Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem emel szolj
mert nekünk ezt eljátszotta és nem is kellett uj szivattyu

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egyébként meg kellemes húsvétot nektek 😊
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
ejnye má !
<#ejnye1>#ejnye1><#vigyor3>#vigyor3>
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
és ezért elnézést a többi fórumozótól, de úgyérzem, rendet kell tennem végülis valamilyen szinten én lettem itt lehülyézve meg le városi szarozva, meg mostmár le 'magyarozva' szóval sajna vagy te hagyod abba, vagy fórumzárásba felveheted ezt a topicot. mivel szerinted úgyis én vagyok a szamarabb neked kell engedni! 😛
a timbuktut értsd úgy, hogy akárhol is csinálsz akármit. semmi köze nincs ahoz a dologhoz amit írtam ahogy te értetted. ezt hívják félreértésnek nálunk és ez a többi hsz-omra is vonatkozik.
ha nem volt elég a többszöri bocsánatkérés annak ellenére, hogy egyik hozzászólásommal sem bántottalak és te továbbra is sértegetsz akkor csak a fórumozókkal és magaddal tolsz ki meg egy moderátorral akinek megint közbe kell avatkoznia az óvodások vitájába és ki kell osztani valakinek egy piroslapot.
inkább tedd el a csatabárdot és ne is foglalkozz velem hidd el jobban jársz.
És ha mind nem lenne elég, az igazságszolgáltatás itt Shadow asztala. Úgy hogy gyerekek álljatok a sarokba...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
mindenesetre én nem tartalak alantasabbnak magamnál és ha te engem tartassz el kajával akkor én meg pénzzel ez ilyen egyszerû. ebben az országban elég jellemzõ az a felfogás, hogy mindegy, hogy milyen okból csak utálkozzunk. ez magyar mentalitás, hogy szeparálódjunk valamilyen csoportba és utáljuk azokat akik szerintünk más csoportba tartoznak. pedig mindannyian ugyanazt a szart nyeljük nap mint nap akár fradista akár újpesti szurkoló akár fideszes akár mszp-s akár városi akár falusi...
na jó nem offolom szét a topicotokat elnézést mégegyszer a közjátékért és a hülye humoromért 😊
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
mea culpa!
😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ezen a képen még a klíma belsõ egysége kívül volt (szériahiba ennél a típusnál) de azt azóta már megcsinálták garba 😊
a család kedvence volt, de én is most kezdtem elvetni az ötletet, hogy õstermelõ legyek ezért és persze a szokásos családi okokból sürgõsen eladó.
<#eplus2>#eplus2>
ugyanitt esõtánc rendelhetõ akciósan 3milla/cm hektáronként elõvételben, garanciát nem vállalok.
további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! 😊
<#idiota>#idiota>
de 150-bõl kijött
látom nektek is volt egy-két alkalmi vétel!!
hát mi is tavaly vettünk egy spc 6-ost 100 ezeré
!!!!!!!!!
egy rába 15-öt meg 300 ezeré
!!
huhh végre kész a málnás
kihordtam a vezzsõt tz4k-val
jövöhéten énis meek kombinátorozni és utána spcvel tököt ültetni
Hol vagytok emberek?😊Ma még nem is írt senki.Talán mindenki kint dolgozik a határba?Én élvezem itthon a jól megérdemelt tavaszi szünetet.Ami nem mellékesen jó rövid is.:S😞Kedden mehetek is vissza mert szerdán már suli.
Lassan elkészül a pótkocsi és mehet mûszakira.Már csak az oldalakat kéne lefesteni meg felrakni a világítást.Nekiálltunk összerakni a szártépõ hajtását is.Ma voltunk leellenõrizni a permetezõt is.Jövõ héten vszínû elkezdik azt is + jövõ héten idáig úgy van hogy megyünk mûtrágyát szórni.Meg neki akarnak állni a szotyi vetésnek is.
Hát röviden ennyi.😊Munka az lesz bõven.(végre)