<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén megyek határ szemlére és majd teszek képet a vizekrõl.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
mi a hétvégén ha nem esik sok esõ vetjük a borsot meg az árpát már van aki elvetette az árpát!!!!!! nekünk is csak vizes foltok vannak már csak de a hétvégére szikkad még talán legalább hétföre kéne és jo lenne azután felmelegedés
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ez egy kicsit tényleg sok érte :) nagyobbat tudok olcsóbban. Meg ha sikerül megbótolni fater munkahelyérõl a 6,3-as RAU-t akkor az lesz. Tárcsa csak késõbb esedékes. :)
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
kombinátor
Nézd meg szerintem jó áron van.
Renault
De ha mind igaz amit a csávó mondott neked, akkor én minimum megkérném azt az árat ami nekem minimum 0ra hozza ki az üzletet. Tehát jó magasat, lehetõ legmagasabbat. Mindenesetre furcsálom...
Segítséget szeretnék kérni, kaptam egy jó ajánlatot egy alig használt 2004-es Renault Celtis-re. Kéne vm infó róla milyen árban fut ez az évjárat :) Állítólag 100 üzemóra van benne, és a tulaj miután megvette nem is használta, valszeg a támogatás miatt vették meg... Szín alatt ált végig, más infot nem kaptam... Valaki tud nekem valamilyen információt adni a géprõl? Milyen típus hibák vannak, mire kell figyelni nála? milyen a szervizelése, stb? elõre is köszi :D
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Mi mozgolódunk odakint, de csak ilyen apróbb dolgok. Magágy majd márciusban, ha az idõ engedi, remélem sikerül jó áron kombinátort szerezni a johni után és akkor azzal csináljuk, ha nem akkor még most az MTZ fog játszani. A vetõmag kukorica is nem sokára érkezik ha minden igaz. Kíváncsi vagyok a híres N01 mire lesz képes.
Egyenlõre kisebb foltozások zajlanak. Most raktuk össze a Thomast, meg pótkocsin kell kicsit ügyködni. Amint beindulunk komolyabban, akkor jönnek képek meg videók is. Mûtrágya már szín alatt. Szóval többnyire rajtra készek vagyunk, csak a gépek éppen úszni még nem tudnak (habár az MTZ-bõl kinézem :D)szóval nem tudunk mozgolódni...
Addig egy kis videó a mai istálló takarításról :)
Mezõgép - BN

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
sztem a legtöbb munkagépe vontatott vagy félig függesztett, azzal úgysem tolatsz
ez még lemaradt

Mezõgép - BN