24942
-
gibic #23618 UMM - 2009.11.29 -
eugabesz #23617 Emberek.VAlaki kalibrálta már az MTZ 820.2-es üzemóráját??
Nem boldogulok vele a gépkönyve alapján sem.
Csak annyit vettem észre,hogy 2800 f/perc megy a motor...az óra szerint..
Annyit kiderítettem,hogy lehet ujra kell úgymondd kalibrálni,de annyi szám meg minden van benne,hogy nem tom,hogy kell.Srgítség,help my stb. -
gyulavagyok #23616 Óriási Akció van Zala Megyében a baki mezőgazdasági KISÁRUHÁZBAN.
Növényvédőszereket és háztartási kisgépeket árusítanak ki 10% -os árengedménnyel. Én is vettem 1 literes Folar gyomirtót 6600 Ft-ért.
Glialkát 1 litereset 3290 Ft-ért.
Web.: www.kisaruhaz.5mp.eu
Mezőgazdasági Kisáruház -
gyulavagyok #23615 Olcsóbb lett a műtrágya!
Lehet rendelni a Baki Mezőgazdasági Kisáruház-ban.
Házhoz is szállítják.
Web.: www.kisaruhaz.5mp.eu
Mezőgazdasági bolt és STIHL szakkereskedés -
JD4650 #23614 TG 10-est keresd a gibic által belinkelt oldalon
itt 1 videó, bár elég rossz lett mert vagy nyomattam a trágyát vagy kormányoztam:D
http://www.youtube.com/watch?v=1MzSAQpA2dQ -
gibic #23613 Itt nézz körül, választ találsz minden kérdésedre...:) -
prometheuss #23612 megkérdezhetem milyen fajta trágyaszóró ami mödötte van és hogy működik? még nem láttam ilyet -
JD4650 #23611 szar szórás
-
gibic #23610 UMM - 2009.11.22 -
eugabesz #23609 kb 250E ft,hiteles mérlegjegy kell,mielőtt levizsgáztatod mert az önsúlya változik és akkor már nem MTZ 80,hanem 82.
Kérdés.Megéri-e,vagy eladod a fenébe és veszel egy originál 82-est helyette.
Másik első híd,gardán kihajtás a sebváltóra a középső tartókonzol,a két gardán,két nap szerelés stb.
Hozzám ne hozd,nem vállalom.. -
JCB BMW #23608 sziasztok, megtudjátok mondani, hogy egy mtz 80-ra első kettő kerékhajtás mennyibe kerül beszerelni? Azt tudom, hogy sok idő mert szétkel húzni és + egy fogaskereket bekel építeni, stb. Engem inkább a pénzügyi része érdekelne. Ja és a papírjaiban mit kell átíratni és menyibe kerül. -
Scamp #23607 Amint otthon vagyok mindenképp. -
#23606 Majd tegyél fel képet a 8100-ról. -
Scamp #23605 Az szép :D Mondjuk annyi, hogy ez nem pótkocsizhat, mert eszközhordozónak van vizsgáztatva. Ide elég a 4.2-es :) Elhúzza a 7.2-est is, de erre felé az néha megköhögteti a Rábákat is. Inkább a 4.2 és akkor az járjon tengelyig. -
JD4650 #23604 laci sztem arra gondolt hogy elég kevés az a 4M
mi 6410est nézegetünk ennyiért, de még ez is áron aluli -
JD4650 #23603 mi idén 1500at tuszkoltunk bele a 4650-be:D
csak 4,2es tárcsa lesz utána? -
Scamp #23602 Azt nem tervezzük a közeljövőben. Jó lenne, de finanszírozással meg fenntartással gondok lennének. -
#23601 Akkor jó vásárlás csináltatok. Már csak egy nagyobb kombájn kell -
#23600 Akkor jó vásárlás csináltatok. Már csak egy nagyobb kombájn. -
Scamp #23599 Még egy tárcsa lesz nyáron utána (4.2 IH).
