24942
-
El Ray #16285 mi célból építetek új istálót?
lecserélitek a régit vagy hozzáépítetek és bővítitek ezzel egyetemben az állomáynt is?
mennyi állat van/lesz?
Látom nektek is 2 részben van a tárcsátok első tagja, nem igazán előnyös ez a fajta, nekünk is ilyen van csak 2,5m széles...
Hátrányos, mivel rövid a váz és nem lehet nagyobb szögbe állítani -
JD4650 #16284 teszel utána 1 gyűrüshengert és már nem is olyan vészes a helyzet:D -
#16283 jaja igen má hallottam róla am az nem olyan nagy terület de hát még is +dolgozatlan:D -
Scamp #16282 Mármint középen, ahol a tagok végei vannak. ott szokott maradni néha megdolgozatlan terület. Legalább is a mienk csinált olyat, mert van egy kis X tárcsa is amit régen nem használunk. :) -
#16281 ok felénk olyankor qurva hideg lesz am igazad lehet ja és még 1 tapasztalat ill vmi más a lényeg okosabb lettem:D: X tárcsákkal az a baj hogy könnyen hagynak el. -
Scamp #16280 6-7 között indulok. Egyébként félföüggesztett csak nem látszik hátul a kerék. Amúgy meg V tárcsa ugyhogy kell kormányozni de nem borzasztó a helyzet :) Viszont szépen dolgozik.
X tárcsákkal az a baj hogy könnyen hagynak el. -
#16279 oké jeeee de csak 5 után leszek:((((( mikor mész?reggel 5? mondjuk hideg lesz....inkább 7-8 felé menj.....:D
tényleg miko indulsz? -
#16278 komoly szerszám ha jól látom függesztett vigyázz hanyat ne vágja magát a 82-es:D biztos jól tárcsáz kb x tárcsa tehát nincs szükség kissebb nagyobb ellenkormányzásra(vagy igen:S?):D -
Scamp #16277 Amiket felteszek képeket az mind telóval van :D Elméletileg a videó se sokkal roszabb minőségű de holnap reggel kipróbálom azt is tárcsázás közben :D -
Scamp #16276 Holnap reggel pedig nyomás tárcsázni :)
-
#16275 :D mind 1 az én telóm is szart készít:D de a fényképezőn csak hang nélkül lehet vidit készíteni:(( -
#16274 nemtom mennyire terhelt a nettem esetleg holnap reggel de nem hosszu meg lehet hogy szar minosegu a teloval ment -
#16273 jaaaaaaaaa ha akarod felteheted a vidit -
Scamp #16272 jaaaaah ééértem máááá :D -
#16271 gyakorlatrol ami ma volt a suliban:D -
#16270 te miről beszélsz? -
#16269 minekunk kellett leszedni a susnyat rola -
Scamp #16268 Micsinálnak a kukoricával? -
#16267 ugyes vagy en nemtom erdemes-e felrakni valahova azt a vidit mikor forditjak ki a kukoricat a potkocsiba:D -
Scamp #16266 Aláírom amit sógorod mond :) Sosem fogod külön megtanulni minden traktor javítását iskolában... -
Scamp #16265 Egyébiránt ma megérkezett az új istálló csak épp 2300 darabban :D
-
#16264 1.akkor jó
2.jaja
3.igen hozd le ide szombaton 1 nap alatt lefestem fekete pirosra és még + is szárad csak hozz festéket és ecsetet:D
4.az lehet én mondjuk hiszek neked (de ne feledjük el a sógorom mondását
idézem:a traktor és kombájnszerelést csak tapasztalattal lehet igazán elsajátítani mert minden traktor más és az iskolában nem lehet bemagolni!!!)
igazad lehet de ha már érettségivel van akkor minek legyek technikus:D
na mind1 -
JD4650 #16263 sőt 9, mert matekból nem hiszem hogy emeltre megyek -
JD4650 #16262 de akkor is csak 145+10 nap:P -
Scamp #16261 Igazából azért mert mocskos kocka vagyok és tudtam a válaszokat, bár a jogi része megfogott XD -
#16260 plane ha fiatal tanar ellenorzi -
#16259 neked meg érettcségiXD -
Scamp #16258 Nah szal...
