<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve konskilde sgc 35 kobinátor adatai.
keresem én is, de még nem találtam róla lényegi infot
Mezõgép - BN
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
inkább 1 4es váltva forgatóst
az úgyis annyit fog mint 1 5ös IH:D:D
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Többnyire ez a maximum amit az IH ekéból ki tudtunk hozni (annyira nem is rossz ahhoz képest amilyen volt) :) :
Amit a piac diktál, elõre látni mire lesz szüksége az embereknek, monopol helyzetbe kerülni ezáltal és leteríteni a piacot.
Elég keményen fogok ez ügyben kampányolni. Ez egy életcél számomra, hogy a magyar piacot folyamatosan nyomjam! Terjeszteni a TSz-eket újra, törekedni az újbóli összefogásra, elõtérbe helyezni a hazait. Illõ volna végre tudatosítani a fogyasztókban, hogy vegyenek magyart, ha törik ha szakad, ami ha drágább is de legalább minõségi árút kapnak érte. Nem utolsó szempont hogy életben tartanak legalább néhány magyar családot aki ebbõl él másfelõl a gazdasági mutatókon is jól meglátszik... :D
Valószínû eltört a villa,de egyszerûen a csapszög is kicsúszhatott.
Nem kevés szereléssel jár az tuti.
[IRAM] leader
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Jumz traktorunk és nem mûködik a differenciálzárja. Az lenne a kérdésem, hogy nem e hasonló az MTZ- jéhez? Ha igen akkor lenne valaki olyan kedves és küldene nekem egy MTZ szerelési könyvet, nagyon hálás lennék érte.
Elõre is köszönöm: Jani
Itt van, akinek van belõle három és mennek éjjel nappal, de egy ismerõsnek meg van egy ami többet volt a mûhelyben, mint a búzatáblákban.
Gondolkozunk most kombájn vásárlásán és érdeklõdnék, hogy van e valakinek New Hollan TX 66 ossal kapcsolatban valamilyen tapasztalata, és ha igen mik azok :).
A másik találtam egy MF 38 as kombájnt 3500 üzemórával és "csak" 5Millió forint ami egy 280 LE-s képest elég jó... mit gondoltok?
“Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.”
Félre a tréfával..az IH eke(meg más is) akkor farol,ha az elsõk közül vlamelyik nagyot fog,vagy nincs meg az eke-nád alul,vagy kopott,vagy pedig nem jó helyen húzza a gép.Az elejét kell megnézni,inkább jobbra kell a vonólapon lennie az egésznek.
[IRAM] leader
Csak az IH eke valamiért nem az igazi. Mindig kifarol meg nem borítja rendesen. Még nem túl fényesek a lemezek de ennyire nem szabadna rossznak lenni. Nem akar túl jól menni. De a gép az repül vele.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
http://www.agraroldal.hu/szarazborso-termesztese_cikk.html
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és a borsorol szeretnék megtudni dolgokat pontosan hogy mikor kell vetni aratni mütrágya kell e mennyi mennyivel vetik permetezni kell e hasonlok.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Pártfüggetlen képviselõk is elég lenne. De Magyarországnak ezt a sok korrupt embert kellene eltakarítani akik felveszik a több milliós fizetésüket meg még a vég kielégítés a nagy semmiért.
Vagy egy felsõ határt szabni mondjuk 1-1,5 millió vezetõknek és nem 4-5 millió és még ehhez jön a plusz.vígan ellehet élni 1 milliós fizetésbél 1 hónapban.
Csak egy példa: MÁV szakszervezetek tüntettek Meddig? 1 nap és ezt eljátszották 2-3 alkalommal ez hülyeség mert semmit nem értek el. Ha mondjuk úgy csinálták volna mint franciába, hogy 1 hétre áltak volna le rögtön nem lett volna bezárás.
Ha nem lenne bevétele az országnak, mert az emberek tüntetne és nem dolgoznak akkor a vezetõk lehet elgondolkodnának.
A termelésrõl meg csak annyit, hogy a magyar gazdákat tönkre akarják tenni, hogy a francia,német,amerika stb multi gazdaságok nagy mennyiségben olcsó áron jó minõségû talajt tudjon venni és majd az megtermeli ami kell, mert ami magyar az nem jó.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Sokan félnek a rendszer megtorlásától.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a támogatással védi a gazdáit a német
A Tsz-ek nem lennének hülyeségek. Több ember, nagy földterületen hatékony lenne. De ez leginkább a bizalmon is alapul és magyar mentalitásból kiindulva ez, nem minden esetben mûködne. Ne értsétek félre, abszolút ember párti vagyok, mert alapból mindenkiben bízok, de nem mindenki van így ezzel és nem mindenki megbízható eléggé ahhoz, hogy egy ilyet össze lehessen hozni(sajnos ismerek ilyet is sajét példánkon keresztül). Különben gondolkodtam már ilyenen, hogy pár év múlva ha vége a sulinak is, meg tényleg a mezõgazdaságban folytatom, akkor összeállni valakivel.