Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia jd!!
ha nem emel szolj
mert nekünk ezt eljátszotta és nem is kellett uj szivattyu

saslaca
Elég brutális a permetezõ. nandorb neked meg azt kívánom hogy legyen szép idõ reátok.

eljött az ideje a hidraulika javításnak😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

nandorb
ne kerjed mert en hetfon megyek satorozni a haverrokkal a hegyekbe es nem szeretnek ott azni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

saslaca
Kellemes húsvétot mindenkinek! De így ünnep alkalmából jöhetne egy kis locsolás odafentrõl.

Kellemes nyulat és boldog karácsonyfát mindenkinek 😄

Egyébként meg kellemes húsvétot nektek 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
viszont...

SHADOWEYES7
Kellemes húsvétot mindenkinek 😊<#wave>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ne vitázzatok...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabor 892
te vagy a topic ügyeletes balfasza erröl ennyit! amit ACKRO irt nincs semmi bánto szerintem, és a többiek is igy vannak. szerintem gondolkozz el, kinek hiszed itt magad aztán kussolj be

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

nandorb
Jolvan hagyjuk itt az unnep mi meg veszekszunk egy forumon..ami lenyegtelen dolog...es nincs koze a vilaghoz....

komoly vetögep ha jol tom török gyartmany,ien van az egyik ismerösnek is, ö is talan magyarbol vette mivel mi Szlovakiaban lakunk
pickány
inkább locsoló verseken gondolkodnátok
ejnye má !
<#ejnye1><#vigyor3>

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

saslaca
És itt rosszabbul is járhatnak mert SHADOW moderátor is és könnyû szívvel osztogathat bannt. <#nemtudom><#nemtudom>

Ackro
kettõnk közül nem én leszek az, aki felhagy a válaszolgatással azért ezt had tegyem hozzá. 😊
és ezért elnézést a többi fórumozótól, de úgyérzem, rendet kell tennem végülis valamilyen szinten én lettem itt lehülyézve meg le városi szarozva, meg mostmár le 'magyarozva' szóval sajna vagy te hagyod abba, vagy fórumzárásba felveheted ezt a topicot. mivel szerinted úgyis én vagyok a szamarabb neked kell engedni! 😛
a timbuktut értsd úgy, hogy akárhol is csinálsz akármit. semmi köze nincs ahoz a dologhoz amit írtam ahogy te értetted. ezt hívják félreértésnek nálunk és ez a többi hsz-omra is vonatkozik.
ha nem volt elég a többszöri bocsánatkérés annak ellenére, hogy egyik hozzászólásommal sem bántottalak és te továbbra is sértegetsz akkor csak a fórumozókkal és magaddal tolsz ki meg egy moderátorral akinek megint közbe kell avatkoznia az óvodások vitájába és ki kell osztani valakinek egy piroslapot.
inkább tedd el a csatabárdot és ne is foglalkozz velem hidd el jobban jársz.

Most már jó lenne abba hagyni. De mán jelleggel. Egyrészt ha Ackro mondott is valami sértõt akkor sztem már mindannyian megszoktuk hogy ebben a topicban elõferdül az ilyen. Másrészt ahogy elnézem Ackronak is van némi köze a topic témájához, de ebben lehet tévedek. Harmadrészt nandorb, túl hamar felkapod a vizet az ilyeneken és elkezded tele gányolni a topicot. Ackro valamelyest elnézést is kért.

És ha mind nem lenne elég, az igazságszolgáltatás itt Shadow asztala. Úgy hogy gyerekek álljatok a sarokba...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
mien teve vazze...jobb a megelhetoseg szerbiaban mint magyarorszagon es te mondasz vmit.? ugyanmar rosszabb a politikatok mint nalunk...az nem jelent semmit sem hogy nem vagyunk eu-ban nato-ban...

Ackro
attól még, hogy timbuktuban hajtod a tevéket magyar vagy, de azért örülj neki, hogy nem itt élsz, ahogy én is örülök neki! 😊

nandorb
hat akkor elegge hulye lehetsz mert en nem vagyok raszista,nacionalista...es nem MO-n elek mint te...

Ackro
ok akkor bocs hogy belegázoltam a lelkedbe!
mindenesetre én nem tartalak alantasabbnak magamnál és ha te engem tartassz el kajával akkor én meg pénzzel ez ilyen egyszerû. ebben az országban elég jellemzõ az a felfogás, hogy mindegy, hogy milyen okból csak utálkozzunk. ez magyar mentalitás, hogy szeparálódjunk valamilyen csoportba és utáljuk azokat akik szerintünk más csoportba tartoznak. pedig mindannyian ugyanazt a szart nyeljük nap mint nap akár fradista akár újpesti szurkoló akár fideszes akár mszp-s akár városi akár falusi...
na jó nem offolom szét a topicotokat elnézést mégegyszer a közjátékért és a hülye humoromért 😊

nandorb
olvasd el de figyelmesen a szoveget hogy mit irt le,es majd meglatod...

gabor 892
szerintem ebbe semmi bánto nincs, nemtom mit rinyáltok

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

nandorb
az ilyen felepessel azt teszed...

Ackro
ne okádj, én sem bántottalak!

nandorb
a hulyesegedet az ovodaba is bevettek?

"további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! 😊" <#vigyor2><#idiota>

nandorb
az a baj hogy most o jot rohog mert baszogattja azokat az embereket akik a varosi szarokat eltartja...remelem kilesz bannolva a hulye viccje miatt...

