Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen,be kell a munkaszélességet állítani,elvileg még olyan is van,hogy ha hátramész valamennyit,akkor az ugyanolyan hosszú elõre menetet nem számolja(gondolom a forgót érzékelné),de ez szerintem kacsa.
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
másik helyrõl az jött hogy a munka hengerei gyengék, nem bírta felemelni a gépet.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
gondolom tanultátok ti is ha a hegyvidéken kiolvad a magaslati hóréteg akkor a víz lefelé folyik 😄
ergo ezért árad a duna
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
axiál nyomatja
van pár hibája (de hát minek nincs), amúgy egész fasza kis gépek
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
nagyon kéne mindere

[IRAM] leader
Van valakinek esetleg egy leírása az MTZ-820/2 hektárszámláló beállításáról??(Lusta vok angolból lefordítani)<#zavart1>#zavart1>
[IRAM] leader
http://germantrucksimulator.hu

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Amíg voltak bikáink, mi is jó kapcsolatot ápoltunk a Jossékkal 😛 Nagyfater nagyon jóban volt a tulajdonossal még anno...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.