24942
-
gibic #23898 Több mint 5000ha. -
#23897 Hány hektáron gazdálkodik a cég? -
gibic #23896 Háát, nálunk már a vetőgépeket készítik elő, meg megy a talajelőkészítés, mint ahogy lejjebb látni.
Ezzel lesz elvetve kb: 1600 ha kukorica:
Ő meg az előfutár:D:
Amúgy itt is néha havazik, de nem zavar sokat, mert el is olvad, talaj kemény, fejtrágyázás meg megy ezerrel. -
#23895 A hétvégi határszemle lefújva... :S Eddig 5 centi hó esett és még szakad. -
#23894 a hó elmos mindent :S:S:S:S:S jövöhét második fele és már tavasz :D:D:D -
#23893 INGYENES Vadász, Íjász, Horgász
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pinász
Kösz az infót! -
CraZyke05 #23892 Megnyitott! Magyarországon a "legnagyobb" INGYENES Vadász, Íjász, Horgász, Mezőgazdasági apróhirdető portál és fórum. Hunapro.hu -
#23891 Itt vasárnap szakadt úgy a hó hogy max 100m-ert láttunk el.
Hétvégén megyek határ szemlére és majd teszek képet a vizekről. -
JD4650 #23890 nálunk van víz is, meg 9 óta szakad a hó -
#23889 BELVÍZ??????
mi a hétvégén ha nem esik sok eső vetjük a borsot meg az árpát már van aki elvetette az árpát!!!!!! nekünk is csak vizes foltok vannak már csak de a hétvégére szikkad még talán legalább hétföre kéne és jo lenne azután felmelegedés -
#23888 Ott nincs belvíz? Mert erre több hektáros egybefüggő vízfoltok vannak.:( -
gibic #23887 Tegnapi határszemle...
-
csx7080 #23886 Nincs a listán már néztem.De remélem lessz én nagyon szeretném, a 2005 ös ön is sok érdekesség volt. -
gibic #23885 UMM - 2010.03.07 -
#23884 nincs a listán ügye ? -
csx7080 #23883 Nem tudja valaki hogy lesz-e az idén OMÉK,mert még nem reklámozzák sehol és 5 évente szokott lenni.Én már várom mert szeretnék menni. -
Scamp #23882 A feketéket talán megéri, bár nem számoljuk annyira. Olyan 360-380 körül megy kilója. A MT-t dupla áron lehet kiskorán megvenni és nem adnak érte annyival többet mikor megnő. Egyszer-kétszer volt olyan hogy épp nullára jött ki az állattartás, de szerintem még mindig megéri csinálni. Csak épp sokaknak nincs már kedve, mert annyi papírmunka, hogy az hihetetlen. De ha nem könyvelő csinálja, akkor nincs gond. -
#23881 Mennyiért megy most a bikának az ára? Megéri tartani ilyen gazdasági helyzetben? -
Scamp #23880 Bikák vannak. Most nem sok, 18 db, de csak épp mély pont, hamarosan gyarapodik.
Ez egy kicsit tényleg sok érte :) nagyobbat tudok olcsóbban. Meg ha sikerül megbótolni fater munkahelyéről a 6,3-as RAU-t akkor az lesz. Tárcsa csak később esedékes. :) -
#23879 hát most hogy láttom nekem is soknak tűnik az ára. -
#23878 Úgy vélem hogy azért a kombiért egy kicsit sok az a 670.000. Mi anno az 5.2-eset vettük 320-ért úgy hogy el is hozták. -
csx7080 #23877 Én már nagyon várom a jó időt mert felénk van nény db Rába 250 es és már szivesen mennék a hátárba rábázni egy két kört -
#23876 Milyen állatotok van és mennyi van belőle? Tárcsa meg van már a John Deere-hez?
kombinátor
Nézd meg szerintem jó áron van. -
#23875 Jelenleg nálunk szakad az eső. Úgy állunk hogy a legrosszabb homok földeken is áll a víz. Ilyen már elég rég nem volt. A műtrágyát mi is megvettük. Aki vett az mennyiért? Mi 5400-ért magyart. -
gibic #23874 UMM - 2010.02.28. -
gibic #23873 Ugyan ez nem celtis, de Renault.
