Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kukorica merre milyen? most hagjyuk ezt a jogsi témát. 😄
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Itt is esett. 15 mili az éjszaka. Ugyhogy kényszerpihenõ. És bezzeg a nap most amikor nagyon kéne nem süt hogy minden száradjon.
Ami piros rendszámost az nem vontató csak lassú jármû és B jogsival húzhatsz vele egy nehéz pótot.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a T-vel vezethetsz Mg vontatót,tök mind1,hogy piros vagy fekete rendszámos, csak a lényeg,hogy 2 könnyû pótot húzhatsz vele
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Jó éjt mindenkinek.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Jogsihoz: pickány-nak van igaza. B-vel lassújármû plusz nehéz pót, MGV+könnyû pót.
Mondjuk én azt nem értem hogy a T-t hogy adják meg 16 éves kortól. Mert ugye akkor MGV+ 2db nehéz pót is húzható. B-t pedig csak 18-tól adnak. Szerény véleményem szerint még mindig könyebb autót vezetni mint egy 50-el robogó kb 30 és még néhány tonnás batárnagy szerelvényt.Lehet hogy az autó megy 90-100 körül de az ittenieknek nem kell magyarázni milyen lendülete van már egy 80-90 mázsás pótkocsinak ha belendül.
mert én ma voltam egy autos suliba és ott kérdeztem meg hogy B vel vezeethetsz lassujármuvet tehát piros rendszámos traktort és akkár milyen nagyságu és mennyiség ü és tömegu potkocsit aminek a rendszámának pirosnak kell lenni, és vezetheted a fekete rendszámos meögazdasági vontatot és egy könnyupotkocsiját és az eszközeit a gépkezelöi vizsga pedig csak ahhoz kell hogy a gépeket hesználni is lehessen a földön mert sima jogsi val csa viheted de nem használhatod tehát kb ennyi ha van kérdés nyugodtan tegyetek fel😄😄😄😄
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
Kismotorral meg nem vezethetsz lassú jármûvet csak kerti traktort, ez már így van vagy 4-5 éve.
H-Dunaföldvár
De a B-s jogsiban benne van a T, akkor most hogy van?