<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is kötekedni akartam<#vigyor4>..amúgy meg megbogyájtva még az is amit el sem követtél,az éjszaka hozzáfogott és kitartóan csepereg...

[IRAM] leader

DJKonya
Végre itt is esik már az esõ egy ideje.

A fûnyíró traktorral meg olyan jól kezdõdött a szezon hogy a második fûnyírásnál benzin összefolyt az olajjal és már 25ezer forintnál járunk a szerelésben xD és még mindig van mit csinálni...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ott jött látott gyõzött az idõ...Jött, esett 6-7 mili utána tovább állt. Remélem nem csak a faluban meg a városban csinálta a fesztivált, mert sajnos jellemzõ...holnap kiderül. Kombájn szerviz kezdõdik a héten. Leszedjük a ferdét, átépítjük gabonára, megszüntetjük az olaj folyást, új motorolaj, akksi feltölt és pöccröff :D remélhetõleg...Apropó, nincs valakinek E514-be állítható rostája?

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
Hm... a kurwa anyat az idonek mar kezdek fazni a hidegtol... tegnap szakoban az eretsegi bal elott majd megfagytam ma reggel a varosban jeg szakadt tobbszor is eso kb. 20x esett nagyon szepen ontotte de gondolom ennyi eso utan lesz rengeteget permetezni sok betegseg fog megjelenni meg a leveltetu...kedvez a korokozoknak az idojaras...egesz heten esett az eso...szerencse a suli kesz meg csak a vizsgak vannak,magyarbol es novenytermesztesbol...ja meghat megkell vedeni az eretsegi munkat...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem állt szándékomban, elhiheted. Az idõjárást nem én irányítom, ahogy az éghajlatot sem.

Legalább ne fájdítanád a szívünket...É-K-en semmi...

[IRAM] leader

Reggeltõl délután kettõig szépen csendesen esett.:)

pickány
ma is esett 10 percet meg tegnap is azt kész semmit nem ér ez az essõõ!!!
de ma kipakoltuk a kombány belsejét rostát bordás lemezt mindent ugy hogy csináltunk magunknak munkát. holnap folytatás

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

heló minndenki
eladó a kövvekezõ gépek:
krumpli kiszedõ (bagodi féle)
szivattyú (2 hengeres mindennel együtt)
csöpögtetõ rendszer

üdv mindenkinek
Akit érdekel itt egy új videóm! Nem reklám! Nem kötelezõ! Csak mutatóba...
http://www.youtube.com/watch?v=dZklzFa-rCs
Köszi a segítséget.
Nem közvetlenül nekik.De tudtommal a hûtõház akinek szállítjuk,feldolgozás után nekik értékesíti.

[IRAM] leader

csak úgy kíváncsiságból, véletlenül a brokkolit meg a sütõtököt nem a Hipp bébiételgyárnak adod el?
palántázó gyártás erre kérdezz rá, hátha tudnak neked segíteni... :)
Mit értesz nem drágán? mennyit költenél rá? hány soros legyen? mire kell?
Itt biztosan találsz valamit magadnak, még 1 hónapja látam 1-2 komolyabbat is :) www.agroinform.hu vagy www.expressz.hu esetleg még a www.agrosat.hu
nandorb
nem érek el vele semmit ujra kinõl...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Most értem haza és gyönyörû vizes föld fogadott...állítólag egész nap esett az esõ :):):)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Szerintem öndsd le fáratolajal.

nandorb
Kell egy jó tanács hogy mivel irtsam ki a bodza fát???
Ma levágtam valamenyire és leöntöttem csak ugy a szárát meg a levelét de nem oldottam fel vizben mit gondoltok lesz belõle vmi.?

Nálunk olyan szárazság van,hogy a fák szaladnak a kutyák után.<#nevetes1>

[IRAM] leader

Kellene nekem egy nem drága palántázó gép...valami 5let??

[IRAM] leader

robi11
esik már megint az esõ:P

nandorb
na felenk mar kb. 2napja esik szepen az eso szal allandoan ho erosen hol gyengen...

Mi ez? Vetésfehérítõ bogár petéi?

www.fvm.hu

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pickány
valaki tud nekem olyan oldalt mutatni ahol le vannak irva a feltételek hogy ki pályázhat ilyenre ??

Ez igaz 3,5 év az egyetem, de én már 1 évet elvégeztem, plusz a fél éves gyakorlat, utána próbálkozni.

minimum 3,5 év, addig lószar se lesz itt...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ha felvesznek az még kevés, végzettség kell, az aranykalász is kevés ált olyan nagy a túljelentkezés hogy csak akkor nyersz ha felsõfokú végzettséged van + egy tész igazolás sem árt

Akkor szerintem mikor a kezedben van az egyetemi végzettség. Azt tekintik szerintem végzettségnek. Járd ki az egyetemet, és utána. Nekem még 2 év, akkor próbálok szerencsét.

És jelentkezzek jövõre inkább a pályázatra?
Szerintetek, ha sikerül felvenniük engem az egyetemre, azt megjelölhetem, mint végzettséget, vagy pedig inkább szeptemberben csináljam meg a biztonság kedvéért az egyetem mellett az Ezüst és Aranykalászos Tanfolyamot?
Hál istennek kibukik a sok szarházi, léhûtõ! Meg is érdemlik azok, akik csak a pénzre hajtanak, és utána nem vállalják a kötelezettségeiket. Kamatostul visszafiteni a pénzt, szép dolog, fõleg ha már elköltötték valamire... XD
Az ilyen mocsadékok miatt esik el sok jóember a támogatástól, mert ezek a majmok elhalásszák az igazán gazdálkodni akaró pályakezdõk lehetõségeit...
saslaca
Küld erre is! Bár most beborult!De nem lesz itt semmi...

Itt most esik, elég jól

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

pickány
itt semmi esõ most is borul de ebbõl se lesz semmi, mi soha nem kapunk esõt :(:(:(:( olyanok is a vetések. Szolnok

ezt amúgy hol olvastad? Én úgy tudom hogy csak kifizetés kérelmet lehet beadni ha már van 1 nyertes pályázatod

igen ez így van, de ez senkit sem tántorít el a dologtól mert ott a kedves feleség akinek gyorsan rá iratunk a nevére 10Ha-t és már mehet is.
Második gond hogy már az is pontozásra megy, szóval nem hátrány a sötét bõrszín

Magyarán pontosan a Fiatal Gazdák Induló Támogatása alatt igényelhetnek a gazdák géptámogatásokat is! Kíváncsi leszek ebbõl mekkora káosz lesz, meg mennyi elutasítás! XDXDXD mivel tudtommal olyan termelõ nem igényelhet Fiatal Gazdák Iinduló Támogatását,aki már korábban igényelt valamilyen támogatást...

Igaz én is várom már, ha megtalálnám a módját, akkor indulnék rajta...
Monduk innen ki nem:D
Úgy legyen...

"2009. június 15. napjától egy hónapon keresztül ismét lehet igényelni támogatást mezõgazdasági gépberuházásokra!

meglátjuk

Veszprém megye, Pápa: vihar, nem sok esõ.
És egy kép:)

Mosonmagyaróvár: Kicsi vihar az este.

itt is esett de nem volt sok.