<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello, vettünk egy gépet és most került szétszerelésre és a váltóhoz az elõzõ gazdája étolajat öntött bele. Amitól elég ragacsosak lettek a fogaskerekek. Ezt mivel lehet leszedni? Mert akiket kérdeztünk nemtudtak semmit mondani rá.
számolj majd be az eredményról, kíváncsi vagyok a végeredményre. Nagyfater egyik ismerõse veti a tököt Nibex/Hermex vetõgéppel, és az állítólag mûködik. Mi még nem próbáltuk, de ez évben nem is lesz vetve. Marad a burgonya, a búza meg a kukorica. :)
nandorb
Na szakemberek mondjatok 7darab borjunak ellege nagy darabok meg szemtelenek mennyi szenat vagy szalmat adnak enni?
Meg mutasatok kepet a szalmarol meg a szenarol teljesen bezavarodott mar az agyam keverem...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

probléma mentes vegyszerezést kívánok:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Szép napot mindenkinek!
Egy óra és indulunk vegyszerezni. Jön az acat meg a rozsda. Telefon feltöltve úgyhogy ha minden igaz lesznek képek is. :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Motoroj
A Pioneer szarvasi?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

saslaca
Jó estét kívánok a mezõgazdász uraknak/úrfiknak! Látom mostanság igen zajlik az élet.(hála istennek) Holnap megyünk permetezni.Majd rakok képet.

szia el ray !!
mi 4 lyukas szal 70cm-re vetünk mert mi csak szinte tökkel kereskedünk
és 10-5 cm mélyen
nálunk most csináltuk elõször

Kukorica vetés: kép az rossz lett de siettem és gyorsan csináltam egyet, majd holnap csinálok rendes képeket.

Gyönyörû repce :)

pickány
hát ha már mindenki képeket rak akkor csatlakozom ma néztem meg a kukoricát

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Jó estét mindenkinek.Én is rakok pár képet.Mondjuk kb 2 hete készültek de csak most volt idõm felrakni õket:)Sajnos szotyi meg kukorica vetéshez nem vittek ki minket:(Meg permetezéshez se.

ezzel ti meg hogy vettek tököt? van külön tárcsa hozzá? mert mi pl sosem vetettünk még tököt spcvel... igaz jobb volna, mint kézzel vetni 2 órán keresztül vetni 1 ha 4en... :D
tellerlacika
Jaja :D itt a súgógép a monitor mellett:D:D

H-Dunaföldvár

Üdv Lacika...neked súgnak egyébként? :D

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

tellerlacika
Üdv urak így újra visszatérve a fórumra. Ahogy látom mindenkinél zajlik az élet és javában tart a szezon.

H-Dunaföldvár

ki mondta hogy vihetnek vizet a patakomból?:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mai napok eseményei

soha

nandorb
mikor tanulsz ha fenykepezgetsz?

jó 1hete készültek

Ezek mikori képek amúgy? :)

Nem tom, mind1 :D korán van még.

Kíváncsi vagyok otthon esett-e az esõ, itt Kecskeméten tegnap egy 5-6 mili leesett. Ha otthon volt ennyi akkor most a kukorica örül.

Jah megy ma 5 marha, 417 Ft/Kg áron :)

Dugó-e van

Na jólvan így könnyû...:D

Mert miért?:O

Most vagy marhára le vagyok maradva vagy tényleg nem értek már semmit :D

Most tûnik fel, hogy alig raktam fel képet a múltkori akcióimról :D

Basszus na várjál, ezt nem vágom :D:D:D

Élek és virulok amúgy :D

Semmit sajnos.

pickány
:D:D:D ugy lesz

Õhhhmmm egy kérdés, csak így feltûnt: Lacikáról tud valaki valamit? Rég láttam erre :D

Ezért vásárolunk majd szezon után :) Nem haladunk elõre olyan gyorsan, sõt kicsit lassabban is haladunk a kelleténél, de nem marad a nyakunkon a hitel.

pickány
hát ez pontosan igy van el kell tennni a pénzt szûkösebb idõkre mert ki tudja mi lesz még itt . mi is már tavaszra be volt tervezve egy vetõgép vétel de mivel a hitelünk törlesztõje megnõtt és plussz 80 ezreket kell ráfizetni ezért ...........nem :( ez van
mert ha pénz nem lesz akkor a házat viszik vagy a gépeket

SHADOWEYES7
lehet,hogy említettem de már meggondoltam magam mivel az már 1000%,hogy nem lesz rekord termés emiatt a csapadéktalan idõ miatt
itt este volt vagy 5 mili esõ meg lehûlt a levegõ is,a permetezést meg el sem kezdtem még mivel nemhogy a gyomok nem jönnek ki hanem még a búza sem akar fejlõdni...

a lóvét el kell rakni szûkösebb idõkre :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ja, fullpowershift

Nem rosz szerkezet. :d Ez mijen váltós powershift?

Anyám tudja pontosan. Hamarabb tud ilyeneket mint a falugazdászok és a hivatalok...

nandorb
Erdekell kulonben hogy most viragzik vagyis ilyenkor a repce?

saslaca
Hát ezt kerék és motor nélkül vettük alkatrésznek olyan nagyfülkésben mint amit El Ray linkelt csak rosszba(váltóhibás) Szerényen megjegyzem 2darab fogaskereket boltban 465 ezer ft+áfával lehetne kapni.Én személyszerint sokallom érte.<#nemtudom><#nemtudom>

newil
Hello tudna nekem írni valaki olyan oldalt ahol megtudható mennyibe van egy - Jinma jm 184 ? Ha esetleg valaki tudja megírhatná...köszönöm.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

ennél jobb nem kell:D

Viszonylag megvan minden része? Vagy motor az nincs bent?