<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a 1025 az már nagyon lutri. Shadnek bejött, jól megy, de ismerek olyat is aki az ellenkezõjét mondja. Szal, vagy vagy. Azokban már van elektronika. A .3-asokban meg mégtöbb és ugye az oroszok egy dolgot nem nagyon tudnak csinálni: traktornak elektronikát. :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

pickány
nekem is teszik :D végülis ezzel a tárcsázást sporolod meg csak az a baj hogy kukorica alá szántani is kéne de ugy néz ki ez a gép mint egy grubber amira rátettek egy vetögépet de nagyon fura a vetörésze
mert mutogatja képen hogy szortan is vet meg szakaszosan is és egy fejböl 2 sor is nekem bonyolult igy elsöre de nem rossz

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

SHADOWEYES7
nekem ugyanez az évjárat van,csak én 5000 üzemórával vettem,klímával 2.5 milla volt
én meg vagyok vele elégedve

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pickány
a .3 asok nekem nem tetszenek nagyon ujjat akart fejleszteni az mtz és ez nem fekszik az oroszoknak

új direktvetõgép, tonutti quasar. szórt vetés,15cm,30cm, 45cm, 75cm, 90cm vetésre gabona és kukorica vetésre egyaránt. Nemtom, hogy jó ez a gép szójára és napraforgóra is...
quasar gépismertetõ
quasar bõvebben
mellesleg kérdeztem az árát: 14millió+áfa, de most bevezetõ áron 10% kedvezményt biztosítanak rá :) nekem tetszik. Kíváncsi volnék rá milyen munkát végez élõben. Kéne menni gyakorlati bemutatóra! Nektek hogy tetszik? Vélemény?
pickány
az 1 ft nem azé lett odairva hogy annyiért adja :D:D:D persze hogy ha arra gondoltál hogy valóós e ?? amugy válság miatt biztos olcsobban adja meg kell kérdezni biztos megéri :D

gabor 892
ára sincs kiirva, innentöl kezdve:)

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

ZTM
Hát nem nagyon értek hozzá de én a .3-asokra vadásznék...

mi a vélleményetek errõl? sztetek valós? megéri megvenni?

mtz1025
En tuti h beneveznek
Jo is lenne ha lenne a kornyekben szantoverseny,igy is szantobajnok vagyok,vagyis igy beceznek az osztalytarsaim, az iskolai fordulon 1 helyezett lettem.sajna meg csak itt merhettem ossze a tudasom a tavalyi nyertesel.
gabor 892
kell kapkodni, igaza van:D

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

WOW :D az aztán MTZ :D

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

ZTM
Na ez aztán ciki!!!!!

Más:
Ilyet elõsször látok életemben!!!!

pickány
ez má volt vagy csak láttam már :D:D:D de tanulságos még most is :D:D:D

saslaca
ÚÚ Szívás!<#csodalk><#csodalk><#kuss>

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jah hat igen ilyen van a szomszed faluban is egy gazdanak,egy 180-90 es megy egy 80-90 es, idaig meg van veluk olegedve.
saslaca
Csak az a poén hogy mielõtt elromlott volna a hátulja azelõtt csináltuk meg a motorját nem tudom ment-e 25 üzemórát.

saslaca
Azért nincs rajta elöl sárvédõ mert felénk ilyen agyagos feketés szar föld van amin termelünk és beragadna.

saslaca
Ja! Csináltam egy videót a kombiról. És az lenne a kérdésem hogy hova töltsem fel?

saslaca
Á nem így vettük csak tavaly tavasszal a szántásnál el kezdett morogni a váltó Kiderült hogy ledarálta a kúp és tányér kerekeket. És valahogy nem akarunk venni boltba mert az a 2 fogaskerék valami 460.000 Ft+áfa.

SHADOWEYES7
a 323-ast így vettétek?

ZTM
Nagyon szép állapotban van a 300-as még sárvédõt csapjatok az elsõ kerekekhez és úgy cool lesz a gép:D
A 323-as eléggé darabolt állapotban van:D

saslaca
Jelenleg így néz ki a 323-as:

De meg van minden része!
És így néz ki a 300-as de ezt az õsszel újítottuk fel:

saslaca
Fortschritt zt 300 vagy ha addig kész lesz akkor egy ZT 323. Majd csinálok azt is.

saslaca
Ahonnan hoztuk volt a fickónak egy MTZ 800-asa+ stoll homlokrakodó Azt az MTZ 800-ast az oroszok gyártották a németeknek. De nagyon jól nézett ki!<#wink><#wink><#wink>

pickány
és mivel fogjátok huzni ? video legyen :D:D:D

ZTM
Hát nem nagyon értek még a munkagépárakhoz de az állapotát és felszereltségét tekintve én azt mondom megérte!!!