82-esről azé hiányzik az a rész mert kiszakadt a csavarja és még nem hegesztettük vissza. Eddig hibátlanul működik anélkül is. A homlokos 50-es kicsit barna kicsit rozsdás, de megy és a mienk... :D
Az 514-est fesse akinek van rá ideje. A másik 50-esnek pedig azért ilyen szép a színe mert tavaly festettük műszakira.
Ahhoz hogy egy traktor központiát kezelni tudd felesleges az ECDL, ahhot inkább józan paraszti ész kell és egy kis logika. A GPS pedig olyan mint a tetris és a kressz könyv együtt(szájbarágós videó játék :) ).
Nandor: A teszthez találsz puskákat szinte minden közép suliban vagy közép sulis gyereknél aki volt ECDL-en.Mondjuk nekem puska nélkül sikerült.
ZTM: Ha mindenképp érteni akarsz a számítógépekhez akkor inkább olvass fórumokat, internetes oldalakat és informatikai könyveket. A számítógép igazi izgalmas részét hogy hogyan kell szétszedni összerakni és hogy mi mihez illik és mit csinál többnyire nem tanítják sehol egészen főiskoláig.(Tudom mert Mérnök Infós vagyok a Kecskemétin) -
JD4650 #16257 ja neked még 179 -
#16256 kösz mindenkitől a letolást csak azé mentem ECDL-re mert érteni akarok a computerekhez akár asztal gépről akár trakiba épített nem is biztos hogy leteszem(nem kötelező:D)én az érettségire hajtok mert utánna könnyebb lesz elhejezkedni ne basszatok azé mert én máshogy gondolkodok mint ti:( (am most keztem a 9/a-t még az 1. évből 179 nap van hátra:D) -
#16255 jah csak attol fugg mien szintre megy az ember mert en a profira akkarok menni de ahogy nezzem a tesztet nem konnyu:S -
#16254 őőő az az ECDL kurva sokat ér:D lassan óvodában tanítják!XD -
JD4650 #16253 szöcske vagy a középiskolában?XD Szinte minden traktorban van kompjúter, csak ahhoz annyi kell hogy megtudj nyomni 3 gombot, nem kell hozzá tudás. -
#16252 hany eves vagy? mennyi van meg a szaksuliig kivetel ha mar az vagy -
#16251 én is mehettem volna technikusira de én baszok rá én traktor és kombájnt vezetni és szerelni ill a hozzávaló szerszámok kezelését szeretném elsajátítani tehát mentem az ECDL-re:D azzal van éretségi és kitudja mire én 20 éves leszek lehet már minden trakiba helyet kap 1 számítógép vagy esetleg 1 gps és egyéb számítástechnikusi dolgok szal ezeket is kezelni kell:D... utánna jön a növénytermesztő gépész jee!! még 4 év fúúúúúúúújjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! -
JD4650 #16250 aztán felébredsz és meglátod a kertben az 50-estXD -
#16249 hol fogsz dogozni nekem ez az utso evem a kozepiskolan utana 4ev egyetem ha nem fogok menni foiskolara ami pentek szombat vasarnap van.de meg meglatom nem is tudom mire mennyek -
#16248 hovaszarjak? én akkoris Cselin fogok dolgozni mikor az egyetemen döglesz csájé -
#16247 nem vagyok az szoval elbasztad.....
En mezogazdasagi technikus vagyok ha meg befejezzem az egyetemet 2evig az uj szabaly szerint kapok lakast meg munkat rogton az egyetem utan -
#16246 gratulálok traktorista...