<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Dan mezögazdasag Szlovakiaban
Neeeheheheeeem festegetünk :) Költségtakarékosság és feltûnés mentesség, valamint "õrizzük eredeti szépségében az értékeket" mozgalom...nah jó, inkább csak költségtakarékosság...meg idõ sincs ilyesmire.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A kombájnt csak át kell szerelni gabonára, ki kell cserélni egy tömítést az orbitban, meg be kell foltozni a szalmarázót, ez így egy hetes munka kb. Meg lehet hogy dob szíj cserés, mert mintha kicsit égett lenne az oldala.
MAX telj. 370 LE
MAX forgatónyomaték 1,540Nm
A Massey Ferguson 8690 nyerte az EIMA International Machinery Show Az Év Traktora 2009 és a Golden Traktor Design díjait. A versenyre egész Európából érkeztek traktorok.
A húsz neves gazdálkodási magazin újságíróiból álló zsûri csak "clear winner" névvel illette a Massey Ferguson 8690 traktort, amely a verseny két top-díját is elnyerte (Traktor of the Year 2009 és Golden Traktor Design).
A versenyen a termelõk nem vehetnek részt, a zsûri független és elfogulatlan rendszerben értékeli a traktorokat. A szakmai zsûri értékelése megmutatja azt is, hogy a termelõknek milyen fejlesztéseket kellene végrehajtaniuk, hogy azok alkalmazkodjanak a széleskörû terménykínálathoz és a munkakörülményekhez.
A zsûri szavaz minden traktorra, és 1 és 7 pont között értékeli õket a következõ jellemzõk alapján: motor, erõátvitel, elektronika, hidraulika, a kezelõfülke kényelme (cab comfort), technikai újítás, design és lehetséges opciók.
A Massey minden szempontnak kitûnõen megfelelt.
Fotó a traktorokról
ja és még 2 hektárt kell kaszálni is
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha EZT A TÁBLÁZATOT letöltöd akkor láthatod hogy milyen tárgyai és meik félévben lesznek a 2008-ban felvet hallgatóknak :) Ez szerintem nem nagyon fog változni, úgyhogy erre számíthatsz :) Röviden szólva egy félév matekod lesz. (szemben velem akinek még 4 félévben is van matek tárgya<#szomoru1>#szomoru1><#gun>#gun><#violent>#violent><#bdead>#bdead>)
én harmadiknak jelöltem meg a SZIE-t és nem hinném hogy se Kaposvárra se Keszthelyre ne vennének fel, szóval valószínûleg nem találkozunk
Lenne egy kérdésem egy olyan valakitõl, aki tud nekem segíteni, a gödöllõi SZIE-n mennyi matekja van 1 Bsc-s hallgatónak? kertészmérnõknek adtam be a jelentkezésemet :D Ha lesz vm fejleményem az érettségik után beszámolok nektek, hogy felvettek-e vagy sem! :D monjuk 300pontom röhögve meglesz... :D
DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!