<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
nem használják, de nem is adják el, zsírt sztem 1X kapott amikor belerakták az új csapágyat
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
[IRAM] leader

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
és mi van ha bemegy az egész szár ??? arra valo a rosta hogy tisztára rostálja magot a szél meg ki viszi a koszt meg a szárat meg a rázo láda
gondolkodj el!!! mikre nem képes a kombány ???!!hmmmm
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Nem azért de láttál már eredeti kukorica asztalt munka közben?
Csak azért mert az eredeti csak a csövet meg néhány leesõ levelet visz be.
(Megjegyzem ha a szárral együtt megy be a kombiba az lehet hogy hogy ami a tartályba kerül az nagyon szemetes lesz)
Nézd meg a holnapot, és a leírások alapján döntsd el, mi érdekel jobban.
a csövet ugy kell majd mindig ha megtelik a tálca besöpörni az asztalba de a szár meg ahogy gyülik ugy esik be az asztalba mert nincsen akadálya hogy beesen a csigához szoval egyik löki befelé a másikat "remélem":D:D:D:D
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
[IRAM] leader
amugy meg IH 531 es kombány volt itt rola 2 video is lucernamag aratás meg stb......
Ezek a gépek mind eladók?
Mert pár dolog lehet h érdekelne.
köszi a választ elõre is
Ha tudnátok hozzá gabona asztalhoz napraforgó szettet szerezni, vagy csak a szett motolláját és azt ráraknátok akkor lehet hogy bejönne a cucc :)
Így néz ki az átalakított gabona asztal, nah ennek a motollája lehet jó lenne a kukihoz is :) Egyébként milyen kombájn?

üdv innen a SZIE kolijából :D
ha jó helyre akaresz jönni ide gyere!
nézd meg az egyetem honlapját: Szent István Egyetem Gödöllõ
Nagy hangsúlyt fektenek a gyakorlati tudásra és az sem utolsó hogy nem szakbarbárokat akarnak futószallagon kilökni a nagyvilágba...!
Meg ugye az sem mind1 hogy melyik részén laksz az országnak.
Mezõgép - BN
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
A gép megúszta, ha fél méterrel arrébb dõl akkor a kustnyinak délután van.
Dombegyházi agrár ZRt
Az viszont valószínû, hogy akárki megy oda gazdálkodni, az ugyanazokat a feltételek és támogatásokat kapja, mint az ottani gazdák. Nem tudom, hogy nagy területen megérné-e a dolog.
Horvátország
Ez majd még kialakul. Én nagyon szívesen folytatnám közösbe is valakivel. Itt a környéken viszont nem igazán tudok senkit, aki ilyenbe belemenne, esetleg unokatesóm, de õ még utánam két évvel végez.
Voltunk Romániában a nyáron és akadt olyan ötletem is hogy Romániában a határ mellett bérelni földeket és azokat munkálni. Rengeteg mûveletlen terület van 10-20 Km-re Battonyától, ha a magyar oldalon terem a föld akkor nem hiszem hogy a román oldalon rosszabb lenne sokkal. De ezt persze csak akkor ha marad még ott mûveletlen rész és a lelkesedés se lankad :D