Nem tom a képen lévõ gépnek mi köze a kombájnhoz...😄

Mûtrágya kint, most fater ment kombinátorozni, holnap reggel ha minden igaz folytatom amit ma elkezd, akkor lesznek képek is. Holnap érkezik a gyomírtó is.

Ackro
neem ez ilyen hülye városi humor amit vidékiek nem értenek... <#vigyor5>
mea culpa!
😄

saslaca
Részeg vagy?

lippet
Mi egy hét múlva tervezzük a kukorica vetést! Nálunk most trágyát hordanak a teherautók, de ez még elmenne, ha nem a tegnapi, tegnapelõtti termést vinnék, ami szinte még lötyög a platón! Ilyen bûzben nem tudom ki merjek-e menni füvet nyírni=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ackro

Ackro

ezen a képen még a klíma belsõ egysége kívül volt (szériahiba ennél a típusnál) de azt azóta már megcsinálták garba 😊

nandorb
kepet...

Ackro
eladó egy metál kék john deer kombájn háromajtós (a motorháztetõvel együtt), 15000cm3 v24 biturbo, fáradtolaj/bélgáz/lótrágya/cefre üzemû keveset futott, a.b.s. ,e.s.p. ,g.á.z., f.é.k.,vezetõ oldali, utasoldali légzsák, digit klíma, tempomat, könnyûfémfelni plussz egy ajándék téligumi szett caterpillar acél felniken szögesdrótbeágyazású jégcsákány-tüskés badweather gumikkal. tárcsafékek elõl hátul, légterelõ spoilerek és sok optikai tunning, blueray/divx/dvd/mp3 hifi 5000W-os mélynyomó és 7.1-es hangrendszer. kevest fogyaszt, bevásárlóautónak kiváló! ország és bicikliúton három-négy autót és 10-12 biciklistát eszik. elsõ tulajdonostól, garázsban tartott, nemdohányzó, szervízkönyv, nõ tulajdonostól irányár 45m ft.

a család kedvence volt, de én is most kezdtem elvetni az ötletet, hogy õstermelõ legyek ezért és persze a szokásos családi okokból sürgõsen eladó.
<#eplus2>
ugyanitt esõtánc rendelhetõ akciósan 3milla/cm hektáronként elõvételben, garanciát nem vállalok.
további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! 😊
<#idiota>

saslaca
Nemsokára húsvét! Hátha az isteneknek is locsolkodni támad kedvük.

Mi is elkezdtük a vetést. 😄

Sziasztok régóta olvasgatom a fórumot gondoltam írok,látom páran még nem is vetettek,itt mi felénk a napraforgót szinte mindenki elvetette és a kukoricát is elég sokan,legtöbben vegyszereznek,gyûrûshengereznek
mi is ma fogasoltunk, jövö heten kombinatorozas, utana majd valamikor vetes, de elotte el kel kesziteni az SPC vetögepet
holnap rakok képeket

hátt a tartály szét rohadt a csávátõl meg a nagycsoroszja ugy elkopott hogy a földre tudta dobni csak a szemet
de 150-bõl kijött

saslaca
És az a 6 soros spc jó állapotban van? Úgyértem nincs szétrohadva a tartály,a csúszócsoroszlyák nincsenek elkopva? Mert 100 ezerért nem volt drága

szia saslaca!!
látom nektek is volt egy-két alkalmi vétel!!
hát mi is tavaly vettünk egy spc 6-ost 100 ezeré
!!!!!!!!!
egy rába 15-öt meg 300 ezeré
!!
huhh végre kész a málnás
kihordtam a vezzsõt tz4k-val
jövöhéten énis meek kombinátorozni és utána spcvel tököt ültetni

ZTM
Én még ma is suliba voltam,de a jövõhét végig szabad<#vigyor3>

saslaca
Örömmel mondhatom hogy beindult a szezon! Nekem is ki kéne menni tárcsázni vagy 3 hektárt. Meg üzembe kéne helyeznem az spc-t,mert hétfõn vagy kedden vetünk mi is. Csak adjon az isten esõt de bõven mert minden száraz.

Vetõgép tuning 😄 Épp most fejeztük be, körbezsíroztuk meg lezártuk az ablakokat, visszahegesztettük a nyomjelzõt... , holnap mûtrágya, kedden pedig vetés, mégsem várunk 20-ig...

Hûha😮😮😮😮
Hol vagytok emberek?😊Ma még nem is írt senki.Talán mindenki kint dolgozik a határba?Én élvezem itthon a jól megérdemelt tavaszi szünetet.Ami nem mellékesen jó rövid is.:S😞Kedden mehetek is vissza mert szerdán már suli.

Szép jó estét mindenkinek!Már jó rég írtam ide.Azért néha ha van idõm felnézek.Csak sajna mostanába nem nagyon jutok net közelbe😞
Lassan elkészül a pótkocsi és mehet mûszakira.Már csak az oldalakat kéne lefesteni meg felrakni a világítást.Nekiálltunk összerakni a szártépõ hajtását is.Ma voltunk leellenõrizni a permetezõt is.Jövõ héten vszínû elkezdik azt is + jövõ héten idáig úgy van hogy megyünk mûtrágyát szórni.Meg neki akarnak állni a szotyi vetésnek is.
Hát röviden ennyi.😊Munka az lesz bõven.(végre)

mi már elvettetük a burgonyánk. 5,5 ha lett végül ebbõl 1,5ha korai és 4ha desiree. kukoricát meg jövõ 7re tervezzük. Tegnap szórtam el 3ha ammónium-nitrátot és akkor néztem a talaj nedvességtartalmát. 2 cm mélységig száraz, de alatta még elég nedves volt a talaj. De tény és való, kéne már az esõ...