<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Az 1. képen hányas MTZ?

pickány
csá mennyibe került ha szabad ilyet kérdezni csak ugy viszonyitás képpen ???

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

pickány
hát ez igy van mi meg azt számolgatjuk hogy mibe érné meg most befektetni mármint gépbe mert vehetnénk vetögépet tárcsát stb de ilyen kevés földre nem éri meg tehát föld is kéne meg gép is az meg már sok és egyszerre nem megy ám :D:D

hat jah mi is 2 geppel nyomjuk a szantast de mi csak estenkent,en suliba a tobbiek meg dolgoznak.hetvegenkent van mikor muszakozas.
saslaca
Helló! Vettünk egy kombinátort duplasoros rögtörõvel.

Még nem raktuk teljesen össze.

kepfeltolto.hu jó már , abload.de

én is voltam Agro Mash expon, nekem tetszett, elvittem magammal az 1ik haveromat is. Akinek abszolút semmi köze nincs a szakmához. Megkért , hogy folyamatosan magarázzak neki.
Az én részemrõl tanulságos volt. Én a 100-150LE traktorokat, direktvetõgépeket(vaderstad,unia,tanuti quasar), ekék, tárcsák, palántázók, zöldségkombájnok néztem.
Képeknek meg ajánljatok vm jó képfeltötlõ oldalt, mert kb 4mb/db...
Vmennyire megéri, de ha belegondolsz, fater a legtöbbet egyedül dolgozik, én csak mikor hétvége van akkor tudok segíteni, és ha ugyanakkora gépet veszünk akkor igazából semmivel nem haladtunk elõre. De mondjuk ha három napot tudunk egymás után szántani két géppel akkor az már elég jó.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

igazad van scarp, ti nektek is a 82 MTZ hez vattok folszerelkezve,mi meg a zetorokhoz,ha oszzeszamolod a koltsegeket jobban megeri akkorat venni ujban mint a mostani,meg most itt a valsag is nem adnak ugyse kolcsont,ezert mi letettunk a gepvasarlasrol.
lippet
Én valahogy nem nagyon rajongok az ilyen kiállításokért! Jobban szeretem mikor akcióban vannak a gépek=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Egyébként bocs a minõségért, de a telefon nem az igazi :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Hát jah. Mi faterral tegnap etetés közben számolgattunk kicsit, mert hogy jövõre kell vmi gépállat.A 130-as meg a 150-es mtz-bõl kinéztük magunkat.Sok bennük az olyan megoldás ami oroszéknak nem szokott menni.Power váltó oroszmódra nem biztos hogy hosszú életû. Most azon gondolkozunk hogy 952-est veszünk, mert nagy gép mögé nagy tárcsa és nagy eke kell, a 952 meg elrohan a 3 fejjel, a 82-es pedig kisebb szenvedéssel de tartja az iramot, így ketten tudnánk szántani. De még számolgatunk kicsit :D Meg ez akkor alakul ki ha le lesz aratva a búza meg az árpa :)

pickány
na de legalább tisztába vaqytok az árakkal hogy még hány évig kell gürizni hogy mindezt meg tudjátok venni :D:D:D:D:D:D:D na jo ez nem viicces hanem elszomorító :S
mi például rögtörö csapágyakat nézegettünk hogy mi hogy tudjuk majd meg oldani és lazítót is néztunk mert azt meg itthon legyártyuk csak a végére valo körmöt kell meg venni összre remélem meg lesz 2 késest csinálunk a nyuszi mögé
de rengeteg ötletet ellehetet lesni

SHADOWEYES7
ahány lóerõ annyi x 100 000 forint

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pickány
nem valami márkás cuccok de én benéztem a pult mögé és láttam kazalba aztán kértem én pofátlanul a sapkát meg ugy hozták utánam nem is kértem :D:D:D de sok helyen volt de a belarusos cuccok meg zetorosak azok szerintem pénzesek voltak de nem biztos de énn nagyon néztem a szalma kalapot ami a csajokon voltak aztán vagy 50 emberen láttam de az is pézzes volt :S de nyáron szalmát hordani jo lett volna :D a tûzõnapon

Jó basszus, de 125LE-ért az már nagyon sok. Fõleg úgy hogy ugyan olyan erõs gépet kapsz milliokkal olcsóbban. 125LE azt a pénzt sosem termeli ki neked.

