Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
azért,hogy a vetõgépes lássa a vetés szélét ha ráfordul ujra

szerintem...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZTM
az lehet fõleg mert 15 perce kaptam le volt traktor is de az elõbb elment még mielõtt +találtam a fénképezõm😄
am láttam a kombinátorozásos videóid az 1iken esett az esõ(asszem az is kombinátorozás volt:S)😄+értettem hogy a tárcsázáskor mért vol kicsit sáros a traktor.

nem lenne költségtakarékosabb ha 920-assal vetnétek és rögtön mögé akasztanátok a hengereket?
másrészt a képen miért látni azt, hogy te a hengerrel a vetõgép vonalánaka felét hengerezed csak, vagy ez csak nekem tûnt fel rosszul?
gabor 892
haza😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

csak holsteineket neveltek??? nem lenne sokkal 1xûbb magyartarrkákat nevelni?sokkal igénytelenebbek és a húsuk ára is jobb minõségû mint a holsteineké...
ezek a képek már az új telepen készültek?
ZTM
Vajon hova mehet?😄

gabor 892
aham

kispalko
Kösz szépen.

SHADOWEYES7
zöldkönyvre vizsgázni kell, növényvédelembõl,vegyszerekbõl,stb...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kispalko
És a zöld könyvet kaphat színtévesztõ? És azt hol lehet kapni?

hát de azok kis kocsik. és nem kis picsa mtz, mertha 820-as lenne akkor talán elnéznénk hogy 1-et visz. De így😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

õõõ háát....mi...mi még a ZTS-el is egy kis 9t-s pótot viszünk 😄

Egy kuriózum 😄

Átkellett raknunk a két hátsó kereket a másik oldalra , mert csak úgy fér el a 4 tömörítõ kerék a vetõgépnek..(bal oldali jobb oldalra , jobb oldali bal oldalra)

KSMK

ZTM
Lehet de vigyáz mert a munkaügyis könnyen +basz ha nincs zöldkönyved...

és szted ki az a hülye aki 1 pótot visz?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

1pótot szabad vinni piros rendszámúnak thxbye!😊

miért mi a lényege?

kispalko
B-jogsival lehet huzni tárcsát meg kombinátort is?

DJKonya
jó videó😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

SHADOWEYES7
repce vetés? 😊

gabor 892

gabor 892
youtubra nem hiszem mert az elözö vidik is fényképezös mionöség szal nemhiszem

SHADOWEYES7
10 mega a max nem?

gabor 892
mais nap videoját töltöm fel youtubra szal remélem még ma feltölti azt a 30megát😄

SHADOWEYES7
ez nehéz tárcsa,szal nem papír anyagból gyártották a váza is rohatt nehéz, bár lehet 40-50 centit elbírt volna de majd ha lapot cserélek akkor veszek hozzá hoszabb tengelyt és megszélesítem

pickány
SHADOWEYES7 a 1025 ös mtz nem birna el egy nagyobb tárcsát ? mekkora tárcsa az ? nekem is kéne egy 85 lovas new hollandhoz és azért kérdem!!

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

lippet
=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hús marhák, üszõ és tehén egy szál se...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

gabor 892
én is szintévesztö vagyok nyugi😄

hát azt nem tudom de azt mondom hogy ha le akarod tenni kamionra a jogsit akkor ne csináld meg trakira mert ha van C+E-s jogosítványod akkor vezethetsz fekete rendszámos trakit meg 2 pótot.de az a legtisztább ha bemész a helyi közlekedési hiv.-ba és megkérdezed.õk többet tudnak mondani.

#16599 az.és az az érdekessége hogy van egy szép kis juk a szelepfedélen.de nem tudta megmondani a tanár mi csinálta mert úgy kapták vhonnét.😊

lippet
húsért vagy tejért neveletik?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nem közúton hála égnek hanem lenn a kertben esett le...

Majd jövök még állatokkal 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

ZTM
he jó gyötört XDXD😄

LTZ

ZTM
nem mond má + rába vagy mi a fasz?

nandorb
es mi ha leleszek vizsgazva traktorra +kamionra+kocsira es belep az orszag az eu-ba ujra kellnem vizsgazni?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
mien bestia az ott az 1. képen XDXDXD😄😄😄

igen de a piros rendszámos nem húzhat 2 pótot.akkor fekete rendszámosnak kell vizsgáztatni.
nem sikerült rájönni hogy milyen motor van a képen?😊

pedig lekellet sterimózni 😄

nem szívesen mosnám azt a zetort😄😄😄

SHADOWEYES7
íg yvan a babos könyvel van baj csak, a lámpánál gondolom kikövetkezteti ,hogy fentrõl lefelé mi is világít 😄

SHADOWEYES7
nekem T-s kategória megvan,és annyit mondtak az okmányirodában,hogy 2 nehéz pótot húzhatok vele ha a traktor húzhatja a papírjai szerint

Rémélem lehet😊Én is színtévesztõ vagyok és nem volt vele semmi baj a B-s jogsinál.😊sztem a T-nél sem számít mivel ahhoz nem is kell orvosi alkalmassági.(nekem így mondták)

#16585 Nyugi meg tudják a színtévesztõk különböztetni a színeket csak abba a szaros könyvbe nem látjuk a számokat😄😄😄egyébként ha vki annyira nem látja a színeket akkor is tudja hogy fentrõl lefelé hogy vannak a színek😄😄

SHADOWEYES7
uhh, közúton esett le?

máskor is pakolj fel az állatokról fotókat 😊

nandorb
az az utso kepen az borju az naon megnezzett😊

Vadállat !!!😄

Nah egy kis mai nap. Borjú szállítás volt, fater elhagyta a biztosító szeget a kalodából, természetesen nem nálla hanem nállam esett le a kaloda. Még jó hogy nem a kisborjúkkal.

kispalko
Kösz a válaszokat!!!!!!! Most már többet tudok.

nandorb
nem lehet ha nemtudod megkulonboztetni a szineket a szemaforok miatt meg egyeb jelek miatt se

pickány
hello figyelj !! Azt nem tom hogy lehet e szintévesztéssel jogsid de azt tom hogy B jogsival vezethetsz piros rendszámos traktort és egy potkocsiját (aminek piros rendszámosnak kell lenni)de az bármekkora lehet tehát egy 12 tonnás bss-st is illetve vezethetsz még fekete rendszámos trakit is de csak az eszközeivel azzal nem huzhatsz semmit!!! asszem ennyi

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Új kukorica árakat halottam itt nap közben.Van ahol nem mondanak csak 2000+kompenzációt. Hatalmas bukta lesz ez az évünk az tuti...