<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
A fûnyíró traktorral meg olyan jól kezdõdött a szezon hogy a második fûnyírásnál benzin összefolyt az olajjal és már 25ezer forintnál járunk a szerelésben xD és még mindig van mit csinálni...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
de ma kipakoltuk a kombány belsejét rostát bordás lemezt mindent ugy hogy csináltunk magunknak munkát. holnap folytatás
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
eladó a kövvekezõ gépek:
krumpli kiszedõ (bagodi féle)
szivattyú (2 hengeres mindennel együtt)
csöpögtetõ rendszer
Akit érdekel itt egy új videóm! Nem reklám! Nem kötelezõ! Csak mutatóba...
http://www.youtube.com/watch?v=dZklzFa-rCs
Nem közvetlenül nekik.De tudtommal a hûtõház akinek szállítjuk,feldolgozás után nekik értékesíti.
[IRAM] leader
Itt biztosan találsz valamit magadnak, még 1 hónapja látam 1-2 komolyabbat is :) www.agroinform.hu vagy www.expressz.hu esetleg még a www.agrosat.hu
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ma levágtam valamenyire és leöntöttem csak ugy a szárát meg a levelét de nem oldottam fel vizben mit gondoltok lesz belõle vmi.?
[IRAM] leader
[IRAM] leader

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Az ilyen mocsadékok miatt esik el sok jóember a támogatástól, mert ezek a majmok elhalásszák az igazán gazdálkodni akaró pályakezdõk lehetõségeit...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Második gond hogy már az is pontozásra megy, szóval nem hátrány a sötét bõrszín
Igaz én is várom már, ha megtalálnám a módját, akkor indulnék rajta...
Monduk innen ki nem:D
meglátjuk
És egy kép:)