Renault
De ha mind igaz amit a csávó mondott neked, akkor én minimum megkérném azt az árat ami nekem minimum 0ra hozza ki az üzletet. Tehát jó magasat, lehető legmagasabbat. Mindenesetre furcsálom... -
Scamp #23872 Neeem, ez még régi :) Ez már inkább lefele épül :D Az új az nagyobb egy csöppet, sajnos a gazdasági válság, a pénz és az idő hiány még nem engedte befejezni, de idén már muszáj lesz megcsinálni. Télen ugye vettük a nagy Johnit és beemésztette a zs-t. -
#23871 Aszt hiszem ez yó hír )) -
El Ray #23870 Üdv mindenkinek hosszú idő után!
Segítséget szeretnék kérni, kaptam egy jó ajánlatot egy alig használt 2004-es Renault Celtis-re. Kéne vm infó róla milyen árban fut ez az évjárat :) Állítólag 100 üzemóra van benne, és a tulaj miután megvette nem is használta, valszeg a támogatás miatt vették meg... Szín alatt ált végig, más infot nem kaptam... Valaki tud nekem valamilyen információt adni a gépről? Milyen típus hibák vannak, mire kell figyelni nála? milyen a szervizelése, stb? előre is köszi :D -
#23869 a mi istállónk is igy néz ki de az is 3 éve épül :P:P:P:P csak nincs benne méteres trágya :D:D:D:D:D:D:D -
gibic #23868 Ez az új istálló amit most építettetek? -
Scamp #23867 Itt vagyok ám én is csak figyelek :P
Mi mozgolódunk odakint, de csak ilyen apróbb dolgok. Magágy majd márciusban, ha az idő engedi, remélem sikerül jó áron kombinátort szerezni a johni után és akkor azzal csináljuk, ha nem akkor még most az MTZ fog játszani. A vetőmag kukorica is nem sokára érkezik ha minden igaz. Kíváncsi vagyok a híres N01 mire lesz képes.
Egyenlőre kisebb foltozások zajlanak. Most raktuk össze a Thomast, meg pótkocsin kell kicsit ügyködni. Amint beindulunk komolyabban, akkor jönnek képek meg videók is. Műtrágya már szín alatt. Szóval többnyire rajtra készek vagyunk, csak a gépek éppen úszni még nem tudnak (habár az MTZ-ből kinézem :D)szóval nem tudunk mozgolódni...
Addig egy kis videó a mai istálló takarításról :) -
#23866 nálunk még nincs semmi jövés menés -
csx7080 #23865 Felénk még nem csinálja senki a magágyat,de láttam egy pár MTZ-t és egy MF-t műtrágyát hordani. -
gibic #23864 Repcét már felénk is szórják. Meg láttam pár szárazabb helyen magágyat csináltak. -
#23863 Mi újság? Ki mikor kezd?
nálunk már volt ki a hóra kiszórta az anyagot -
gibic #23862 UMM - 2010.02.21 -
#23861 Hidd ez, az irányváltó nagyon jó helyen van benne. nekem az mx-en is így van, és baromi jó, sokkal kényelmesebb mint a jd-okban, ahol az index alá teszik. így sokkal kényelmesebb, és könnyű kezelni, kormány tekerése közben simán át lehet dobni a másik irányba (nem úgy mint jd, mert az kattog, hülyén kell emelgetni, persze a jd nagyon is fasza traktor, nem ócsárolom, nekünk is van egy 6330) -
csx7080 #23860 csak én fényképeztem rosszul mert én a lépcsőről készítettem a képet -
csonkesz #23859 Ezen a képen már jobban látni, itt már nem is olyan vészes. Valószínűleg soha nem is fogok ilyet vezetni, bár sohasem lehet tudni. :D