Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Ja! "Nem az a parasztság ha traktorral mész a diszkóba hanem az ha még az ekét is rajta hagyod"

Motoroj
Azzal már lehet menni a diszkóba is xD

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

vagy ezesetben mezõgazdasági vonatato😛

http://www.gitrzrt.hu/_JCB/JCB_gyorstraktor.html

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nem, az a lassú jármû

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

saslaca
De én azt nem értem hogy minek mennek ezek a trakik ilyen gyorsan? A traktor az azért traktor mert lassú.

nem igazán😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Motoroj
Hú basszus, az már repeszt 😊
Meg is tudnak állni, ha kell?

saslaca
Jézusom! Lassan a versenyautókat lecserélik traktorra.

jcb megy 85el

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pickány
itt a video amikor dupla potot huz mondjuk ez külföldi de nagyon tud menni

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

pickány
szerintem meg az MB track felénk járkál egy 70 körül szoktam látni nem tom a xerion mennyivel megy :S

JCB Fastrac

saslaca
Szerintem a Claas Xerion 3800 VC

Motoroj
Melyik a leggyorsabb traktor?

saslaca
folyoshomokba tuti😄

thomme
Sziasztok !
Valaki közületek nem tudna esetleg egy négyes váltvaforgatós ekét lehetõleg 2,5 milla alatt.Felszereltség nem számít !Lehetõleg Vogel Kuhn Kverneland legyen de ha van más akkor az is jó

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

SHADOWEYES7
kombinátor 3.60
a tárcsa 3.30

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

saslaca
Szépek! De ezek milyen szélesek?

SHADOWEYES7
én ettõl a cégtõl vettem kombinátort és tárcsát

a kombinátor az pont ilyen

a tárcsa meg ilyen

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

saslaca
Csak az a baj vele hogy aranyáron adják.

saslaca
Gyûrûshenger Egy ilyen:

Bocs ha nagy.

SHADOWEYES7
göröngyös földön semmit sem ér(kemény csapadék nélküli években) mert a fogak közt átmennek az ököl nagyságú rögek,szerintem ha már fogas akkor legalább 2-sor rögtörõ henger kéne utánna

nandorb
nem hanem hogy ne ugraljon mert nem kenyelmes szerintem meg veri szet a gorongyoket ha nagyon kemeny hogy a traktor ugraljon konnyebb hogy lenyomja inkabb a suly es szepen apritja

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

saslaca
Valóban nehezebb lesz de nem az a cél hogy kikössék a trakit.(gondolom én)

saslaca
Szögvas? Na azt se lehet könnyû vinni.

az utolso boronasor helyett tobbet erne elejere 2 sor simito
nálatok még ez is jó lenne😄

igy magába mint a képen, nemsok mindent ér

nandorb
lehet nehezzebb is ha rapakolsz sulyokat😄

pickány
ennél még nehezebbek mert nem csak sima lapos vas a váza a fogasnak hanem szögvasok 😄😄😄😄

saslaca
Értem.
Valami ilyesmi boronák:

pickány
boronás azaz nehéz fogasos 😄

saslaca
Ez a kombi amirõl beszélsz boronás vagy rugókapás?

pickány
csá mi meg ma csináljuk tovább a kombinátort azon belül meg a rögtöröket teljesen uj mûanyag perselyeket kapott egy saját "porvédõvel " erõsitett lesz a váza aztán festés ja és uj perselyhez uj csapok is járnak a szemem má ki van a heggesztéstõl 😄 aztán szikkadhat a föld és gooo kombinátorozni 😄

Ezen ne lepõdj meg, az egyetem meg a fõiskola már csak ilyen 😄

Nekünk a 82-es ujra lett csapágyazva a kuplungtól hátra felé kompletten 😄 A kúpkerékbõl kifolyólag...vagyis az volt az egyik ok...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
Ma voltam az egyetemen elokesziton es erre puff a kemia professzor nem jelent meg...ilyen szemtelenseget...

nandorb
Ma voltam az egytemen elokesziton es erre puff a kemia professzor nem jelent meg...ilyen szemtelenseget...

A héten nekiálltunk az egyik MBP pótkocsinak.Megy majd mûszakira és fel lesz újítva.Leszedtük a plató aljáróla lemezt és kiderült hogy el van görbülve a váza a felépítménynek.Meg meglepõdtünk milyen nevetséges merevítõk vannak benne.Azon kívül még a fékek meg lesznek csinálva, le lesz festve, újra lesz kötve a világítás.Meg majd ami közbe adódik😄😄

Ezt most nem értem miért lenne fehér füstje ha rossz a porlasztó vagy az adagoló?Vagy csak én nem hallottam ilyenrõl.Azt nem inkább a hangjáról lehet észrevenni?Az meg már régen rossz ha nincs olajnyomás mert akkor indítás után pár perccel besül a motor és akkor már úgyse veszed meg.😊

És igen annak nagyon csúnya hangja van amikor lelazul a kúpkerék vagy rosszul állítják be a hézagot a kúpkerék és a tányérkerék között.Tapasztaltam én is az õsszel nálunk is az egyik MTZnek ez a baja.Hát vmi szörnyû volt amikor 9.be elvettem a gázt.Most úgy néz ki el akarják adni de nem tudom ki venné meg.😄Fõleg úgy hogy már vmiért a 3.at meg a 6.at se veszi be.

saslaca
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

saslaca
Te még mindig ezen lovagolsz? Vagy csak ennek tudod a linkjét?

nandorb
BANN-t neked szepen meglett mondva hogy ne reklamozzal...

Jó helyen van...-.-
Kit érdekel, hogy frissült?
Ennyi erõvel én is belinkelhetném folyamatosan az oldalamat, mert raktam fel rá egy képet...-.-

Kösz, akkor alszok fél 8ig hisz akkor kezdõdik a soroló 😄

Amennyiben gépek meg hasonlókat vársz, javaslom aludj! Fõleg vevõtalálkozók, és konferenciák, meg az Alföld tej bõvítésérõl van benne riport, meg a végén reklámba az ikr új szuperkorai kukorica hibridje.

saslaca
Ja! Úgy az érdekes ha leszeded és egy nagy hülyeség!

nandorb
heh,ugy nem lesz erdekes ha vki. megmondja mirol van szo...