<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
INGYENES Vadász, Íjász, Horgász
Pinász <#hehe>
Kösz az infót!

Megnyitott! Magyarországon a "legnagyobb" INGYENES Vadász, Íjász, Horgász, Mezõgazdasági apróhirdetõ portál és fórum. Hunapro.hu
saslaca
Itt vasárnap szakadt úgy a hó hogy max 100m-ert láttunk el.

Hétvégén megyek határ szemlére és majd teszek képet a vizekrõl.

nálunk van víz is, meg 9 óta szakad a hó

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

pickány
BELVÍZ??????

mi a hétvégén ha nem esik sok esõ vetjük a borsot meg az árpát már van aki elvetette az árpát!!!!!! nekünk is csak vizes foltok vannak már csak de a hétvégére szikkad még talán legalább hétföre kéne és jo lenne azután felmelegedés

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

saslaca
Ott nincs belvíz? Mert erre több hektáros egybefüggõ vízfoltok vannak.:(

Tegnapi határszemle...

Nincs a listán már néztem.De remélem lessz én nagyon szeretném, a 2005 ös ön is sok érdekesség volt.
birdo

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Nem tudja valaki hogy lesz-e az idén OMÉK,mert még nem reklámozzák sehol és 5 évente szokott lenni.Én már várom mert szeretnék menni.
A feketéket talán megéri, bár nem számoljuk annyira. Olyan 360-380 körül megy kilója. A MT-t dupla áron lehet kiskorán megvenni és nem adnak érte annyival többet mikor megnõ. Egyszer-kétszer volt olyan hogy épp nullára jött ki az állattartás, de szerintem még mindig megéri csinálni. Csak épp sokaknak nincs már kedve, mert annyi papírmunka, hogy az hihetetlen. De ha nem könyvelõ csinálja, akkor nincs gond.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

kispalko
Mennyiért megy most a bikának az ára? Megéri tartani ilyen gazdasági helyzetben?

Bikák vannak. Most nem sok, 18 db, de csak épp mély pont, hamarosan gyarapodik.

Ez egy kicsit tényleg sok érte :) nagyobbat tudok olcsóbban. Meg ha sikerül megbótolni fater munkahelyérõl a 6,3-as RAU-t akkor az lesz. Tárcsa csak késõbb esedékes. :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

kispalko
hát most hogy láttom nekem is soknak tûnik az ára.

saslaca
Úgy vélem hogy azért a kombiért egy kicsit sok az a 670.000. Mi anno az 5.2-eset vettük 320-ért úgy hogy el is hozták.

Én már nagyon várom a jó idõt mert felénk van nény db Rába 250 es és már szivesen mennék a hátárba rábázni egy két kört
kispalko
Milyen állatotok van és mennyi van belõle? Tárcsa meg van már a John Deere-hez?
kombinátor
Nézd meg szerintem jó áron van.

saslaca
Jelenleg nálunk szakad az esõ. Úgy állunk hogy a legrosszabb homok földeken is áll a víz. Ilyen már elég rég nem volt. A mûtrágyát mi is megvettük. Aki vett az mennyiért? Mi 5400-ért magyart.

Ugyan ez nem celtis, de Renault.
Renault
De ha mind igaz amit a csávó mondott neked, akkor én minimum megkérném azt az árat ami nekem minimum 0ra hozza ki az üzletet. Tehát jó magasat, lehetõ legmagasabbat. Mindenesetre furcsálom...

Neeem, ez még régi :) Ez már inkább lefele épül :D Az új az nagyobb egy csöppet, sajnos a gazdasági válság, a pénz és az idõ hiány még nem engedte befejezni, de idén már muszáj lesz megcsinálni. Télen ugye vettük a nagy Johnit és beemésztette a zs-t.

birdo

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Üdv mindenkinek hosszú idõ után!
Segítséget szeretnék kérni, kaptam egy jó ajánlatot egy alig használt 2004-es Renault Celtis-re. Kéne vm infó róla milyen árban fut ez az évjárat :) Állítólag 100 üzemóra van benne, és a tulaj miután megvette nem is használta, valszeg a támogatás miatt vették meg... Szín alatt ált végig, más infot nem kaptam... Valaki tud nekem valamilyen információt adni a géprõl? Milyen típus hibák vannak, mire kell figyelni nála? milyen a szervizelése, stb? elõre is köszi :D
pickány
a mi istállónk is igy néz ki de az is 3 éve épül :P:P:P:P csak nincs benne méteres trágya :D:D:D:D:D:D:D

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Ez az új istálló amit most építettetek?

Itt vagyok ám én is csak figyelek :P
Mi mozgolódunk odakint, de csak ilyen apróbb dolgok. Magágy majd márciusban, ha az idõ engedi, remélem sikerül jó áron kombinátort szerezni a johni után és akkor azzal csináljuk, ha nem akkor még most az MTZ fog játszani. A vetõmag kukorica is nem sokára érkezik ha minden igaz. Kíváncsi vagyok a híres N01 mire lesz képes.

Egyenlõre kisebb foltozások zajlanak. Most raktuk össze a Thomast, meg pótkocsin kell kicsit ügyködni. Amint beindulunk komolyabban, akkor jönnek képek meg videók is. Mûtrágya már szín alatt. Szóval többnyire rajtra készek vagyunk, csak a gépek éppen úszni még nem tudnak (habár az MTZ-bõl kinézem :D)szóval nem tudunk mozgolódni...

Addig egy kis videó a mai istálló takarításról :)

kispalko
nálunk még nincs semmi jövés menés

Felénk még nem csinálja senki a magágyat,de láttam egy pár MTZ-t és egy MF-t mûtrágyát hordani.
Repcét már felénk is szórják. Meg láttam pár szárazabb helyen magágyat csináltak.

mesteruur
Mi újság? Ki mikor kezd?
nálunk már volt ki a hóra kiszórta az anyagot

Mezõgép - BN

mesteruur
Hidd ez, az irányváltó nagyon jó helyen van benne. nekem az mx-en is így van, és baromi jó, sokkal kényelmesebb mint a jd-okban, ahol az index alá teszik. így sokkal kényelmesebb, és könnyû kezelni, kormány tekerése közben simán át lehet dobni a másik irányba (nem úgy mint jd, mert az kattog, hülyén kell emelgetni, persze a jd nagyon is fasza traktor, nem ócsárolom, nekünk is van egy 6330)

Mezõgép - BN

csak én fényképeztem rosszul mert én a lépcsõrõl készítettem a képet
Ezen a képen már jobban látni, itt már nem is olyan vészes. Valószínûleg soha nem is fogok ilyet vezetni, bár sohasem lehet tudni. :D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

amíg nem te vezeted, addig nagyon mind1 hogy áll:D
sztem a legtöbb munkagépe vontatott vagy félig függesztett, azzal úgysem tolatsz

Igen, azt gondolom, hogy a kormány elég tág határok között állítható, de az irányváltóval akkor sem vagyok kibékülve. :D

kormányt kb oda teszed ahova akarod

Elég személyautósan áll a kormánya és az irányváltó sem állna a kezemre a kép alapján.

tibi842
jó magas a fülkéje ( magasan van )

jó lehet belõle a kilátás:)

ez még lemaradt
saslaca
Ennek nagyon szép a kabinja! <#eljen>

még egy párat találtam a fényképezõn
saslaca
Jó kép!<#wink>

Hát elõre is köszi cserébe teszek fel egy pár jó képet ami még a nyáron készült
mesteruur
hát, új képeket csak tavasszal, átszereléskor ígérhetek, de amint megkezdjük teszem föl õket.

Mezõgép - BN