<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.
2.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mert nalunk kb. 16-17% ami elegge sok...a tavalyi 11-13max. %-oshoz kepest...De ennyi eso mellett nem csodalom.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
de shad. az annyira kocka vagy... topik értelmetlen, ez pedig simán nyitvamarad nagyon régóta, sõt házigazdája is vagy?
DFTBA ಠ_ಠ
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Eredetileg a MöTöZö-n nem is lehet annyira behúzni az orsót,hogy jól menjen,de mgoldható egy kis segédeszközzel.Egy M10-es csavar az Ω meg az orsó füle közé és máris odébb tolta.
[IRAM] leader
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
én egyszer claas al kaszáltam és ott a traktor alatt ment el a rend.
nekünk búzából már az 50q is jó lenne, bár az ár az lóf*sz. Kukoricák szépek, 1 6 hektáros föld ami nem jó, de már 3. éve kukorica van benne
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

[IRAM] leader
Éjjelig kint lesznek ha engedi az idõ.
egyébként jobb a termés mint vártam
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Arra hogy álltok terméssel és aratással? Erre nagyon el tudnak keseríteni minket az árakkal, egyedül csak a kukoricában bízunk nagyon.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vmi. szar beazott a vezetekeknel es amikor rajon ma is rajott 6-oratol kb. 30x is kivagta a fidet(olyan szisztem ami rovidzarlatkor elveszi az aromot)...full idegvagyok mert lekell mindig maszni az emeletrol hogy bekapcsoljam ujra meg ujra...
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
de még olyan puha hogy körömmel szét tudtam nyomni a szemet annak kell még vagy 2 hét
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

[IRAM] leader
Légyszíves aki tud írjon nekem privát üzenetben valami elérhetõséget(link, telszám, e-mail) ahonnan lehetne venni zöldtrágyázáshoz olajretek magot olcsón! Elõre is köszönöm!
Pár kép.:
1es számú szõlõ.:
Szép termés lesz!
Reggel 9-kor készült.:
Opel Astra 1.4 Benzin
És utoljára egy látkép az Ürtávközlési Földi Állomás parabolájával.:
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Néhány kép még árpából, mert ígértem, telefonos képek, ugyhogy bocsi a minõségért.
kolléga :D
Ezek pedig maik:
kombányt festünk meg lámpa tisztitás meg takaritás stb a buza még nagyon puha
amugy valakinek nem kell foxi kiskutya ? 10 000 ért árulom de forumosoknak lehet engedmény 8 darab van de 5 az elado

de a tulaj szerintem szárzúzóra vagy kaszára cserélné