Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pápán most lesz Agrár kiállítás úgy hogy megyek suli után xD Ha nem esik az esõ 😄 Majd este fele talán lesznek képek.

Az üzemóra számlálón kijelzi mikor végeztél,de ahány embert megkérdeztem mind másképpen mondta el 😊
És igen,be kell a munkaszélességet állítani,elvileg még olyan is van,hogy ha hátramész valamennyit,akkor az ugyanolyan hosszú elõre menetet nem számolja(gondolom a forgót érzékelné),de ez szerintem kacsa.

[IRAM] leader

nandorb
jah,hat tudod mikor olyan a tarsasag aki keveri a magyart meg a szerbet akkor mar raszokik az ember...es a vegen nemtudja helyesen kifejezni...nalatok nincs ilyesmivel gond...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
"kempingezést" már értem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
satorozas ugy erted?

kérlek szépen eltörött a váza😊
másik helyrõl az jött hogy a munka hengerei gyengék, nem bírta felemelni a gépet.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

SHADOWEYES7
"kampolas" mi a picsa az?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
kul. megvolt a kampolas az elso este hajnalban faztam utana meg borult az ido de kisutott a nap 2.napra meg 3.meg nagyon szep is volt.De mivel motorral jottem a haver hajtott en meg bukosisak nelkul kurvara nagy huzatot kaptam 1oras utazas utan...meg mindig sajog a fejem...

SHADOWEYES7
az alpokban esik nem itt,a vízgyüjtõk telnek de a szántóföld meg száraz
gondolom tanultátok ti is ha a hegyvidéken kiolvad a magaslati hóréteg akkor a víz lefelé folyik 😄
ergo ezért árad a duna

nandorb
hat nem esik?Naprol napra nagyobb a duna szintje Ujvideknel ami annyit jelent hogy nalatok esik...

Axiál a tulajdonos benne 40%ban 😄 a cég majdnem csõdbe ment, de résztulajdoni hányadért cserébe az axiál felvirágoztatta 😄 nemtom mik a hibáik, én csak jót halottam felõlük, de ha bármiféle ellenvéleményetek van róla azt jó volna tudni... 😊
pickány
magyar ??? <#wow1> elég magyar neve van :S de most már legalább ezt is tudom

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Framest Hungary
axiál nyomatja
van pár hibája (de hát minek nincs), amúgy egész fasza kis gépek

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

pedig magyar

pickány
kösz 😄 azt se tudtam hogy létezik ilyen márkájú gép

ezek vannak a videóban😄

SHADOWEYES7
gondolom valami kijelzõn ha beállitja a munkaszélességet elõtte mikor melózni kezd...

gabor 892
és hol mutatja hogy miböl mennyit csináltál meg?hm?

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

saslaca
Hozza isten és tartsa meg jó szokását!

SHADOWEYES7
jön az esõ (elvileg)

nagyon kéne mindere

Framest és azon belül Frakomb?

pickány
héj valaki nem tudja megmondani milyen márkáju az a kompaktor amit a legutoolso johndeer huz mert nálunk ilyet vettek és egy K 700 as huzigálja 😄😄 és gõzõm sincs hogy milyen márkájú

Veszprém megye, Pápa-Tapolcafõ

Te merre laksz?

Erre fele is mûtrágyáztak:

A sebesség stb. mérõ alatt,lefelé kb 5 cm-re van egy kis traktor ábrával ellátott lapocska,azt felveszed és alatta van a programozó gomb.Csak tudatlanul nem akarom elállítgatni.

[IRAM] leader

gabor 892
én még mtzbe nem láttam ha-számlálot😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Szia mindenkinek!
Van valakinek esetleg egy leírása az MTZ-820/2 hektárszámláló beállításáról??(Lusta vok angolból lefordítani)<#zavart1>

[IRAM] leader

Jó lett a videó

Zoli108
Igen.

http://germantrucksimulator.hu

ahogy mondod😊

saslaca
Jó! Te csináltad?

Zoli108
Helló mindenki!Idáig csak olvagattam a topikot,de most van egy jó videóm,megosztom veletek 😊

http://germantrucksimulator.hu

SHADOWEYES7
gyomaendrõdi felüljáró?

Magányos MTZ..

ZTM
Mögötte jött 1 piros Dodge platós terepjáró...lehet hogy inkább azt kellet volna lekapni?😄

ZTM

Gondolom LTZ<#wink>

saslaca
Fajintos!

Lánctalpas teherautó

Ez tetszeni fog nektek 😄
Hunlandnál dolgozol/tál?
saslaca
Ez nagyon király!

Turner steering device, volt multkor itt is, valaki belinkelte azt hiszem 😊

Video

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Múltkor láttam egy videót,ahol a traktor elején egy kerék volt, és megkönnyítette a megfordulást. Annak az eszköznek mi a neve?

Hátha már a Hunlandról van szó akkor már felteszem a képet,tavaly kaptam😊

a kamionjaik járják az egész országot, van vagy 30-40 db fullextrás EU-szabványos kamionjuk és asszem nem idõsebbek azok sem 2-4 évnél. Még GPS navigációs követés és üzemenyagfogyasztás mérés is van bennük, nehogy bármiféle lopás történjen! 😛 Pontosan le tudják kérni mûholon keresztül merre jár a kamion, mennyi az átlagfogyasztása, mekkora a raksúly, mennnyi idõt pihent a sofõr, megtörtént-e a szállítás, van-e valamiféle alkatrészprobléma, stb...
Amíg voltak bikáink, mi is jó kapcsolatot ápoltunk a Jossékkal 😛 Nagyfater nagyon jóban volt a tulajdonossal még anno...
A Hunland sok helyen ott van 😊 Én pl a kamionjaival találkoztam. Vittek tõlünk marhákat egy évvel ezelõtt 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.