogy meik azt még nem tudjuk.

na milyen kukoricát vegyünk?😄
napraforgó valszeg alexandra lesz

Elõször szemenkénti vetõgép kéne, meg 1 nagy mûtrágyaszóró, aztán jöhet a kombájn meg 1 120 lovas gép, vagy 1 MTZ. Földvásárlás folyamatosan megy😄

Egyenlõre gép. Vmi nagyobbacska. 120 esetleg 160 lóval, eke és tárcsa utánna. Földbérletet intéznék vmi hoszabbat legalább 10 évre, vagy ha úgy állnék akkor föld vásárlás.

pickány
attol függ mennyi pénzem lenne mert a nagy traki után jo lenne még földmüvelö gépet venni(pl: tárcsa ) de ha lenne akkor is inkább földbe tenném a pénzem szoval föld föld föld legalábbis most erre kéne ráálnom

Ki mit venne a gazdaságába, ha lenne befektetendõ pénze?
én szombaton mek mert csak akkor érek rá 😄
mondjuk engem nem zavar annyira a tömeg. Képeket biztosan fogok csinálni, valszeg tárgyalgatok is 1 kicsikét, hogy feldobjam a hangulatot. 😄
Venni nem valószínû, hogy veszek, de legalább tisztában leszek az árakkal.
Ha lenne idõm és energiám kertészkededni az egyetem mellett jövõre, akkor biztosan csinálnám, de így sajnos maradnak a gabonák...
Hát ja 😄

Szombaton minden pesti viszi a csemetét traktort nézni 😄

pickány
akkor meg csak vasárnap jo hétközbe dolgozunk

Szombaton annyian lesznek mint az oroszok...