A minõséget meg kell fizetni :D Fõleg ha chiptunningos :D

Jah igen: 125LE-s John Deere 500 üo-val 16millio+áfa...:D

:O

Nem gáz, tiszta olcso minden köszönhetõ a 300 ft-os euronak.

Jah :D Amit megtudtunk:
120LE-s New Holland 14milio+áfa
120LE-s Zetor szintén 14milio+áfa
A permetezõk meglehetõsen drágák...az új tárcsáknál pedig szokás külön csapágyra tenni minden levelet :)
És ami nekünk kellene Bobcat az kb 6400000 Ft :)

Osztogattak Belarusost is :) Olyat szerettem volna, de csak ma tudtam meg én is...:(

Milyen nyakbaakasztós kulcstartót?:D
Én 1et se láttam :(

Ma már több cowboy lány is volt ?:)

tiszta 21. század:D:D:D:D

pickány
szerintem sem volt nagy szám :S de aki valami konkrét dolog miatt ment föl és megtudott rola sok mindent de még aki csak ugy felment az is tudott meg egyett s mást :D de azt hittem jobb lesz

gabor 892
én is voltam ma, nem volt nagy szám szerintem...

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
:DDDDDDDDDdddddddd

pickány
annak a technikának egy bökkenö van amit én a képen látok hogy a simito egybõl a fogasra van kötve és ezzel az a baj hogy a simito ha meg telik földel akkor meg emeli a fogasokat és igy nem sok értelme van a fogasnak akkor csak elég lenne a simito szerintem :D

pickány
Jaa és a cowboy os csajok hááát azoook aztáááán uuuuuuhhhhhhh <#szeret>

pickány
én is voltam ma A+M on de mivel mindenki csinált képet én nem :D de voltak azért érdekességekés begyûjtöttem 4 nyakbaakasztos kulcs tartót meg 1 sapit :D:D:D

<#szeret><#eljen>

Üdv mindenki :D Én is voltam Agro+Mash, képek holnap, mert fater lanyulta a telómat.

EZT nevezem marketingnek :D

SHADOWEYES7
Azért valljuk be van ennél kicsit komolyabb technika is..

mit akartok jo talalmany ez a simitofogas 1 menettel szepen elmunkalja a talajt
gabor 892
egyenesen rossz:)q

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
micsoda technika :)

SHADOWEYES7
ezt most nem tudom mire vélni

Van.:D

van benne agromash ?:D

Azon személy, aki a
NOD32 és a KAV fejét is ílyen poénosan, itt átveri; -hááát ...

"Meghajlunk a számítástechnikai tudásod elõtt: Te ÖCsI !!!"
-'13:44' óta, Nonstop röhögünk "rajtam" ! - 3mérnök, és 2 zenész.

Az "sg.hu/" biológiai fórumán, ma tettem közzé az alábbi soraim:

''
Biztos vagyok benne, hogy néhány Importõri-emberünk
"hajába, kisbaltával" tettünk volna választékot jónéhányan,
ha Echte-magyar szavunkkal is illetjük azt a:
LÉPFENE(más néven anthrax)-os paprikát!

-sõt, még a "4macs" is; 'Vasvellás-masnit' is kapott volna karácsonyra!
''
Nem gondoltam még akkor, hogy most, ez, az Interneten is,
Ekkor "sikerel" fog bírni.

Amúgy szerencsétlenkedtem egy 15percet hogy kitaláljam , hogy merre lehet kiemnni , mert sehol nem volt kiírva.
Újságot,prospektust meg hoztam vagy 5 kilót :D

1perc alatt bentvoltam :D bár nagyon korán ott voltam már