24945
  • Scamp
    Eső terén most csend van egy kicsit, de az elmúlt napokban ami esett az nagyon jól jött :)
  • Scamp
    Igen, szándékozunk venni majd egyet, mert az alsó rostánk az fix.
  • DJKonya
    Nálunk még most is szakad(Borsod)
  • robi11
    hali
    kinél esik még az eső de nagyon?:P
  • saslaca
    Most jöttem haza a kaszálásból! Szakadt az eső de azért befejeztem! Most mindenem sajog :(
  • pickány
    hát ez az esö nem éppen a legjobbkor jött már szinte minden félig beért , végülis a lucernának meg a kukoricának kedvez de nekük nem mert a kombány darabokban és az eső miatt nem tudunk haladni, ma kipakoltuk a rázóládákat a kombánybol mert mind a két tengelyén csapágyakat kell csrélni plusz a rázoládacsapágyát is ugy hogy volt pénz nincs pénz de utána jo lesz egy darabig
  • SHADOWEYES7
    billenő rostára gondolsz?
  • El Ray
    Itt Budapesten kitatróan esik már 2 napja! Tegnap elmentünk bográcsozni a Telki arborétumba anyámmal. 2 körül elkezdett szakadni az eső és rphamosan hűlni az idő. Tiszta tavasz van... Este újra rázendített 2órára. Ma meg 11 óra óta folyamatosan szakad, mintha dézsából öntenék! Remélem nagyfaternál is esik Dabason, mert van 3ha burgonyám amit nem tudunk még mindig locsolni, és oda nagyon kéne már az eső...
  • eugabesz
    Nem is kötekedni akartam..amúgy meg megbogyájtva még az is amit el sem követtél,az éjszaka hozzáfogott és kitartóan csepereg...
  • DJKonya
    Végre itt is esik már az eső egy ideje.

A fűnyíró traktorral meg olyan jól kezdődött a szezon hogy a második fűnyírásnál benzin összefolyt az olajjal és már 25ezer forintnál járunk a szerelésben xD és még mindig van mit csinálni...
  • Scamp
    Ott jött látott győzött az idő...Jött, esett 6-7 mili utána tovább állt. Remélem nem csak a faluban meg a városban csinálta a fesztivált, mert sajnos jellemző...holnap kiderül. Kombájn szerviz kezdődik a héten. Leszedjük a ferdét, átépítjük gabonára, megszüntetjük az olaj folyást, új motorolaj, akksi feltölt és pöccröff :D remélhetőleg...Apropó, nincs valakinek E514-be állítható rostája?
  • nandorb
    Hm... a kurwa anyat az idonek mar kezdek fazni a hidegtol... tegnap szakoban az eretsegi bal elott majd megfagytam ma reggel a varosban jeg szakadt tobbszor is eso kb. 20x esett nagyon szepen ontotte de gondolom ennyi eso utan lesz rengeteget permetezni sok betegseg fog megjelenni meg a leveltetu...kedvez a korokozoknak az idojaras...egesz heten esett az eso...szerencse a suli kesz meg csak a vizsgak vannak,magyarbol es novenytermesztesbol...ja meghat megkell vedeni az eretsegi munkat...
  • gibic
    Nem állt szándékomban, elhiheted. Az időjárást nem én irányítom, ahogy az éghajlatot sem.
  • eugabesz
    Legalább ne fájdítanád a szívünket...É-K-en semmi...
  • gibic
    Reggeltől délután kettőig szépen csendesen esett.:)
  • pickány
    ma is esett 10 percet meg tegnap is azt kész semmit nem ér ez az essőő!!!
    de ma kipakoltuk a kombány belsejét rostát bordás lemezt mindent ugy hogy csináltunk magunknak munkát. holnap folytatás
  • MTZ fan
    heló minndenki
    eladó a kövvekező gépek:
    krumpli kiszedő (bagodi féle)
    szivattyú (2 hengeres mindennel együtt)
    csöpögtető rendszer
  • Norba MG
    üdv mindenkinek
    Akit érdekel itt egy új videóm! Nem reklám! Nem kötelező! Csak mutatóba...
    http://www.youtube.com/watch?v=dZklzFa-rCs
  • gibic
    UMM - 2009.05.31
  • eugabesz
    Köszi a segítséget.
    Nem közvetlenül nekik.De tudtommal a hűtőház akinek szállítjuk,feldolgozás után nekik értékesíti.
  • El Ray
    palántázó
  • El Ray
    csak úgy kíváncsiságból, véletlenül a brokkolit meg a sütőtököt nem a Hipp bébiételgyárnak adod el?
  • El Ray
    palántázó gyártás erre kérdezz rá, hátha tudnak neked segíteni... :)
  • El Ray
    Mit értesz nem drágán? mennyit költenél rá? hány soros legyen? mire kell?
    Itt biztosan találsz valamit magadnak, még 1 hónapja látam 1-2 komolyabbat is :) www.agroinform.hu vagy www.expressz.hu esetleg még a www.agrosat.hu
  • nandorb
    nem érek el vele semmit ujra kinől...
  • SHADOWEYES7
  • Scamp
    Most értem haza és gyönyörű vizes föld fogadott...állítólag egész nap esett az eső :):):)
  • Dénes15
    Szerintem öndsd le fáratolajal.
  • nandorb
    Kell egy jó tanács hogy mivel irtsam ki a bodza fát???
    Ma levágtam valamenyire és leöntöttem csak ugy a szárát meg a levelét de nem oldottam fel vizben mit gondoltok lesz belőle vmi.?
  • eugabesz
    Nálunk olyan szárazság van,hogy a fák szaladnak a kutyák után.
  • eugabesz
    Kellene nekem egy nem drága palántázó gép...valami 5let??
  • robi11
    esik már megint az eső:P
  • nandorb
    na felenk mar kb. 2napja esik szepen az eso szal allandoan ho erosen hol gyengen...
  • El Ray
    Mi ez? Vetésfehérítő bogár petéi?
  • gibic
    Mindenki figyelmébe:
    Fiatal gazda pályázat
    Géptámogatás
    EMVA II pályázat
    SAPARD-AVOP pályázóknak
  • gibic

• Micsu
    www.fvm.hu
  • pickány
    valaki tud nekem olyan oldalt mutatni ahol le vannak irva a feltételek hogy ki pályázhat ilyenre ??
  • gibic
    Ez igaz 3,5 év az egyetem, de én már 1 évet elvégeztem, plusz a fél éves gyakorlat, utána próbálkozni.
  • pista89