Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Én is a szakmát tanulom (mg. gépüzemeltetõ,gépkarbantartó) van saját gépünk.
Video:Mtz 50
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
40-50 fõvel munkát vállalok. a mezõgazdaság bármely területén.
a kapálástól a betakarításig.õsszel hagymapucolást is vállalok.
megbeszélés szerint. telefon :
0630/592-67-31
köszönöm hogy így ismeretlenül megbíznak bennem.
Ezzel kezdtem a vállalkozást 1999-ben
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
akgs eov koordináta méréshez vagy csak simán területet mérni?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[IRAM] leader
Egy javaslat, benne volt valamelyik Haszon Agrár magazinban pont a területmérõ mûszerekrõl egy 3-4 oldalas cikk, ahol részletesen taglalják a témát. az elmúlt fél év során volt valamelyik számban benne, keress rá.
Én még új vagyok ebben a fórumban, és örülnék ha tudnátok tanácsokat adni és segíteni. Mezõgazdasági vállalkozásunk van és érdeklõdnék hogy tudtOk-e ajánlani területfelmérõ készülékeket? Nézegetem a kínálatot de nem nagyon tudom melyik lenne a legjobb. Elõre köszi a segítséget! 😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Különben a tietekben milyen motor van? Nem igazán vannak felénk Fortschrittek, nincs hol szemlélõdni 😊
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Éppen állnék rá a fortschrittal a kombinátorra és a 2. hengerben lévõ hajtórúd csinált egy szép nagy ablakot a blokk mind a két oldalán. Észre se vette, ment ugyan úgy tovább. Lehet azt is javítani.<#shakehead>#shakehead>
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ezzel lesz elvetve kb: 1600 ha kukorica:
Õ meg az elõfutár😄:
Amúgy itt is néha havazik, de nem zavar sokat, mert el is olvad, talaj kemény, fejtrágyázás meg megy ezerrel.