24942
-
gibic #22177 Te melyik egyetemre jársz?:) Nálunk szerencsére nincs ilyen, egyeznek a tárgyak, így könnyű volt megszerezni a jegyzeteket....stb.:P -
Scamp #22176 :D Nálunk az előző évfolyamnak se ugyanaz volt mint nekünk most és az utánunk lévőnek se ugyanaz :D És ez nem csak ránk igaz... :) -
gibic #22175 Hmmm, te mit néztél, nálunk évek óta ugyanaz a tanmenet. Ugyanazok a tárgyaim voltak mint előző évben, meg azelőtt. Bár lehet ez itt móváron egyedi eset. -
gibic #22174 Mit akarsz tudni? -
Scamp #22173 A magyar felsőoktatást ismerve, annak aki most csinálja és neked aki szeptemberben kezded teljesen más tárgyai lesznek...még ha a másik előző szeptemberben is kezdte...Sajnos ez ilyen.
Egyébként elállt az eső, ha jól láttam ismét 5 mili esett.
Kombájn össze felé halad, Kosár benn, még három tömítés csere, utána megy fel a ferde meg az asztal. :) -
#22172 jolvan csak azért szerettem volna itt megkérdezni mert nem mindig ugy van ám ami ki van irva én is tapasztaltam és inkább hiszek annak aki most is ezt csinálja -
#22171 Megnezzed a fosulin irja meik szak meik tantagyak meik evben vannak:D -
#22170 na de még senki nem irt hogy milyen tárgyak vannak mezőgazdasági főssulin, meg hogy van e felvételi vagy csak jegyek alapján ezek a fő kérdéseim -
Scamp #22169 Szint úgy, esik :D -
#22168 Itt szakad az eső! Jól el is áztam a motoron! :D -
#22167 Multireg van neki meg1 -
#22166 Ja! Szóval ez egy allreg... -
#22165 Mintha pista89 én lennék... -
#22164 oh de jo otlet en permetszerre gondoltam nem allatra... -
eugabesz #22163 Vigyél oda egy gólyát...
-
#22162 jolvan ugy volt hogy esik fater azt mondta ne permetezzek mert ittvan az eso,erre en okoskodtam hogy mire ide er eltelik kb. 2ora es az az ido alatt megszarad a permetszer,szemerkelt de nem sokat de nagyjabol most mar nagyon eleggem van belole mikor kell akkor nincs mikor nemkell akkor meg annyi van, hogy nemkell mar...
-ja ma hogy a folia lett locsolva talaltam par db. kis bekat a kutnal,es hat erdekelne hogyan lehet vmi. permetszerrel kinyirni.Mert en mergemben leontottem oket soval meg ecet-el de szerintem nem lesz nekik semmi bajuk...:((( -
#22161 Mintha ezt a logót pista89-nél láttam volna... -
JD4650 #22160 ...
hát nandorb erre tényleg azt kell mondjam hogy szarügy -
gibic #22159 Tegnap írtad hogy permeteztél, akkor most mi van? Magadat ne cáfold. -
#22158 Nálunk most valamelyik most bújik ki, valamelyik meg már majdnem térdig ér! Ami most kel, abból már nem lesz normális cső, vagy ha lesz is karácsonykor fogunk törni=) -
JD4650 #22157 itt is esett éjjel, nem valami sok, de ez is jól jön.
kukoricák elég változatosak, van ami ahhoz képest hogy 2 héttel később lett vetve mint a többi jobban fejlődik. -
Scamp #22156 Állítólag reggel volt 4 mili, akkor még nem voltam itthon, de a döllőút nem porolt ahogy kint voltam. Kicsit tologatja az aratást de nem baj, még él az árpa, legalább neveli a magot. -
#22155 egesz heten esik,sehogy se hogy permetezzek pedig invazio van a leveltetvek mindent zabalnak,betegsegek kezdenek megjelenni... -
#22154 Mert miért is? Megérdemeltem -
#22153 volt 1 kis zápor
felétek? -
#22152 te is kussolj, nem vagy különb- -
JD4650 #22151 hagyd már abba!!! -
#22150 Ahogy mondod mindig:
-szarügy -
#22149 nincs annyi vér a faszodba.hogy mondjad mennyire fasz voltál és vegyem le a pontokat?
idejössz pofátlanul a kis szaros alregeddel... -
#22148 Kössz -
#22147 Sztem borsó lesz, az lila..
-
#22146 Mostmiag*cit csináljak?... -
#22145 Kurvasokat lehet ebből látni, te is így gondolod? -
#22144 Sziasztok!
Tegnap mentem fel Pestre és az M3-as autópálya mellett láttam ezt, valamilyen lila növény látszik hogy egy kibasz__tt nagy táblába ültetve van, meg még beljebb is vannak ilyen táblák, de nem tudom mi ez, gondoltam hátha ti tudjátok bár a kép nem sikerült jól mert a pályáról 90-nél telefonnal készült naplementekor.
-
El Ray #22143 Amíg érettségizem, addig nem foglalkozom a témával, majd utána...
Ma is elküldött nagyapáma francba... Amióta volt aza trombózisa, azóta hihetetlenül bunkó és öncélú lett. Csak a saját érdekeit veszi figyelembe, és szarik mindenki másra... Mindenki érjen rá, csinálja azt amit ő mond, de közben fittyet sem hány arra, hogy ezzel másokat megsérthet. Maga alatt vágja a fát. Mindenki el fog ezzel távolodni tőle...
Amint hazajön a szanatóriumból, le fogjuk ültetni a seggére és átvesszük anyámmal a stafétabotot, mert ez így nem mehet tovább... Papíron ez évben még ő vezeti a gazdaságot, de gyakorlatilag csak szakmai segítséget fog csak nyújtani! -
#22142 szarügy :D -
Scamp #22141 Csak hogy maradjak a vonalon :D
Elméletileg az 514-es nem sokára szezonra kész :) Kecskeméten vagyok így nem tudom hogy áll fater, de állítólag következő héten már rajtra készen állunk :) -
Scamp #22140 szarügy :D -
#22139 Ja ma lepermeteztem a burgonyát meg az almafákat rovarölővel krumplibogár és levéltetvek ellen.Remélem foghasznáni,meglehet ismeritek a vegyszert:Mospilan
-
#22138 szarügy :D