24942
  • El Ray
    a kamionjaik járják az egész országot, van vagy 30-40 db fullextrás EU-szabványos kamionjuk és asszem nem idősebbek azok sem 2-4 évnél. Még GPS navigációs követés és üzemenyagfogyasztás mérés is van bennük, nehogy bármiféle lopás történjen! :P Pontosan le tudják kérni műholon keresztül merre jár a kamion, mennyi az átlagfogyasztása, mekkora a raksúly, mennnyi időt pihent a sofőr, megtörtént-e a szállítás, van-e valamiféle alkatrészprobléma, stb...
    Amíg voltak bikáink, mi is jó kapcsolatot ápoltunk a Jossékkal :P Nagyfater nagyon jóban volt a tulajdonossal még anno...
  • pista89
    Videó.
  • Scamp
    A Hunland sok helyen ott van :) Én pl a kamionjaival találkoztam. Vittek tőlünk marhákat egy évvel ezelőtt :)
  • saslaca
    Jó lett!
  • boyocska
    Jó lett a videó
  • pista89
    Videó.
  • boyocska
    Hát jah :D De nem lehet tudni én úgy vagyok vele hogy hátha :D
  • pista89
    Hát ha így haladunk , lófaszse lesz :D
  • boyocska
    Amúgy én se hiszem hogy meg lesz nekik de hát jó lenne, de nem lehet tudni mi lesz 3-4 év múlva.
  • pista89
    A Trisix proto gép : thxbye.
  • pista89
  • JD4650
    Nem hinném hogy kiadnák a fendt trisixet
  • boyocska
    A HUNLAND tudom hogy ott van a központja Bugyin de van telephelyük Takácsiba is Pápa mellet. Nem hazudok mert amikor én voltam velük akkor 2 Fendt -en rajt volt a HUNLAND felirat meg egy kamionjuk is volt ott, kint a földön nyomta neki xD És akkor volt egy vadi új Claas Jaguar 980-as, és én beszélgettem is velük és mondták hogy a Silót Takácsiba viszik. De azt jó hallani hogy ennyi gépet vesznek :D Nekem azt is mondták hogy 3-4 év és vesznek egy Fendt Trix-et de ezt nem mondom 100%-ra :)
  • pista89
    John Deere 8200+JD1760

• El Ray
    Nemtom mit kerestek a Hunland gépei Pápa környékén, de én úgy tudtam a Hunlandnak csak Pest megye területén vannak telepei,földjei, gépei. A szarvasmarhaágazatuk központi telepe Bugyi-Ürbőpusztán található, 2 kmre a Babádi sertéstelep mellett.
    Nem mellesleg 2 éve újítottak be néhány új géppel. Pontosan nemtom miket vetek, de 1 hónapja szórtak 2 vadiúj 20tonnás Joskin trágyaszóróval trágyát 1ik ismerősünknek. Vettek 2 új nagy Claas nagykockabálázót(lecseréltéka régit amit 2000ben vásároltak :D) és még tudtommal beújjítottak 6 traktort is(Claas,Fendt)
  • JD4650
    A nagy WTS-ek vannak olyan jók mint az STS-ek
  • saslaca
    OK bocs nem azt akartam hogy ez jöjjön le nektek.De Ha már kombájnnál tartunk a Lexionokkal fel tudják venni a versenyt a JD STS-ek is. Mondjuk nem mindegyik Lexionnal mert pl.: 460-as lexi meg egy 9880i STS nem egy súlycsoportban vannak.

• Scamp
    Azért nem tudom hogy 1000 üzemóra alatt mit lehet rajta kínozni annyit hogy motort kelljen cserélni :D Tény kicsit még kiforratlan a technika.
  • zetor12145
    Pontosabban dolgozunk mert nem egyedül nyomom neki:P
  • zetor12145
    Én is ezt vallom még csak 2 éve dolgozok Claas kombival de már megszerettem őket.Azt meg hogy az Axion trakesz szerintem mindenki tudja aki komolyabban foglalkozik a témával.
  • belapeter
    Eggyetértek :P
  • JD4650
    Na áljatok meg. Az axion nem kombájn hanem traktor:D
    És a claas kombájnok a legjobbak, ez nem vonatkozik a traktorokra:D
  • belapeter
    Szevasztok.
    Énis fogom követni a témát.
    Ha kitanulok akkor a falubeli mezőgépeknél fogok dolgozni,és szeretném jobban megismerni őket. :D
  • boyocska
    Szerintem is jobb a Claas, nem mondom hogy a New Holland rossz de azért a Claas jobb. Ez a véleményem.
  • zetor12145
    Ne csodálkozz...Szerintem a Claas mindig is jobb volt mint a New Holland.Én tőlük csak a New Holland DT-Turbo 180-90-es szeretem.Ez az én véleményem...
  • saslaca
    Hát azért a claasnak elég komoly technikája van. Tavaly nyáron volt szerencsém aratni egy 560-as lexionnal meg egy New Holland CX-el és mitmondjak... a lexi 100-szor jobb mint az NH CX. Ez az én szerény véleményem
  • boyocska
    Pontosan eltaláltad hát ennél a HUNLAND Kft.-nél amiről én tudok és láttam az 3 Fendt 936, Class Jaguar 980, meg nem tom milyen 2 New Holland 2 John Deere, 2 Fendt 930, meg amiket fel tettem képeket , 2 Fendt 818 ezekről tudok gondolom még van nekik de nem tom még nem láttam a teljes arzenált
  • JD4650
    a claas se jó még, dolgozni kell rajta. Bár axion az itt nincs csak ares, de azt is kínozzák, nem csoda hogy tönkre megy
  • saslaca
    Én azt hittem hogy jó gép. Persze azt eddig is tudtam hogy a 850-es claas axiont nem érheti utol sem márkában sem rendszerben de azt hittem hogy jó.
  • pickány
    nem rossz :D:D
  • JD4650
    ez a régi fajta, ott szidják ahol csak tudják:)
  • saslaca
    Milyen jobbak? már az a 930/936-os fendt is elég jó. javíts ki ha nem ez a típus!
  • boyocska
    Ezek a gépek Pápa körzetébe vannak de vannak jobbak is :D Csak azokat elég nehéz meg találni mert nem jönnek felém :S amúgy ez a HUNLAND.Kft
    http://hunland.eu/index.php?lang=hu&sid=menu
  • Miky90
    Jól van na.Csak segíteni akartam.Akkor jó jó hibakeresgélést.:)
  • JD4650
    mondom kicseréltük a vezérlőtömböt:D:D gondolom akkor tudjuk hol van
  • Miky90
    Nem akarok hülyeséget mondani de nekünk is volt múltkor hasonló gond az egyik géppel.Az elosztónál nézzétek meg a gombaszelepet (ha jól emlékszek a nevére:D.Amiatt szokott ilyet csinálni.Ha ki van kopva az amiatt szokott ilyesmit csinálni.Átengedi az olajat a karok között.Mi is kivettük múltkor leszabályoztuk és most már jó.
    Azt gondolom tudjátok hol van ott a műszerfal bal oldalának leveszitek az oldalát és valahogy onnét lehet hozzáférni.
  • pickány
    nagyon frankó képek :D merre vannak ilyen gépek ?
  • saslaca
    szívesen
  • boyocska
    Sikerült köszi
  • boyocska