Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
De igaz jó a hangja...de a zetor-ért is szeretem😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Reklámozni jössz ide csak?
pont csütörtötökön fogok menni,vagyis jönni arra ha persze kapok valamit 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Én mindíg a TV-ben szoktam megnézni <#idiota>#idiota>
Egyébként sajnos az a nem dolgozok munkahelyen, nem kell biztosítást fizetni, ez kicsit sandít. Rengeteg adót kell fizetni ha csak õstermelõ vagy akkor is.
Egyébként kíváncsi vagyok mennyire lesz kihasználva ez a támogatás amirõl mostanában beszélnek. Azon gondolkozunk lehet íratunk egy pályázatot.
, de ennek még rendesen utánna kell számolni 😄
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
a gazdasági válságból kb:2 múlva ha kilábalunk meg mondta Soros György is már mult év nyarán
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Szerdán meg kellnem folytatni a felelésem mert kicsöngettek😞,meg van egy fantasztikus Növ. termesztés ellenõrzõ a virágokból latin név,meg miegymások.Megõrülök 4.-év és a tanárok tiszta vadak,jobbnál jobbak.
De most õszinten minek a F-nek kell egy mezõgazdásznak az életben:filozófia,szociológia???
1 kis repi krumpliért nem mehetek be ha arra járok? 😊)
Hál istennek annyira nem vagyok ilyen téren kiszolgáltatva. Bármi is történik, ha nagyapám még bírni fogja még 5 évig, akkor minden megvan oldva. Nem kell abbahagynom a gazdálkodást, 7i 2 napot nyugodtan lent tudok tölteni a gazdaságomban, annyi idõ nekem elég lesz.
Ha minden ilyen ütemben fog kedvezõen alakulni, érdemes lesz tényleg befektetnem az elkövetkezendõ években. Jól fizetõ vevõk köre egyre csak növekszik. Így látom magam elõtt a jövõt. Tudok folyamatosan kalkulálni. Hamarosan már tényleg itt az ideje beszereznem 1 komolyabb zöldségkombájnt megy 1 erõsebb traktort!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
am jók a képek
Ja + a váltó felöli szimering is cserélve lett + kinyomócsapágyak is (ezért)
központosítónk😊
+ még jobban szétbontottuk a szártépõt mert már szarrá voltak a reteszek.Ma hegesztésen felhegesztettük a tengelyeket és rendeltek hozzá új lánckerekeket.Fasza kis gép lesz.
Sztem a 952es ki fogja szántani a 82est.Van köztük kb 20 LE különbség.De én azt hallottam hogy a .2sek jobban bírják mint a .3sok
eu búza 3200
javító 3600 +áfa
Apropó veszélyesanyag szállítói vizsgával ki hogy áll? 😄
Ahhoz hogy közösen gazdálkodj vkivel ahhoz óriási bizalom és,olyan ember kell, mert sokszor csak viták lennének és persze mindenki mutogatna a másikra.
Szántót mûvelni így havi négy napban nem lehet. Gyümölcsössel nincs tapasztalatom, de azt is mindig gondozni kell és állandóan figyelni rá. Gyümölcsöst bérbeadni nem tom mennyire lehet manapság. De ha veszel annyi szántót amennyit szeretnél majd mûvelni és azt bérbeadod mondjuk 5 évre akkor nyugodtan tudod csinálni az iskolát és utánna ott lesz a föld mikor már tudod majd csinálni.
Részemrõl ennyi 😊
Szerintem 😄😄😄
most jutott eszembe, hogy kértem árajánlatot A+M expon palántázóra meg káposztakombájnra 😄 teljesen kiment a fejembõl. Ma hívtak fel, mert nem tudták pontosan milyen fajtára(sima gyökerû vagy tápkockás) gépre kértem ajánlatot.
Szerintetk lehet kertészettel foglalkozni az egyetem mellett? Mit kéne most csinálnom? Foglalkozzak gabonákkal amíg befejezem az egyetemet. Telepítsek gyümölcsöst, ami kevés munkát igényel, és kb az egyetem végére fordul termõre. Keressek vm társat, akivel közösen gazdálkodunk? Adjam bérbe?
Segítsetek!!!