Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
ja és köszi a gyors választ
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Mtz 80-ba a akkumulátor rosszlet és szeretnénk kicserélni, csak nemtudjuk, hogy az mindegy-e hány amperórást teszünk belle.
MOst ami volt benne az 12V 154Ah(régi)
most amit néztem belle az 12V és 155Ah, csak nemtudom hogy az jó-e belle?
Remélem értitek, hogy mit akarok megtudni.
Egyébként úgy van, ahogy írtad.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A kartergáz a forgattyúházban keletkezõ, elsõsorban olajpárát tartalmazó anyag. 😊
9-ikben akkor zúg ha rosszul van hézagolva a váltó kúpkereke a difimûvel, vagyis lehet ez is az oka vagy pedig a differenciálmû kezdi beadni a kulcsot, bár annak inkább kisebb fajta recsegés vagy csörgés szokott lenni a jele.Csörögni szokott még az elsõ hajtás, az többnyire kardánkereszt kopása miatt, de olcsón cserélhetõ.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Különben marha nagy felismerés, hogy a '28-ashoz hasonlítja a mostanit, mindegy.
Itt legyen szó inkább a mezõgazdaságról.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
mitõl szokott zúgni a hátulja 9.-ben?
írjátok már nekem le részletesen az észrevehetõ hibákat, és azok minek a jelei! hálám üldözzön titeket elõre is! 😊
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nagyjából ennyi aztán majd kiadja magát menet közben 😊
gumi fontos szempont azt tudom, meg az üzemóra is. Ezeken felül?
Nekik 1 50esük van, de abban is meghallt a váltó meg a kuplungtárcsa. Javítani meg már nem akarják, inkább megveszik a mienket, ha eladjuk 😄 Nagyon sokra értékelik azt a gépet.Nekik jó lesz az 5ha-ra...
"Mellesleg Soros György mondta(vílághíres magyar közgazdász és társadalomkutató), hogy a jelenlegi világválság semmiben sem különbözik az 1928-astól 😄 Végigjárjuk ugyanazt az utat, csak még senkinek nem tûntek fel ezek az elõjelek... 😄 "
Ez éppenséggel azért lol mert kb minden világhíres közgazdászkutató mást mond!
Most még nem tartunk 1928as szinten mikor a túltermelésben éhen halt egy fél ország mert inkább kiöntötték a terményt minthogy ingyé odaadták, de nem hiszem hogy ez a válság e felé tendálna, de ki tudja az is lehet hogy én tévedek 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

amúgy a politizálásért irgum-burgum lesz ám...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A sok munkanélküli embernek, ha minimál bére is lenne, de legalább munkát kapna és tanulási lehetõséget a hadseregen keresztül. A fegyvergyárak újra indulnának és ott is rengeteg munkalehetõség lenne. Fellendülne az élelmiszer kereslet is, mivel a frontokon a katonáknak több élelmiszerre van szükségük.
És még sorolhatnám tovább...
Mellesleg Soros György mondta(vílághíres magyar közgazdász és társadalomkutató), hogy a jelenlegi világválság semmiben sem különbözik az 1928-astól 😄 Végigjárjuk ugyanazt az utat, csak még senkinek nem tûntek fel ezek az elõjelek... 😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
jó sok hülyeséget sikerült most összehordanod
ilyen gerjesztett világválság miatt nem lesz atomháború, megnyugodhatsz
attól még hogy Magyarország szarik az agrárpolitikára nem kell általánosítani, ha megnézed pont az eut alapító tagországokban a legjobban támogatott a mezõgazdaság és persze ott is a legerõsebb, elég keményen kivan nyalva a gazdák segge, úgyhogy nem tudom hogy honnan szedted azt a sok baromságot hogy az állam utoljára érdeklõdik hogy meg van e a jószág meg hasonlók, sajnos Mo-n ez így van, de nyugaton jóval jobb a helyzet
Vegyuk pl. a Compaq,dell szamitogep gyarakat bevannnak csukva a TDK tudjuk mi az szinten.allitolag nem ment nekik😞
ezekben a gyarakban csak siman 2.5millio ember dolgozott az iparokban az kb. 7.5millioval tobb lett a munka nelkuliseg....hamar megfogjuk erni a vilagveget ha ez igy folytatodik az atomhaboru fog kitorni miegyebb.Hova megy a mezogazdasag ha nem bir az ember kolcsont venni fel hogy vegyen vmi. gepet???mit csinal gep nelkul a gazda?masnak fizzett kissebb haszon lesz kenytelen lesz eladni a termest az allamnak olcson es megint kezdheti elolrol epphogy van haszon.Hol az allam tamagatasa???
Akar meik orszagot nezzuk a mezogazdasag irant az allam erdeklodik legutoljara,hogy meg-e van a joszag stb. megkerdezi-e az a fo,hogy joizuen megeszi a kenyeret sonkaval,tojassal husvetkor pl.,vagy barmit kerdezi o azt hogy honnet???
Már csak pár kisebb ipar van,ez a külföld szétbasza éppen a világot mert a pénz a minden...
Látom a hülyék csináltak egy hütõházat beindult a bizniss rögtön gyerünk csinálunk még1-et már 4-et épitenek,és mit gondoltok hol?? a jó minõséges csernyozjom talajon.
Világgazdasági krizis??? mit is jelenthet maga a szó a paraszt is veszélyben van??
Hamarosan az lesz hogy kenyér helyett port fogunk zabálni mert az olcsóbb??
A vizet hogy fogják helyetesiteni???
Magyarországon az independece day mintájára kellene csinálni egy propaganda filmet, mert a külföldrõl behozott sinterhús tönkreteszi a nagyüzemi telepeket is nemcsak a kicsiket
mivel hogy felenk nem kezdtek el a termeszteset,es nem tanulunk ilyesmirol...
Kicsit érdekes de nekem tetszett 😊
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!