<b><font color=green>Mezőgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy én is már rég nézegettem ezeket a hirdetéseket de ez rengeteg pénz igaz hogy azok az épületek meg földek rövid idõn belül visszahoznák az árát de ebbe nehéz ugy beleugrani hogy még most is hitelt fizetünk és még fogunk is egy jo pár évig. :S de rajta leszünk ezen a témán 😄 hátha lessz még olcsobb is 😄 de ez nem megy egyik naprol a másikra hiába találunk jo helyet mert a mostani hellyel is kezdeni kell valamit az meg nem 1 hét szóval bonyolult
De azért jo ilyenekrõl beszélni meg gondolkodni 😄 szerintem😄
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
[IRAM] leader
Köszi.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
[/url][/img]
[IRAM] leader
A súly az elején egyébként arra van hogy jobban az úton vagyis inkább a talajon tartsa az elsõ kereket és így az elsõ hajtás is jobban érvényesül és irányítani is könnyebb.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vannak amúgy könnyebb részek is, meg némi homok, ahol már beérett a búza is nem hogy az árpa
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
itt van pl 1 amit már fél éve hirdetnek 😊
hajdúsági telep
1ha bérlése minõségtõl függetlenül 70.000, megvételre millió fölött van
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Mit szolgál?
A nehéz pótokat is elhúzza?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
-50km-re a fõvárostól
-reálisan esik az esõ(ha esik,ott mindig)
-zöldség és gyógynövénytermesztésre ideális területek
-van állattartótelep a trágya miatt a közelben
-lehessen öntözni, csatorna, Duna közel legyen, esetleg kút
-anyám és apám valami dimbes-dombos teületet szeretne, hogy gyönyörködhesssenek a tájban, de ha már így állunk hozzá, akkor legyen a talaj meszes, mivel szarvasgombának az kell. Abból még mindig jobban meg lehet élni, mint bármi másból.
Van valami ötletje valakinek? Ha másért nem is írom ide, azért hogy foglalkoztassalak titeket és hogy dübörögjöna fórumon a jókedv 😄

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Erõteljesen gondolkozom azon, hogy inkább eladom a Dabasi földjeim, és keresek valami jobb fekvésû területet, ahol ideálisan van 100ha és afölötti birtokméret valahol közel a városhoz(50km belül) és van esõ rendesen...
[IRAM] leader
Majd elválik milyen erõben van a motor, ha gyenge akkor veszek egy Ladát és bele rakom a motorját.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Birsz ezzel kultivatorozni esetleg vmi. hasznosat csinalni?
Vagy csak hulyeskedni?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
amúgy jó lesz ide a kertbe, nagyapámékhoz, ha más nem maszekolni is😄
Kulonben ezen a nyaron szamitok venni vmi-en kis kultivatort...
Tegnap elõtt vettem 35-ért egy traktort😄 ma vontattuk át hozzánk, húgom keresztapjától vettem és adott mellé egy 4ütemû motort, két váltót, önindítót, meg generátort. Majd apámmal meg egyik ismerõsömmel szépen egyesével összerakjuk majd a gépet😊
Az ejjel is eppen jokor lottek fel mert lett volna jegg,delutan olyan esso volt meg az este is hogy ilyen hasonlo eset ahogy emlekszem kb. 6evvel ezzelott se volt meg...Este 21korul siman villamlott zorgott akkor meg semmi kb. 22.30korul lottek a raketakat fel...
[IRAM] leader
csak erdekel az hogy mit tud az a raketa ott fent es hogy mibol hogy nezz ki...
szántás nélküli talajmûvelés egyik eszköze😄
[IRAM] leader