70-110 hektár elvállalt pluszoktól függően. Olyan 500 üzemóra menne bele évente. Ahhoz képest, hogy a TSZ 24/24 szántott vele másfél hétig ez meg se fog neki kottyanni, de legalább mi haladunk a munkákkal, nem úgy mint most :) -
Scamp #23598 Azok a 4000-5000 üzemórások nekem gyanusak :D Felszereltséget ne nagyon kérdezz, azzal én sem vagyok tisztában :) -
Scamp #23597 És akkor még olcsón hozzá jutottunk :) Igazából kiakartuk tolni jövő évre, de már jelentkeztek érte hogy KP-ra vinnék így inkább most elhoztuk hitelre.
Amúgy 16000 üzemóra van benne. Komplett motor felújítást kapott pont egy éve. A váltó hibátlan. (Kicserélték a komplett ülést is ami maga 1 milla.) 70-80%-os gumik, a plusz kerekeken majdnem 100-asok. Új klíma kompresszort kapott a nyáron. És mielőtt lerakták, kicserélték az olajat, ami megint csak nem kis pénz.
Azért akartuk ezt, mert ennek ismerjük az előéletét, mert onnan való ahol apám dolgozik. -
#23596 Tárcsa és magágyelőkészítő is lesz majd hozzá?Mennyi földön is nyomjátok, mert a kihasználás szempontjából kérdeztem. -
gibic #23595 JD8100
JD8100
JD8100
Ezek még többe kerülnek mint amit scampék kapnak, mondjuk annak az állapotát, felszereltségét nem ismerem.:) -
pista89 #23594 4millió????? -
Scamp #23593 4milió+ áfa ikerkerekekkel. Egyenlőre egy 4 fejes vontatott IH eke van utána. Még egy szoftver frissítés kell majd neki. -
eugabesz #23592 -
#23591 Mennyiért vettétek a John Deere 8100? És mit vettetek hozzá? -
Scamp #23590 Tanyára persze nem mehet :) ellenben ha már mellette van a föld akkor oda szerintem minden további nélkül. Ez valami olyasmi felfogás, mint az utca, ha füvet kell nyírni vagy havat lapátolni, akkor a te területed, de ha sóder van az utcán a házad előtt, akkor már közterület és megbüntetnek érte. Tudom hogy nem ugyanilyen, de valami hasonló a felfogás. Hiába a saját földed, géppel munkát végzel rajta, ezért veszélyes vagy. -
Micsu #23589 Az ok hogy a rendőr hatóság és joga van elkérni a jogsit stb de pont azért írtam tanyát mert ha pl a tanya a lakhelyem oda sztem engedély nélkül nem mehet be a yard de lehet hogy tévedek -
Scamp #23588 Jövő héten jön a John Deere 8100 -
Scamp #23587 Ha jogsi nélkül használod a gépet, azért minden további nélkül hátsóba rakhatnak sajnos, legyen az a saját földeden vagy másén függetlenül attól hogy az a tanyád mellett van-e... ezt kivétel nélkül meg tudják tenni sajnos. Sőt még a szondát is megfújatják, de persze ez nem meglepő. A pályázatoshoz meg nem értek :D -
gibic #23586 Mondjuk a munka ügyisek nagy francok, engem a nyáron a mázsaházban leptek meg. Mint ellenőrzés gyanánt. Szépen bejöttek a telepre, az egyik ment a főnökhöz az irodába, a másikak meg a melósokat ellenőrizték szárítóban, műhelyben, rakodón...stb. És ez nem kivételes, mindenhol így folyik. Apáméknál a gyárba is dettó, jogsi nélkül ment a targoncán, megvágták őt is meg a céget is. És így tovább...... -
#23585 nyugi a tuti ez a jelszó most :D:D -
gibic #23584 Látom jól szórakoztok.:D -
#23583 jóóó :D:D:D:D:D -
Micsu #23582 + megszerzem a T jogsit is nehogy elessek a sok pályázati lehetőségtől -
#23581 oké :D:D:D:D szióóóó:D:D:D:D:D -
Micsu #23580 "bekeritett területre nem is mennek be de a földre bemennek de ha nem tod felfogni akkor majd gondolj rám amikor majd megállitanak :D:D:D:D hát most ennyi én nem fogok itt magyarázkodni ha nem hát nem vége ennyi"
hatóság az hatóság, aláírom hogy baszakodhatnak de azért náluk is megvan a határ, majd gondolok rád ha bajban leszek :) -
#23579 ja és a KPM meg a munkavédelmi felügyelet az együtt szoktak járkálni