Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Meg is tudnak állni, ha kell?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Valaki közületek nem tudna esetleg egy négyes váltvaforgatós ekét lehetõleg 2,5 milla alatt.Felszereltség nem számít !Lehetõleg Vogel Kuhn Kverneland legyen de ha van más akkor az is jó
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
a tárcsa 3.30
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a kombinátor az pont ilyen
a tárcsa meg ilyen
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nekünk a 82-es ujra lett csapágyazva a kuplungtól hátra felé kompletten 😄 A kúpkerékbõl kifolyólag...vagyis az volt az egyik ok...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
És igen annak nagyon csúnya hangja van amikor lelazul a kúpkerék vagy rosszul állítják be a hézagot a kúpkerék és a tányérkerék között.Tapasztaltam én is az õsszel nálunk is az egyik MTZnek ez a baja.Hát vmi szörnyû volt amikor 9.be elvettem a gázt.Most úgy néz ki el akarják adni de nem tudom ki venné meg.😄Fõleg úgy hogy már vmiért a 3.at meg a 6.at se veszi be.
Kit érdekel, hogy frissült?
Ennyi erõvel én is belinkelhetném folyamatosan az oldalamat, mert raktam fel rá egy képet...-.-