ZTM
Köszi!

JÓÓÓÓÓÓ :D

pickány
jah bocs :D:D nem néz ki annyinak :D de az árát még megérte

saslaca
Ez egy 5.2-es kombi.

A fiat meg beépült teljesen a nyusziba, meg aztán a ford is vagy az már elõtte. Ez a nyuszi a Case-val ez még nekem új :)

pickány
jaja :D pont 98 ig voltak egyutt a new hoolland meg a fiat elöötte meg a fordal volt egyutt a new holland most meg már a nyuszival van a case is

A fiat az New Holland elõdje. :) vagyis egyesültek vmikor :)

pickány
hát ez igy igaz amiénk nyuszi is 98 as gyártásu és ebben is mechanikus minden kivéve amit most veszünk észre a 4 kerék hajtás kapcsolás meg difi és ha egy kis geci vezeték nem passzol akkor minden össze vissza müködik és nincs olyan jol elérhetö helyen. pedig direkt ugy néztuk a gépet hogy ne elektromos legyen mert mi azt nem tudjuk szerelni :S Az irány válto az legalább mechanikus :D:D

De viszont, minden mechanikus rajta így könyebben szerelhetõ és bivaly gép :) Ugyhogy még esélyes.

A nagy hiba egyébként hogy ilyen 180-ast csak keletre csináltak, fõleg magyar piacon értékesítették. Az eredeti változat 160 lovas turbó nélküli. Ezekre raktak egy turbót és ennyi, se a motoron, se a hejtásláncon nem változtattak, és ezért nem bírja már azt a plusz 20Le-t.

pickány
igen és azok is gyanusak akik árulják az ilyen gépet mert általában akkor válnak meg töle ha valami nem stimmel pl válto vagy motor amiket láttam ezekbol motorhibával árulták de amugy egy elég olcso gép legalábbis a többihez képest

pickány
amugy nem rossz kombinátor de a rögtöröi nekem nem jönnek be ez 3.6 vagy 4 méteres ? nagyon rendes koma lehet ha még küld javitos cuccot is ha kell :D:D

Van 97-es is és az se sokkal drágább. Igazából az a nagy baja hogy a hajtásláncot nem ehhez a motorhoz tervezték. Utánna néztünk kicsit, igazából a váltó a haldoklós.

pickány
a fiat tal arra vigyázz hogy drága hozzá minden igaz hogy nem egy ritka traktor de ezek a 180 90 esek régi tipusuak de amugy erõs gépezetek

Fiat
Kb ilyenekben gondolkodtunk :)

Ami még továbbra is versenyképesnek mondható elképzelés az a 180-as Fiatagri. Nagy teljesítmény és viszonylag elérhetõ áron egy végtelenségig egyszerû gép. Mögé vmi négyfejes kicsit nagyobb fogású eke és az õszire jó is, a következõ szetonra pedig egy nagyobbacska tárcsát mögé.

952-es :)

saslaca
De szerintem valami külföldrõl darabokban hozott cucc lehet mert a festés elég újszerû meg mindenhol nagyon fényesek a csavarok. a szétnyit munkahenger egy kicsit könnyezik de azt mondta a koma hogy küld postán javítókészletet.

saslaca
Persze Szabad! 320000 Forint volt de a fickó akitõl vettük elhozta. Kb. 150-kmrõl

hat jah eloszor a fold utana a gepek.ha elso even kis geppekel megmuveljuk, ha jo ev van akkor megeri hozni valami nagyobb gepet,nalunk most nem eri meg mer szar volt a termes,elverte a termest az orkan olyan szel volt h az ures potot kifujta az utra ep aratas volt kint voltunk a foldeken az utolso 2 ha at arattuk. az ereink 50szazaleka megsemmisult.es meg sok kar,a mostani felmeres szerint 50 millio szlovak korona.
ZTM
Jófélének tûnik!!!!!