24942
-
hwarang #21937 DT 75 traktor bocs [email protected] ra ez a jo lemaradt az előbb egy n kérlek
DT 75 -
hwarang #21936 DT 75 ÚTUTATÁSI KÉZIKÖNYV VAGY LEÍRÁS SZERETNÉK KÉRNI AKINEK VAN SCANNELVE VAGY BETUDJA FOTOZNI A LAPOKAT KÖNYVET SZERETNÉM MEGKÉRNI [email protected] ra küldje el vagy @hotmail.com msn en felvehet kérem fontos üdv
-
#21935 az mi? -
#21934 Készül a cseresznyés réteg,jó falusi módra!! -
#21933 tudja ezt El Ray is csak neme tudta megvalósítani a papája betegsége miatt -
#21932 hát ja és az eltárolja a nedvességet
vetésig lezárod utánna 1 kis kombinátor és mehet bele a mag:D -
#21931 mindenképpen ősszel próbálj ha lehetőséged van rá,a tél legalább széteszi a kemény szántást már ha van 1 kis csapadék vagy hó -
El Ray #21930 Tavaszi, de tisztában vagyok vele, hogy nem jó.Kiszárad jobban a talaj. de sajnos nem volt rá idő. Ősszel kapott nagyapám trombózist. Meg nem is tudtam ősszel szántani, vagy száraz volt vagy nagyon nedves. Ez van, de ha lesz rá módom, akkor ősszel fogok szántani... -
#21929 Hm... ez az dojaras nagyon nem kedvez...Reggel mikor felkeltem alig esett az eso bementem a varosba ott kancsobol ontottek,odaerek a suliba ami kb. ottvan a Duna mellett a port lehet sopreni haza mek delutan bemek a varosba hat olyan forrosag van hogy majd megdoglottem...Epp az éretségi bálra mentem venni ruhát... -
#21928 jó neked...nálunk 1 szemse esett:S -
#21927 dejo feletek egesz nap sulunk kint, aztan delutan ma elkezdett veszetul fujni a szel az arram szakadozott,de meg semmi sem volt az esobol,kezd ellegem lenni kell locsolni a kertet meg a foliat is meg hat a gyumolcsfakat is ha igy fog folytatodni az idojaras... -
#21926 elég az ha kárt okoz... -
JD4650 #21925 jég az csak ilyen kicsi volt. Nagy kárt nem tudott okozni, de majd holnap kiderül
most nézem hogy anyám kitépte a búzámat a virágoskertjéből
eső azért esett:D
-
#21924 még az udvaromban a porcsin is kiszáradt- :S -
#21923 Bizony! Ez a kis eső nem húzott ki minket a szarból!
Megírták ezt már régen:
"Nincs egy árva fűszál a tors közt kelőben
Nincs tenyérnyi zöld hely nagy határ mezőben"
-
#21922 aszály van keményen!4 -
#21921 csak jég ne legyen,eső volt olyan 6-10 mili között
jobb mint a semmi - -
#21920 am tavaszi vagy őszi szántás volt?
az őszibe kikelt nállunk is de a tavasziba szarul. -
#21919 nállunk több mint 1 hete nem esett semmi max cseperget meg villámlott de semmi nem lett belőlle:S -
El Ray #21918 meteorológiai állomás :) Jó kis szerkezet az, majd veszek én is egyet idővel. Lassan már eljön az ideje... :) Csak vegyem át véglegesen a gazdaságot jövőre.
Csinálok majd képeket, ha sikerül levinnem egy fényképezőt -
#21917 Nálunk is esett! KB reggel 6 köröl kezdte és nyomta egészen 10- fél 11-ig.Majd holnap megkérdek egy csávót hogy menyi esett mert neki van olyan szerkezete amivel ezt mérik de az udvaron egy helyen 15-20 centin állt a víz. -
JD4650 #21916 30 fok után most esik a jég... -
#21915 Itt volt legalábbis, Szécsényben reggel 1 30 perces zuhi, itthon Varsányban alig eset pedig reggel nagy volt a "szája" de csak körözött:(
Délután már olyan volt mintha nem is esett volna és már 1 hete ilyen meleg lenne:S -
#21914 Ide kéne már Hatvan és környékére valami felhőszakadás mert ha nem jön akkor idén hamar végzünk az aratással -
#21913 Hm... Nalunk tegnap ugy villamlot dorgott mintha olyan szep zivatar keszulodott eppen siettunk elrakni a paradicsom palantakat...Erre semmi sem volt folytatodnak a nagy melegek.... -
Scamp #21912 Jah koli nagy részén nincs áram...most lopjuk a netet...
Egyre csúnyább odakint, Fater szerint otthon nem esett csak csíkokban. -
#21911 Reggel is elég kemény volt. -
Scamp #21910 Kecskemét...hamarosan vihar lesz és csúnyán sok eső ígérkezik, sajnos otthonra nem így néz ki dolog...Remélhetőleg lesz Orosházán is valami. -
#21909 Hm... ha latnad mennyire butak a varosi gyerekek akik velem jarnak egyosztalyba.Nemtudjak megkulonboztetni a palantakat... -
#21908 nem kapott esőt ezért nem kelt ki 1 eső után ki kel biztos. -
El Ray #21907 Tegnap jöttem haza nagyfatertól, segítetem neki 1 kicsit felüdülésként az írásbelik befejezése véget. Vettünk 40000 szál zeller palántát 4Ft/db áron. Ma fogja palántázni.
Elég szépek a búzáink, derékig érnek, a kalászok araszni nagyságúak, igaz nagyon kéne az eső, hogy legyen bennük szem is. Az Ócsai malomban 46000ft+áfa árat mondtak nekünk. Sztem elsz az még több is.
A kukoricáink nagyon szarul keltek. ahol kikelt ott most 4-6 levesel állapotban vannak, ahol rosszul kelt az valszeg ki lesz tárcsázva.
-
hencike7745 #21906 koszz a V tarcsara gondoltam,csak nem jutott az eszembe -
JD4650 #21905 akkor az power shit:D -
Scamp #21904 MTZ is próbálkozik power shiftes dolgokkal, de az nem megy neki... -
#21903 Ha nem is az akkor legalább Claas számítógépes rendszer. -
pista89 #21902 hogyne, már rögtön gps -
#21901 Hát ettől a kinézettől power-shiftes váltót várnék:D -
Scamp #21900 Szerintem MTZ :) -
#21899 Hát, nem ültem még Pronarban, és élőbe se láttam...
Kíváncsi lennék a váltójára:D -
Scamp #21898 Nah még az egy szép hely az az LS topic...:D
Az eddigi Pronar MTZ-k se teccettek de ez az új ez kifejezetten csúnyára sikeredett :D