24942
-
#21375 Én még nem tudtam megfejteni hogy miért drágább 1 használt 80-as mint 1 303-as Fortschritt
Nem értem pedig azért van lóerő különbség.Meg elég masszívnak tűnik...
Anno sikerült beülnöm 1 300-asba(még 10 éves lehettem) nem rossz gép bár kényelmetlen volt a helyem a vezetőülés mellett:D -
#21374 Ez meg má miféle tákomány? -
El Ray #21374 sikerült szerezni bele végre alkatrész reális áron? új vagy bontott? -
#21373 ESŐ KÉNE DE NAGYON!!! Én a hétvégén kombiztam a fortschritt zt 300-assal,jó vele menni de az a baj hogy csörög csattog. gondoltam teszek bele rádiót de lemondtam rolla. De majd a nagyfülkés! Már alkatrész is van hozzá. -
#21372 takarmány kukorica és ma is 20 fok körül volt és 2 hétig még 20 fok körülit mond fagy nem vsloszinű szerintem :D:D:D:D:D:D legalábbis de ki tudhatja :D:D:D:D:D
és ha fagy lenne azt sokan megszivnák mert vagy 10 embernek is elvetettük de vonatrol is sokat látok hogy nyomják
és azért lett elvetve mert esőt se mond 2hétig és ilyen időbe kiszárad a föld nagyon -
Dénes15 #21371 A simitó az hoszu platós ifa alváza. :) -
Scamp #21370 Egyébként takarmány kukorica vagy csemege? :D Mert még fagyosszentek nem voltak és az odatehet neki... -
#21369 Na ahogy elnézem idén se maradhat el a búzában a gyomírtás! -
#21368 Orulunk neked de mikozze van a topiknak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NE REKLAMOZZAD A POLITIKADAT TE NAGY FASZ... -
#21366 Faszika meglepődhetett! XD -
#21365 ma megint kukorica vetés volt 2 nap alatt a nyakam és a karom pirosra leégett 2 nap vetögépen voltam de már csak 2 telek maradt de a föld majdnem teljesen ki van száradva ugy hogy nagyon kéne ESŐŐŐŐ MOsT !!!!:D:D:D:D
-
#21364 Na vége a kapálásnak de persze mindig van gond most az hogy a gázkar nem működik!Vmi meg van szorulva a motornál mert amikor előre nyomom a gázkart a drót csak "felgyűrődik" de nem nyomja előre a motornál lévő izét...
Hátrafelé hasonló a helyzet csak ott kiakad a drót a gázkarból...
Végül is mind1 közepes gázadásnál szorult be szval nem nagy gond 1 húzásra indul bár lefullad 1ből így még 1 húzás kell neki de szépen teljesít.Képeket nem csináltam:( -
gibic #21363 UMM - 2009.04.05 -
JD4650 #21362 hát igen, 1 nap az mtzvel
vad a simítód:D -
Dénes15 #21361 Hop ezz lemaradt.
-
Dénes15 #21360 Ma kint voltam simitózni. :) Fáj a hátam meg a segem. :D
-
#21359 ez a árpa
-
#21358 én már vonatrol olyat is láttam hogy 3 traktor 2 db 6 os spc és egy 12 soros spc vel nyomták egyszerre és valoszinu hogy kukorica volt amugy meg már napraforgonak is permeteznek az árpánk meg már ki is kelt 2 hét alatt -
#21357 nincs arra még hideg? -
-
pista89 #21355 kukorica vetés :O -
#21354 rakok képeket mai kukorica vetés hengerezés kombinátorozás stb .... csak a netttel vacakolok
-
Scamp #21353 Is :D Van közte nyugati is. Német, Cseh, Kínai, azt hiszem van amiből van benne francia...habár abban nem vagyok biztos. Tény hogy ami nem orosz benne az tuti hogy nem bírja addig :D -
#21352 Megértem és egyetértek :) -
pista89 #21351 MTZ is van benne természetesen :D -
JD4650 #21350 azok nem nyugati alkatrészek, hanem konkrétan kínaiak:D -
Scamp #21349 Mert az orosz az MTZ-be olyat akar csinálni amihez nem ért :) Az orosz egy dolgot tud: Vasból gépet csinálni, nagyot és tartósat. De mikor megpróbál bele komoly elektronikát vagy power shiftet, dupla kuplungot meg minden nyavalyát tenni...nah ahhoz már nem ért. Plusz kezd a minőség a nyugati alkatrészek miatt gyengülni. Egyszerűen azokat nem MTZ-hez találták ki.
Vélemény tőlem :) -
#21348 Miért? -
#21347 -
JD4650 #21346 MTZ-t látva sokan nem bíznak a nyugatiasodott orosz gépekben:D -
El Ray #21345 kíváncsi volnék az árukra. Mellesleg ezek a Kirovetzek utódai... :D nekem bejön, már csak az árát kéne megtuni, és talán érdemes lenne behozni belőlük eladás céljára. :) -
JD4650 #21344 van 1 kis valtrás beütésük -
El Ray #21343 HÜRLIMANN- a svájci Lamborghini :D -
El Ray #21342 orosz csodagépek, sajnos angolul nem lehet vm okból megnézni...
orosz traktorok -
JD4650 #21341 akkor kezdjük el termeszteni ha lesz aki megveszi és hát valljuk be, ez nem holnap lesz -
#21340 Nem lenne rossz ha oda kerülnénk hogy növényi eredetű üzemanyaggal üzemel minden!Ez fellendítené a mezőgazdaságot! -
El Ray #21339 Új termesztett gyomnövény Amerikában biodízel előállításra. Gomborka(Cumelina Sativa) a gyártás során keletkező melléktermék 40% fejérjetartalma miatt, akár kiválthatja a szóját is. (forrás: Mezőgazdasági Magazin)
Nem utolsó sorban azt kell tudni még a növényről, hogy régen étolajnak használták. Igen magas az omega-3, omega-6 zsírtartalma is bizonyított.
Érdekes, kíváncsi vagyok itthon mikor kezdjük majd el termeszteni :D
Nekem megtetszett a cikk leírása alapján ez a növényke.
Kinek mi a vélleménye róla? -
#21338 kis 50es -
#21337 Mar megint esik az eso hat hogy fogok en holnap menni gyakorlatra?:(meg dolgozni meg a foliban...:( -
#21336 Ma felkészítettük a kis gépet!
Leeresztettem a fáradt olajat és bejárattam(1 húzásra indult:D),majd megtakarítottam és eltettem...
Ha jó idő lesz még a héten munkába lesz fogva!