Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki csinálta meg neki és mennyiért?
[IRAM] leader
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szárzúzóztam. Végig lent volt.
Az normális, hogy a kormányom is elmegy?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ma felforrt a hidraulika olajam. 😞
A kémlelõ ablak megolvadt. A kormányzásom is elment. 820-asom van.
Mitõl lehet? hol kapok ilyen ablakot Bp. környékén? Mi romlott el?
Elõre is köszönöm!
Pl a kukorica asztal alá szorult autós, hogy nem lát egy 4 méter magas 5 méter széles PIROS gépet? Vagy a mezõ kellõs közepén hogy kerül a terepjáró oldalra borulva a kombájn hátsókereke alá? Nah meg hogy nem lát a sík terepen a traktoros egy bazinagy magasfeszültség oszlopot? 😄DD
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
<#eljen>#eljen>

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
mindenhol mtz xD
amit tudok legjobb traktor egy jd 8230 as
meg a kombik közül 570es lexi jd wts (számot nem tok )

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Ma már minden gép a búzát nyeste: (átlag eddig mindenhol 5t/ha felett alakult)
Aratás utáni munka...😊
Alakul...😊
Bocs a sok képért egy hsz-ben...😊
Aki a SZIE-GK-ra jár mezõgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki (nappali) szakra, kérem vegyen föl msn-re, ha szolgálna nekem pár információval. Msn címem: [email protected]
Elõre is köszi,
Üdv
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
elõre is köszönöm
mi is végeztünk sztem, kb még 0,5hektárt lehet levágni, 2 meg reménytelen, legalább a minõsége jó