Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Ez egy olyan kérdés amire mindenki szeretne biztos választ tudni, de mégsem tudja senki. Mi most 4500+kompenzációra szerzõdtük a várható mennyiség felét, de a jelenlegi idõjárás mellett az októberi felvásárlási ár valószínûleg lesz még több is,de ez csak egy bizonytalan remény. Igazából olyan 4000-4200+áfa/kompenzáció a valószínûbb.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
köszönöm a választ elõre is!
H-Dunaföldvár
Szõlõsünkbõl 2 hektár cabernetet szeretnénk lelombozni (letetejezni, nemtudom, nálatok hogy nevezik). Mivel kézi erõnek sok lenne, úgy döntöttek a "fejesek", hogy benzines sövénnyíróval fogjuk levagdosni.
Tudtok valamit ajánlani? Esetleg tapasztalat az Oleo Mac HC 275 XP nevû géprõl? (a szõlõ ágai a legvékonyabbtól kisújnyi vastagságig vannak).
A segítséget elõre is köszönöm. 😊 Más: másfelé mennyiért veszik fel a kékfrankos kilóját?
Sõt, szerintem a nagyja kukoricaarató szezon is tolódik január-februárra...
H-Dunaföldvár
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
a miénk pont elviszi nyom a nyomba megy és a kések 80 centisek a váz aljáig én ma 60 centiig lazítottam és mindenhol húzta szépen mondjuk most elég puha a föld szárazba rosszabb lenne
Ezzel a szerkezettel,és néha azért még 1 kés is kikötötte majdnem.Mondjuk amint látszik a vázon átfolyt néha a föld.

tavaszi fényképem.Amúgy felénk kb 2 hét s kukoricaaratás a napraforgót már vágják néhányan.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
gép pályázat jelenleg nincs
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Az a baj hogy nyernem kellene a lottón. 😄
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
HA esetleg érdekel valakit...
H-Dunaföldvár
nagyon jó állapotúak, 2 évet hordtam vele vizet
Leépítek.
Fejlesztesz vagy leépítesz a gépekbõl? Csak láttam a hírdetésed agroinformon. 😊
[IRAM] leader