24942
  • gibic
    Te melyik egyetemre jársz?:) Nálunk szerencsére nincs ilyen, egyeznek a tárgyak, így könnyű volt megszerezni a jegyzeteket....stb.:P
  • Scamp
    :D Nálunk az előző évfolyamnak se ugyanaz volt mint nekünk most és az utánunk lévőnek se ugyanaz :D És ez nem csak ránk igaz... :)
  • gibic
    Hmmm, te mit néztél, nálunk évek óta ugyanaz a tanmenet. Ugyanazok a tárgyaim voltak mint előző évben, meg azelőtt. Bár lehet ez itt móváron egyedi eset.
  • gibic
    Mit akarsz tudni?
  • Scamp
    A magyar felsőoktatást ismerve, annak aki most csinálja és neked aki szeptemberben kezded teljesen más tárgyai lesznek...még ha a másik előző szeptemberben is kezdte...Sajnos ez ilyen.

Egyébként elállt az eső, ha jól láttam ismét 5 mili esett.
    Kombájn össze felé halad, Kosár benn, még három tömítés csere, utána megy fel a ferde meg az asztal. :)
  • pickány
    jolvan csak azért szerettem volna itt megkérdezni mert nem mindig ugy van ám ami ki van irva én is tapasztaltam és inkább hiszek annak aki most is ezt csinálja
  • nandorb
    Megnezzed a fosulin irja meik szak meik tantagyak meik evben vannak:D
  • pickány
    na de még senki nem irt hogy milyen tárgyak vannak mezőgazdasági főssulin, meg hogy van e felvételi vagy csak jegyek alapján ezek a fő kérdéseim
  • Scamp
    Szint úgy, esik :D
  • saslaca
    Itt szakad az eső! Jól el is áztam a motoron! :D
  • nandorb
    Multireg van neki meg1
  • saslaca
    Ja! Szóval ez egy allreg...
  • HUN Fittikém
    Mintha pista89 én lennék...
  • nandorb
    oh de jo otlet en permetszerre gondoltam nem allatra...
  • eugabesz
    Vigyél oda egy gólyát...
  • nandorb
    jolvan ugy volt hogy esik fater azt mondta ne permetezzek mert ittvan az eso,erre en okoskodtam hogy mire ide er eltelik kb. 2ora es az az ido alatt megszarad a permetszer,szemerkelt de nem sokat de nagyjabol most mar nagyon eleggem van belole mikor kell akkor nincs mikor nemkell akkor meg annyi van, hogy nemkell mar...

-ja ma hogy a folia lett locsolva talaltam par db. kis bekat a kutnal,es hat erdekelne hogyan lehet vmi. permetszerrel kinyirni.Mert en mergemben leontottem oket soval meg ecet-el de szerintem nem lesz nekik semmi bajuk...:(((
  • saslaca
    Mintha ezt a logót pista89-nél láttam volna...
  • JD4650
    ...
    hát nandorb erre tényleg azt kell mondjam hogy szarügy
  • gibic
    Tegnap írtad hogy permeteztél, akkor most mi van? Magadat ne cáfold.
  • lippet
    Nálunk most valamelyik most bújik ki, valamelyik meg már majdnem térdig ér! Ami most kel, abból már nem lesz normális cső, vagy ha lesz is karácsonykor fogunk törni=)
  • JD4650
    itt is esett éjjel, nem valami sok, de ez is jól jön.

kukoricák elég változatosak, van ami ahhoz képest hogy 2 héttel később lett vetve mint a többi jobban fejlődik.
  • Scamp
    Állítólag reggel volt 4 mili, akkor még nem voltam itthon, de a döllőút nem porolt ahogy kint voltam. Kicsit tologatja az aratást de nem baj, még él az árpa, legalább neveli a magot.
  • nandorb
    egesz heten esik,sehogy se hogy permetezzek pedig invazio van a leveltetvek mindent zabalnak,betegsegek kezdenek megjelenni...
  • HUN Fittikém
    Mert miért is? Megérdemeltem
  • SHADOWEYES7
    volt 1 kis zápor

felétek?
  • SHADOWEYES7
    te is kussolj, nem vagy különb-
  • JD4650
    hagyd már abba!!!
  • nandorb
    Ahogy mondod mindig:
    -szarügy
  • SHADOWEYES7
    nincs annyi vér a faszodba.hogy mondjad mennyire fasz voltál és vegyem le a pontokat?
    idejössz pofátlanul a kis szaros alregeddel...
  • DJKonya
    Kössz
  • HUN Fittikém
    Sztem borsó lesz, az lila..
  • DJKonya
    Mostmiag*cit csináljak?...
  • HUN Fittikém
    Kurvasokat lehet ebből látni, te is így gondolod?
  • DJKonya
    Sziasztok!

Tegnap mentem fel Pestre és az M3-as autópálya mellett láttam ezt, valamilyen lila növény látszik hogy egy kibasz__tt nagy táblába ültetve van, meg még beljebb is vannak ilyen táblák, de nem tudom mi ez, gondoltam hátha ti tudjátok bár a kép nem sikerült jól mert a pályáról 90-nél telefonnal készült naplementekor.
  • El Ray
    Amíg érettségizem, addig nem foglalkozom a témával, majd utána...
    Ma is elküldött nagyapáma francba... Amióta volt aza trombózisa, azóta hihetetlenül bunkó és öncélú lett. Csak a saját érdekeit veszi figyelembe, és szarik mindenki másra... Mindenki érjen rá, csinálja azt amit ő mond, de közben fittyet sem hány arra, hogy ezzel másokat megsérthet. Maga alatt vágja a fát. Mindenki el fog ezzel távolodni tőle...

Amint hazajön a szanatóriumból, le fogjuk ültetni a seggére és átvesszük anyámmal a stafétabotot, mert ez így nem mehet tovább... Papíron ez évben még ő vezeti a gazdaságot, de gyakorlatilag csak szakmai segítséget fog csak nyújtani!
  • nandorb
    szarügy :D
  • Scamp
    Csak hogy maradjak a vonalon :D

Elméletileg az 514-es nem sokára szezonra kész :) Kecskeméten vagyok így nem tudom hogy áll fater, de állítólag következő héten már rajtra készen állunk :)
  • Scamp
  • nandorb
    Ja ma lepermeteztem a burgonyát meg az almafákat rovarölővel krumplibogár és levéltetvek ellen.Remélem foghasznáni,meglehet ismeritek a vegyszert:Mospilan
  • SHADOWEYES7