24942
-
JD4650 #21977 apai támogatás:D -
gibic #21976 Merész elhatározás. Honnan lesz rá elég pénzed? -
#21975 A pénzből mit veszel majd? -
#21974 Ez szép és szerinted mennyit kapsz ezekért? -
El Ray #21973 MTZ 80, VTZ 2048A(52Le, az a legújabb és a legmegbízhatóbb), 2db 700l/perces szivattú(2hengeresek 1db slavia motoros, 1db ursus motoros), midirot 63/200 öntöződob, RM 2,5m tárcsa, 3m-es kombinátor, 3 fejes lajta eke, 2 fejes magyar eke(kölcsön van adva), hermex 4 soros aprómagvetőgép, 6 soros SPC, Fortschritt E608 2 soros burgonyarázó, 3 töltőkapás homemade kultivátor burgonyába amire rá lehet tenni 1 répakiemelőt is,12-16m-es 600l-es függesztett permetező,70db öntözőcső, 12mes 600kgos 1tárcsás műtrágyaszóró, 1 db hommade 3,5 tonnás 1tengelyes pótkocsi oldalakkal gabonára, és egy 1tengelyes pótkocsi ládahordásra amire felmegy 150-200db M30as gebláda.
Desta targonca,béka,zöldségmosó,Mazda E2200-as 1,5tonnás kisteherautó...
Szinte alig tartok majd meg belőle vm... -
#21972 Milyen gépei vannak nagyapádnak? -
El Ray #21971 Érettségi szóbelikre való felkészülés mellett képtelenség dolgozni is! És én még hülye fejjel még bíztattam is, hogy csinálja bátran. Sajnos kénytelen vagyok most már én is beismerni, hogy erre neki már nincs szüksége. Sebaj, jövőre átveszek mindent és megkezdődik a fejlődések rohamos hulláma... -
El Ray #21970 Üdv mindenkinek!
Tegnap jöttem haza nagyapámtól, teljesen besokaltam. Elment szanatóriumba 3 7re és minden a nyakamba szakadt, végül hazajöttem. Nem érdekelnek nagyapám ügyesbajos dolgai. Teljesen agyára ment a betegség meg az öregség. Nem tud már tisztán látni semmit. Megy a saját fafeje után, leszarva mindenkinek a tanácsát, vélleményét! Ócsakavasakkal nem lehet dolgozni!
Ősszel eladok minden gépet, és veszek helyette valami megbízhatóbb, nagyobb és erősebb gépet néhány munkagéppel eggyütt.
Lehet nyugodta tanácsokat adni, szeretettel fogadom mindenkitől!
A nyaramat piackutatással fogom tölteni, annak érdekében hogy össze tudjak rakni apámnak 1 üzleti tervet, amivel végre sikerül meggyőznöm, hogy érdemes befektetni a mezőgazdaságba... -
#21969 hat nalunk majd feltepte a szel a foliasatrat sotetbe kellett kimenni tapogatozva hogy becsukjam...de esot hogy megnezzem most nem latszodik hogy esett volna... -
Dénes15 #21968 Sajnos felénkse volt semmi. :( -
Scamp #21967 5 csepp...pontosan megszámoltam, ennyi volt kint mikor kimentem. MIndenhol ilyen vihar olyan nagy eső, itt meg semmi. :( -
#21966 Mennyi volt, két csepp?
Mert itt akörül. -
#21965 nah végre mamár esett az eső!:D -
Norba MG #21964 nagyon roszkor esett rá az eső és kigazosodott -
#21963 hú de szép párosítás:D -
boyocska #21962 Üdvözlet, friss képek:
-
gibic #21961 UMM - 2009,05,24 -
JD4650 #21960 ja:D -
Norba MG #21959 Az "enyhén gazos" búzára gondolsz? -
JD4650 #21958 bióban nyomják vagy csak nem ismerik a permetezőt? -
Norba MG #21957 köszönöm -
#21956 jó az oldalad. -
Norba MG #21955 hali
köszönöm hogy van aki mellettem áll! Bár ez nem mondható "harcnak"! -
Norba MG #21954 -
Norba MG #21953 hali
köszönöm hogy van aki mellettem áll! Bár ez enm mondható "harcnak"! -
gibic #21952 -
laca9210 #21951 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni ,hogy esetleg valaki nem tud e egy eladó 2 hengeres dízelmotrot pest megye közelében mert sajnos eddig nem találtunk. Ok a barátom összeakar rakni egy kerti kistraktort és már csak a motor hiányzik. Kérlek ha esetleg tudsz állapotáról és áráról külgy egy privit. -
#21950 helo bocs hogy most irok de csak most jutottam géphez mert vizsgaidőszak is van ,ilyen tárcsa amilyen a képen van a lapok ilyenek rajta sajna ,a váza meg át volt alakitva V re
A traktor remélem birni fogja (new holland L85) majd ugyis rakok videot :D:D:D:D:D:D:D
egyébként át akarjuk alakitani 2 szál vastag zártszelvényt veszünk ami 6 méter és abbol egy erösebb főváz kijön simán és arra rakjuk V alakba a tárcsasorokat meg tudunk szerzni nagyobb targoca gumit mert most "zsukk" kerék van alattta
De most a kombányal kell foglalkozni :D:D:D !!!! -
#21949 Lisztharmat ellen mindenkeppen permetezd le oket... ajanlatos,ha meg teszel palantarol paprikat azt meg kalciummal permetezd...
Ajaj var a munka lekell nekem is permetezni mindent...
szombaton lepermeteztem vmi permetszerrel a fakkat meg burgonyat rovarirtoval...
szal a leveltetvek elpakoltak meg egy resze, ami nem kelt ki az epp vasarnap kelt ki szal jo kibasztak velem...most megyek ujbol lepermetezni mert a vegen nem lesz belole semmi se... -
#21948 van veteményesem
retek
borsó
zöldség
répa
bab
málnát ültettem
ribizlit
barackfát
almafát
-
#21947 SHADOWEYES7 ebben az evben a vetemenyes kert tele lesz vagy kihagyod??? -
#21946 ugyanazt írtuk egyszerre -
#21945 szia
marardjon nyugodtan a link hiszen még a bannerba is beszúrhatnám mivel a témánkhoz kapcsolódik
láttam sok videódat a youtube-on :) -
gibic #21944 Szerintem ennyi nem reklám simán belefér, ha mutat egy témához illő oldalt. És ezt normális közegben teszi meg. Anno te is belinkelted az oldalad. Az bosszantó ha ugyanazt 500x linkeli.....stb. Láttunk példát rá. -
Norba MG #21943 Hali bocsi ha valami nem tetszik. Oké, nincs reklám.. am nem is annak szántam nem az a 10 ember +-, csak kapcsolódik a témához úgyis ritkán írnak ujjabban -
#21942 Lesz vetemenyes kert... -
pista89 #21941 ERROR
The requested URL could not be retrieved
Am meg nincs reklám sg-n. -
Norba MG #21940 ezt elfelejtettem:
www.mgnorba32.gportal.hu
-
Norba MG #21939 Üdvözlök mindenkit
Norba vagyok a Mezőgép Galéria üzemeltetője!
Akinek van kedve szívesen veszem ha benéz az oldalra!
..pár kép ízelítőnek.. üdv mindenkinek
-
Norba MG #21938