<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a sok képért.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Nekem csak a kicsi jut:
Rázzuk a szilvát Magyarország egyetlen nagyüzemi minõségi kisüsti pálinka fõzõjének a Gödöllõi Tangazdaságbam:
Húzom a rázógépet 1.
Itt azért van egy pici hatásszünet a videó elején, mert csak a videózással foglalkoztam és elfelejtettem bekapcsolni a helyzetjelzõ, aminek az a következménye, hogy a rázógép nem kap áramot és a rázófej egy elektromos szelepen keresztül jut nyomásthoz:
Húzom a rázógépet 2.
Hoztak egy pár deszkát egy igen régi csepel teherautóval!
És egy tájkép az udarunkból!
[/url]
Bocsi a sok képért de egy kicsit felkell dobni a fórumot!
[url="http://www.asztalostanonc.mlap.hu"]2009 Asztalos Szakmai Vizsga!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
és nehéz volt bejutni tehát magasak voltak a pontszámok amikor felvételiztél , melyik suli is ez ?
Kul. a magyar vizsgam:3-as
Novenytermesztes:4
es holnap lesz az amikor az eretsegi munkamat fogom vedeni...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Egyébként elállt az esõ, ha jól láttam ismét 5 mili esett.
Kombájn össze felé halad, Kosár benn, még három tömítés csere, utána megy fel a ferde meg az asztal. :)
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
[IRAM] leader
-ja ma hogy a folia lett locsolva talaltam par db. kis bekat a kutnal,es hat erdekelne hogyan lehet vmi. permetszerrel kinyirni.Mert en mergemben leontottem oket soval meg ecet-el de szerintem nem lesz nekik semmi bajuk...:(((
hát nandorb erre tényleg azt kell mondjam hogy szarügy<#banplz>#banplz>
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
kukoricák elég változatosak, van ami ahhoz képest hogy 2 héttel késõbb lett vetve mint a többi jobban fejlõdik.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
felétek?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
-szarügy <#hehe>#hehe>
idejössz pofátlanul a kis szaros alregeddel...
Tegnap mentem fel Pestre és az M3-as autópálya mellett láttam ezt, valamilyen lila növény látszik hogy egy kibasz__tt nagy táblába ültetve van, meg még beljebb is vannak ilyen táblák, de nem tudom mi ez, gondoltam hátha ti tudjátok bár a kép nem sikerült jól mert a pályáról 90-nél telefonnal készült naplementekor.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ma is elküldött nagyapáma francba... Amióta volt aza trombózisa, azóta hihetetlenül bunkó és öncélú lett. Csak a saját érdekeit veszi figyelembe, és szarik mindenki másra... Mindenki érjen rá, csinálja azt amit õ mond, de közben fittyet sem hány arra, hogy ezzel másokat megsérthet. Maga alatt vágja a fát. Mindenki el fog ezzel távolodni tõle...
Amint hazajön a szanatóriumból, le fogjuk ültetni a seggére és átvesszük anyámmal a stafétabotot, mert ez így nem mehet tovább... Papíron ez évben még õ vezeti a gazdaságot, de gyakorlatilag csak szakmai segítséget fog csak nyújtani!